۶۶۹۱۲۳
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

استفاده از گاز اشک‌آور در بازی المپیاکوس

پلیس یونان در بازی امشب (یکشنبه) تیم‌های آستراس و المپیاکوس به طرز عجیبی از گاز اشک‌آور علیه تماشاگران استفاده کرد.

خبرگزاری تسنیم: به نقل از سایت اسپورت اف‌ام یونان، پلیس یونان در خلال دو نیمه‌ بازی امشب تیم‌های آستراس و المپیاکوس آتن در ورزشگاه شهر تریپولی از گاز اشک‌آور استفاده کرد. این اقدام باعث شد تا بازیکنان ذخیره ۲ تیم به سرعت راهی رختکن‌های خود شوند و تعدادی از هواداران نیز دچار حالت خفگی‌ شوند.

پلیس یونان زمانی که عده‌ای از هواداران بدون بلیت قصد ورود به ورزشگاه را داشتند برای متفرق کردن آنها از گاز اشک‌آور استفاده کرد. دودهای ناشی از این گاز سکوهای تماشاگران را فرا گرفت و بسیاری از آنها از جمله بچه‌ها برای دراماندن از آن جلوی صورت خود را پوشاندند.

تصاویری از التهاب سکوهای تماشاگران ورزشگاه شهر تریپولی هنگام بازی تیم‌های آستراس و المپیاکوس را مشاهده می‌کنید:

استفاده از گاز اشک‌آور در بازی المپیاکوس

استفاده از گاز اشک‌آور در بازی المپیاکوس

استفاده از گاز اشک‌آور در بازی المپیاکوس

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج