۶۰۱۵۹۵
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

حمایت الخلیفی از نیمار و هشدار به کاوانی

مالک قطری باشگاه پاری‌سن‌ژرمن فرانسه در واکنش به درگیری لفظی نیمار و کاوانی به صراحت از نیمار دفاع کرده و به بازیکن اهل اروگوئه تیمش هشدار داده است.

خبرگزاری فارس: برزیلی ۲۲۲ میلیون یورویی در جدال با اروگوئه‌ای ۶۵ میلیون یورویی پیروزی شده و البته به نظر طبیعی می‌آید. مالک قطری باشگاه معتقد است که دو ستاره در لحظه پنالتی به المپیک لیون نباید با هم درگیر می‌شدند و بهتر بود به مربی خود توجه می‌کردند. در هر حال از دید ناصر الخلیفی حق با نیمار بوده و بهتر بود نیمار این ضربه پنالتی را به ثمر می‌رساند.

نیمار در صفحه اینستاگرامی خود کنایه‌های توهین آمیزی علیه کاوانی منتشر کرده و البته از حاشیه امنیت بیشتری نسبت به او برخوردار است و اگر قرار بر برخورد باشد، این کاوانی است که در رادار کمیته انضباطی باشگاه دیده خواهد شد. پوشش ضد رادار نیمار نیز بوی دلارهای قطری می‌دهد و مشخص است که ناصر الخلیفی شیفته این برزیلی خوش تکنیک است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج