۶۱۹۰۵۴
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

هفته نهم لالیگا

اتلتیکو پیروز شد و جای رئال را گرفت

تیم تحت‌هدایت دیه‌گو سیمئونه با غلبه بر سلتاویگو جای رقیب همشهری‌اش در مکان سوم جدول رده‌بندی لالیگا را گرفت.

خبرگزاری تسنیم: در ادامه رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال باشگاهی اسپانیا موسوم به لالیگا، از ساعت ۱۷:۴۵ امروز (یکشنبه) تیم‌های سلتاویگو و اتلتیکو مادرید در ورزشگاه مونیسیپال دِبالایدوس مقابل هم صف‌آرایی کردند که تقابل دو تیم در نهایت به برتری یک بر صفر شاگردان دیه‌گو سیمئونه انجامید. تک‌گل این بازی را کوین گامیرو در دقیقه ۲۸ به ثمر رساند.

سرخ و سفیدپوشان شهر مادرید با این برد خارج از خانه 19 امتیازی شدند و موقتا جای رئال مادرید در مکان سوم جدول رده‌بندی لیگ دسته اول اسپانیا را گرفتند.

امشب، در ادامه این رقابت‌ها از ساعت ۲۰ به وقت تهران، لگانس از اتلتیک بیلبائو میزبانی می‌کند و از ساعت ۲۲:۱۵ رئال مادرید در ورزشگاه سانتیاگوبرنابئو پذیرای ایبار است.

در جدول لالیگا، تیم‌های بارسلونا، والنسیا و اتلتیکومادرید به ترتیب با کسب 25، 21 و 19 امتیاز در مکان‌های اول تا سوم جدول جای دارند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج