نکونام: خط و نشانی برای پرسپولیسیها نکشیدم
سرمربی تیم فوتبال نساجی گفت:اصلا اینطور نبود که کسی برای کسی خط و نشان بکشد و این شیطنت بعضیها بود که باعث ناراحتی مردم قائمشهر شدند.
فارس: جواد نکونام سرمربی تیم نساجی بعد از برد ۵ بر صفر این تیم مقابل شاهین لردگان در جام حذفی اظهار داشت: قبل از اینکه از بازی امروز حرف بزنم، می خواهم به بازی قبل اشاره کنم. همه دیدار با پرسپولیس را دیدند. دوباره طبق معمول با اشتباهی که داور کرد باختیم. همه دوستان و طرفداران نساجی بعد از بازی گفتند ما خوب بازی کردیم و لیاقت مساوی را داشتیم.
وی افزود: مقابل پرسپولیسی که مدعی قهرمانی است، با ۱۰ نفر توانستیم گل بزنیم و موقعیت هایی روی دروازه این تیم خلق کنیم. ببیند این تیم الدحیل را سه بر یک برده است. این نشان می دهد تیم ما خوب بازی کرد و شایسته تساوی بود. متاسفانه ما با ناداوری بازی را واگذار کردیم.
از ۶ بازی ۴ مسابقه را به خاطر اشتباهات داوری از دست دادیم. درست است، نباید به این موضوع فکر کنیم چون اتفاق افتاده ولی قبول کنید ما را از شرایط خودمان دور کرده است. بعد از بازی گفتند نمی دانیم نکونام برای پرسپولیسی ها خط و نشان کشیده است.
من بچه تهران هستم و در همان تهران می توانم حقم را بگیرم. اینجا فوتبال است میدان جنگ نیست. این را کاملا دروغ و کذب نوشته اند. اصلا چنین چیزی نبوده که به تیم ما بی احترامی کرده باشند و بخواهیم دور برگشت جبران کنیم. اصلا از طرف ما چنین چیزهایی مطرح نمی شود.
سرمربی نساجی تاکید کرد: ما بازی را به پرسپولیس باختیم. برانکو مربی قبل من بوده و استادم به حساب می آید. اصلا اینطور نبود که کسی برای کسی خط و نشان بکشد و این شیطنت بعضیها بود که باعث ناراحتی مردم قائمشهر شدند. در آن بازی داور می توانست بازیکن پرسپولیس را خیلی راحت تر از علی شجاعی اخراج کند. بازیکن ما 4 خطا کرد و اخراج شد و بازیکن آنها باید 11 خطا اخراج نشد.
نکونام در ادامه گفت: در بازی با شاهین لردگان تلاش کردیم از بازیکنانی استفاده کنیم که کمتر بازی کرده بودند. هدفمان این بود که بتوانند به هماهنگی با کل تیم برسند. نتیجه مسابقه برایمان اصلا مهم نبود. مهم این بود که بتوانیم به هماهنگی بیشتر برسیم.
وی با اشاره به اتفاقات بازی های گذشته گفت: ما درباره آقای کرمانشاهی اشتباه کردیم. آقای اصفهانیان رئیس کمیته داوران هم اشتباه کرد که ایشان را داور بازی ما گذاشت. آقای کرمانشاهی در بازی تراکتور اخراج و پنالتی را برای نساجی نگرفت. بعد از دو هفته بعد هم داور ما شد.
وقتی اشتباه او مستقیما روی نتیجه بازی اثرگذار بود، چطور دوباره بازی ما را سوت می زند؟ اینها طبیعی نیست. تیم ما حد و تحملی دارد. دیگر صدای همه در آمده است. همه ناراحت هستند. الان بعد از بازی با ایستادم و با هواداران صحبت کردم. همه ناراحت و معترض هستند.
ما تلاش می کنیم آنها را آرام کنیم ولی بالاخره تماشاگر است و یک جا کاسه صبرش لبریز می شود. در بازی پرسپولیس داور چهارم روی اخراج شجاعی صد در صد مقصر بود. خودش را وسط انداخت. در بقیه صحنه ها داور بازی را کنترل کرد. در کارت زرد دادن به آبشک هم اشتباه کرد چون می خواست بازیکن پرسپولیس را ساکت کند.
به نظرم بازیکن آنها باید خیلی زودتر اخراج می شد. داور چهارم حتی در یک صحنه به داور گفت مربی پرسپولیس باید اخراج شود که اصلا کرمانشاهی توجهی نکرد. باید در جریان بازی پرسپولیس 10 نفره می شد. می خواستند قبل از بازی با الدحیل به این تیم روحیه بدهند. خوشحالیم که این تیم برنده شده است.
خوشحالیم که به پرسپولیس کمک کردیم. تبریک بابت صعودشان ولی ما باید مقابل این تیم می باختیم تا با روحیه به دیدار الدحیل بروند. اینجا در قائم شهر یک نفر اضافه کنار زمین راه برود سریع او را می گیرند ولی در بازی پرسپولیس کلی آدم کنار زمین بود و نمی دانستم چرا؟!
وی در پایان صحبتهای خود گفت: من بازی امروز پرسپولیس را ندیدم. به آنها بابت صعود تبریک می گویم. به هر حال نماینده ایران هستند. خودمان را در این برد سهیم می دانیم چون به پرسپولیس کمک کردیم. دوست داشتیم این تیم برنده باشد. باشگاه پرسپولیس باید ممنون دار باشگاه نساجی باشد.
چون ما رفتار جوانمردانه داشتیم بعد آنوقت بعد از بازی می گویند علیه نساجی به کمیته اخلاق شکایت می کنیم. یک سری آدم رده بیستم و سی ام این باشگاه بعد از بازی چنین حرفی زدند. در حالی که آقای قنبرپور و برانکو از ما تشکر کردند ولی این آدم های رده بیتسمی الکی این حرف ها را زدند. ما به پرسپولیس کمک کردیم. اگر پرسپولیس دو روز جلوتر با ما بازی می کرد، توانش کمتر می شد و توان امروز را نداشت. خوشحالیم که به صعود این تیم کمک کردیم.
تبلیغات متنی
-
روایت جعفرزاده ایمنآبادی از بدشانسیهای پزشکیان
-
روایت نماینده نزدیک به زاکانی از پیششرطهای ایران برای مذاکره
-
این سکانس از وحشی در حال دست به دست شدن است
-
الناز شاکردوست و سروش یک طرف؛ هادی چوپان هم آن طرف!
-
ماجرای خواستگاری رفتن خسرو شکیبایی
-
چند نکته درباره شکل و محتوای مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا
-
خوشحالترین نسخه گوگوش، شاد و خندان در هشت سالگی
-
پشتپرده اصرار ایران برای تغییر محل مذاکره فاش شد
-
موافقت دولت ترامپ با درخواست تازه ایران
-
بارش برف و باران تا پنجشنبه ادامه دارد
-
امروز ۱۵ بهمن این افراد برای خرید کالابرگ مراجعه کنند
-
سوتی جنجالی صداوسیما در پخش تصاویر جنگ ۱۲ روزه
-
شمخانی: جنگ حتمی است
-
ملاقات دیوید بکام با دشمن امباپه در قطر
-
ایران رسماً وارد فاز سالمندی شد
-
این سکانس از وحشی در حال دست به دست شدن است
-
الناز شاکردوست و سروش یک طرف؛ هادی چوپان هم آن طرف!
-
پشتپرده اصرار ایران برای تغییر محل مذاکره فاش شد
-
موافقت دولت ترامپ با درخواست تازه ایران
-
بارش برف و باران تا پنجشنبه ادامه دارد
-
سوتی جنجالی صداوسیما در پخش تصاویر جنگ ۱۲ روزه
-
شمخانی: جنگ حتمی است
-
ایران رسماً وارد فاز سالمندی شد
-
بیانیه مهم کاخ سفید درباره مذاکره آمریکا با ایران
-
سردار سپاه: حمله کنند فورا پایگاههای آمریکا را میزنیم
-
آقای منوچهر هادی، معنی اعتراض را هم فهمیدیم!
-
ترامپ شبانه درباره توافق با ایران سخنرانی کرد
-
عکس توجهبرانگیز از وضعیت هماکنون آسمان ایران
-
تصاویر تست پروازی بالگردهای Mi-۲۸ در غرب تهران
-
روسیه برای یکسره شدن توافق ایران و آمریکا بسته پیشنهادی داد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
استعفای وکیل شاکی پرونده «پژمان جمشیدی»
-
ساعدینیا بازداشت و تمام اموال وی مصادره شد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
تصمیم جدید درباره حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۵
-
حامد بهداد و بهنوش طباطبایی دعوت جشنواره را پس فرستادند
-
حجت اشرفزاده همکاری با صداوسیما را متوقف کرد
-
مقام روسی: پیامهای آمریکا به ایران، اولتیماتوم هستند
-
تصاویری از آتشسوزی گسترده در غرب تهران
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
واکنش تند پدیده استقلال به برنامه شبکه افق
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
کیسه کثیف .کیسه عقده ای
چیه شش ستقلالی ناراحت شدی ازبرد سرورت پرسپولیس بزرگ
ببند گالتو استقلالی عقده ای...
با لردگان بازی داشتی نه با پرسپولیس کبیر...
چرا آتیش گرفتی از حذف استقلال
اخییییییی.کجات سوخته؟؟؟؟
مثل هاشمی نسب.
بردتیم اول روببینید وبسوزید.
اخییییی
تو اصلا کی هستی خودتو باپرسپولیس مقایسه میکنی تو با تبانی لیگ برتری شدی بعد اونوقت برای پرسپولیس شاخ و شونه میکشی میخای با این مصاحبه های بی ربط خودتو بزرگ جلوه بدی به نوعی میخای بگی که وجود دارم وهستم اما تو هیچی نیستی خواهشا خواستی اسم پرسپولیس بیاری برو اول طهارت کن بچه دوروزه مربی شدی خودتو با پروفسور مقایسه میکنی؟
آخه در قد و قواره ای نیستی در مورد پرسپولیس حرف بزنی و غلط کردی بخوای خط و نشون بکشی
آقای نکونام عزیز شما بازیکن بزرگی بودی. ولی برای مربی بزرگ بودن ابزار های دیگه ایی نیاز هست . نه اویزون شدن از اسم پرسپولیس بزرگ.
واقعا که آدم حقیری هست این نکونام
برو جوجه
پاسخ ها
آقای نکونام به عنوان یک بازیکن ملی برام قابل احترام بودی اما بااین نوع حرف زدنت نشان دادی آدم کوچیکی هستی...!برات متاسفم توهیچ وقت مربی بزرگی نمیشی