۷۸۴۵۸۳
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

بشار برابر عربستان به میدان می‌رود؟

به نظر می‌رسد که هافبک عراقی پرسپولیس به دیدار برابر تیم‌ ‌ملی فوتبال عربستان نمی‌رسد.

ایسنا: ‌به نقل از اخبار العراق، مادر بشار رسن، بازیکن عراقی پرسپولیس قبل از دیدار دوستانه تیم‌ ‌ملی عراق برابر آرژانتین درگذشت. این بازیکن عراقی برای شرکت در مراسم خاکسپاری مادرش به بغداد برگشت و اردوی تیم‌ ‌ملی کشورش را ترک کرد.

با وجود این که بشار رسن در شرایط روحی خوبی قرار نداشت اما از فدراسیون فوتبال این کشورش خواسته بود که زمینه بازگشت او به عربستان را فراهم کند تا در دیدار دوم هم به میدان برود.

به نظر می‌رسد که ویزای رسن برای بازگشت به عربستان آماده نشده و او نمی‌تواند در دیدار بعدی برابر تیم‌ ‌ملی فوتبال عربستان به میدان برود.

قرار است که قبل از این دیدار یک دقیقه سکوت برقرار شود و بازیکنان فاتحه ای نثار روح مادر بشار رسن کنند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج