۷۹۳۳۵۰
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

احتمال جدایی بن‌عطیه از یوونتوس

مهدی بن‌عطیه، مدافع مراکشی تیم فوتبال یوونتوس ممکن است در ماه ژانویه از جمع راه‌راه پوشان تورین جدا شود.

خبرگزاری تسنیم: با بازگشت لئوناردو بونوچی به یوونتوس، او و جورجو کیه‌لینی زوج خط میانی بیانکونری را شکل داده‌اند و با این شرایط مهدی بن‌عطیه پشت این دو بازیکن مانده و اکنون گزینه سوم ماسیمیلیانو آلگری در صورت نیاز در خط میانی راه‌راه پوشان توین به شمار می‌رود.

سایت «کالچو مرکاتو وب» ایتالیا مدعی شد مهدی بن‌عطیه به دلیل از دست دادن جایگاهش در ترکیب اصلی بانوی پیر ممکن است در ماه ژانویه یوونتوس را به مقصد تیم دیگری ترک کند. این مدافع مراکشی، بایرن مونیخ را به دلیل اینکه فرصت بیشتری برای بازی کردن پیدا کند، ترک کرد و اکنون در یوونتوس با مشکل کم بازی کردن مواجه شده است.

طبق این گزارش، بن‌عطیه ۳۱ ساله ممکن است در ژانویه تورین را به مقصد باشگاهی ترک کند که قرار گرفتن وی در ترکیب اصلی و بازی کردنش را تضمین کند.

این مدافع مراکشی سابقه بازی در تیم‌هایی همچون المپیک مارسی، اودینزه، رم و بایرن مونیخ را در کارنامه‌اش دارد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج