۷۲۱۳۹۷
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

جام جهانی ۲۰۱۸ به روستوف رسید

شهر روستوف میزبان جام جهانی ۲۰۱۸ فوتبال شد.

خبرگزاری تسنیم: به نقل از خبرگزاری ریانووستی روسیه، جام جهانی ۲۰۱۸ فوتبال در ادامه نمایش عمومی در شهرهای میزبان این رقابت‌ها امروز (چهارشنبه) وارد شهر روستوف شد.

مراسم استقبال از جام جهانی فوتبال در ورزشگاه تازه‌ساخت المپیک روستوف با حضور مقامات ارشد دولتی این شهر، نمایندگان فیفا و کمیته سازماندهی جام جهانی ۲۰۱۸ برگزار شد.

واسیلی گولوبف، فرماندار روستوف در مراسم نمایش جام جهانی ۲۰۱۸ گفت: حضور این جام در ورزشگاه المپیک روستوف نشان‌دهنده آمادگی شهرمان برای میزبانی از دیدارهای جام جهانی ۲۰۱۸ فوتبال است. اطمینان دارم که این رقابت‌ها میراثی برای رشد نسل‌های فوتبالی روستوف خواهد بود.

فلسیتی، نماینده فیفا نیز گفت: این جام نماد فوتبال در سراسر جهان است و پس از نمایش عمومی در ۵۰ کشور جهان دوباره به روسیه بازگشت. جام جهانی مظهر شور، احساسات و شادی میلیون‌ها هوادار در جهان است.

جام جهانی فوتبال چهار روز در شهر روستوف می‌ماند و هواداران می‌توانند با آن عکس‌ یادگاری بگیرند.

روسیه برای نخستین‌بار در تاریخ جام جهانی فوتبال میزبانی این رقابت‌ها را در روزهای ۲۴ خرداد تا ۲۴ تیر ماه سال جاری بر عهده خواهد داشت. ایران در گروه B این رقابت‌ها با پرتغال، اسپانیا و مراکش همگروه است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج