۷۴۹۷۶۳
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

بازیکن برزیلی به الدحیل پیوست

بازیکن برزیلی استانداردلیژ با الدحیل به توافق رسید و جایگزین یوسف المساکنی در این تیم خواهد شد.

ایسنا: به نقل از استاد الدوحه، الدحیل خود را آماده حضور قدرتمندانه در لیگ قهرمانان آسیا و فصل جدید لیگ ستارگان قطر می‌کند. این باشگاه قطری فصل بسیار خوبی را پشت سرگذاشت تا جایی که توانست قهرمانی در سه جام را به دست آورد و در لیگ قهرمانان آسیا هم در هر هشت بازی خود به پیروزی برسد.

الدحیل در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا باید به مصاف تیم فوتبال پرسپولیس برود. این تیم قطری با ادمیلسون جونیور، بازیکن برزیلی استانداردلیژ بلژیک به توافق نهایی رسید و این بازیکن با تکنیک جایگزین یوسف المساکنی، کاپیتان تونسی الدحیل خواهد بود که نیم فصل نخست را به خاطر آسیب‌دیدگی از دست می‌دهد.

ادمیلسون با قراردادی چهار ساله به الدحیل خواهد پیوست و به احتمال خیلی زیاد شاهد حضور او در دیدار برابر تیم فوتبال پرسپولیس خواهیم بود.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج