۷۱۲۹۵۹
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

ایسکو، ال‌کلاسیکو را از دست داد

هافبک رئال مادرید نمی‌تواند تیمش را در دیدار امشب برابر بارسلونا همراهی کند.

ایسنا: ‌به نقل از آس، رئال مادرید یک‌شنبه شب در هفته سی و ششم لالیگا در نوکمپ به مصاف بارسلونا می‌رود. زین الدین زیدان ۱۹ بازیکن را برای ال‌کلاسیکو فرا خواند که در این میان نام ایسکو دیده نمی‌شود.

هافبک ‌اسپانیایی به علت مشکلات جسمانی در این بازی حضور نخواهد داشت. سرمربی رئال مادرید در سه هفته‌ مانده به فینال لیگ قهرمانان اروپا نمی‌خواهد در رابطه با هافبک خود ریسک کند.

در فهرست ۱۹ نفره نام رافائل واران دیده می‌شود. این خبر خوبی برای سفیدپوشان محسوب می‌شود چون آنها می‌توانند خط دفاعی مستحکم‌تری در نوکمپ داشته باشند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج