۷۳۷۷۲۸
۴ نظر
۵۰۰۴
۴ نظر
۵۰۰۴
پ

مجید حسینی با نام میلاد محمدی بازی کرد!

شب گذشته در نیمه دوم دیدار دو تیم ایران و پرتغال، مدافع میانی تیم ملی در نیمه دوم با پیراهنی به میدان رفت که نام میلادمحمدی روی آن نوشته شده بود.

ورزش سه: شب گذشته در نیمه دوم دیدار دو تیم ایران و پرتغال، مدافع میانی تیم ملی در نیمه دوم با پیراهنی به میدان رفت که نام میلادمحمدی روی آن نوشته شده بود.

اینطور که از عکس های ثبت شده به نظر استنباط می شود، مجید حسینی در نیمه اول با پیراهنی که نام خودش بر آن نقش بسته بوده وارد زمین می شود، اما در نیمه دوم که پیراهن این بازیکن تعویض شده است، به اشتباه نام میلاد محمدی روی آن نوشته شده که اشتباهی باورنکردنی از سوی مدیر تیم ملی ایران محمدرضا ساکت است.

جالب اینکه میلاد محمدی نیز در نیمه دوم وارد زمین شد و در واقع دو بازیکن با نام میلاد محمدی و البته شماره های متفاوت در زمین حضور داشته اند.

مجید حسینی با نام میلاد محمدی بازی کرد!

مجید حسینی با نام میلاد محمدی بازی کرد!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خدایا خخخ

  • بدون نام

    اگه توزمین ابرویزیزی نکردیم ولی مسولین کردن

  • ع.م

    الان فکر کنم پرتغال رو برنده اعلام کنن اونم پنج بر صفر. واقعا!!!!!!!

  • بدون نام

    خخخخهخخخ
    ساکت بی عرضه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج