۷۲۱۵۹۵
۱ نظر
۵۰۰۲
۱ نظر
۵۰۰۲
پ

گرشاسبی با نظر مستقیم برانکو بازیکن می‌گیرد

سرپرست باشگاه پرسپولیس طبق نظر برانکو ایوانکوویچ پای میز مذاکره با بازیکنان جدید می‌نشیند.

خبرگزاری مهر: باشگاه پرسپولیس به دلیل محرومیت از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نمی تواند در پنجره نقل و انتقالات تابستانی اقدام به ثبت قرارداد با بازیکن جدید کند. با این حال حمیدرضا گرشاسبی در حال عقد قرارداد داخلی با برخی بازیکنان نظیر مهدی شیری، مدافع فصل گذشته پیکان تهران است تا در صورت لغو محرومیت باشگاه بتواند توافق با آنها را ثبت کند.

سرپرست باشگاه پرسپولیس با نظر مستقیم برانکو ایوانکوویچ که برای استراحت در کرواسی به سر می برد وارد مذاکره با بازیکنان می شود تا آنها را به پرسپولیس بیاورد.

لیست سرمربی پرسپولیس برای جذب بازیکن تاکنون سه‌نفره است. از این رو گرشاسبی پس از توافق با مدافع پیکان در حال رایزنی با دو بازیکن دیگر است تا آنها را در پرپسولیس جذب کند.

سروش رفیعی یکی از بازیکنانی است که گفته می شود در لیست خرید پرسپولیس حضور دارد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • بدون نام

    عجب زبون نفهم هایی هستندلنگیها
    شماچرانمیخواین بفهمین محرومین

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج