۶۸۳۰۹۳
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

موسوی: فتح‌الله‌زاده نگذاشت در استقلال بمانم

پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: من در ۳ دربی برای استقلال به میدان رفتم و بعد از آن فتح‌الله‌زاده نگذاشت در تیم بمانم.

خبرگزاری میزان: علی موسوی در مورد بهترین خاطره‌اش از دربی تهران اظهار داشت: بهترین خاطره‌ام از دربی گل دقیقه ۸۷ اکبرپور است. ما با این گل توانستیم پرسپولیس را شکست دهیم. بدترین خاطره‌ام از دربی هم اخراجم در برخورد با عابدزاده بود.

وی در خصوص شرایط استقلال پیش از دربی خاطرنشان کرد: استقلال نسبت به هفته‌های گذشته عملکرد بهتر و روند صعودی داشته است. با توجه به این موضوع آبی پوشان شانس بالایی برای شکست پرسپولیس در دربی دارند. البته پرسپولیس هم درحال حاضر در صدر جدول قرار دارد. در کل بدون شک نمی‌توان نتیجه این دیدار را پیش بینی کرد. به هرحال نتیجه دربی ۵۰- ۵ است و نمی‌توان از الان تیمی را برنده دانست. هر دو تیم شانس پیروزی یکسانی مقابل هم دارند.

پیشکسوت استقلال در پایان گفت: من در ۳ دربی برای استقلال به میدان رفتم و بعد از آن فتح‌الله‌زاده نگذاشت در تیم بمانم و من را ترانسفر کرد. با این حال از او دلخور نیستم و همه چیز را فراموش کردم.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج