۷۷۷۷۹۳
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

ماچالا سرمربی ابراهیمی و خانزاده ماند

سرمربی ترکیه ای با مسئولان باشگاه الاهلی به توافق نرسید و دوحه را به مقصد ترکیه ترک کرد.

خبرگزاری فارس: روزنامه الرایه قطر خبر داد که بولنت آیگون، سرمربی سابق الغرافه قطر با مسئولان باشگاه الاهلی برای هدایت این تیم به توافق نرسید و روز گذشته دوحه را ترک کرد.

بنا به گزارش ها رئیس باشگاه الاهلی پس از شکست این تیم از الدحیل اعلام کرد که تیم به زمان نیاز دارد تا مشکلاتش را برطرف کند. با این حرف ها میلان ماچالا، سرمربی الاهلی در منصبش ماندگار شد.

این درحالی است از چند روز پیش اخبار احتمال برکناری ماچالا در رسانه های قطر شنیده می شود. امید ابراهیمی و محمدرضا خانزاده دو بازیکن ایرانی این فصل الاهلی هستند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج