۷۹۵۴۶۲
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

امید‌های آخر انصاری و پزشکان به MRI نهایی

آزمایش‌های اولیه نشان‌دهنده این است که مصدومیت بازیکن تیم پرسپولیس از ناحیه رباط صلیبی است، اما نتیجه قطعی بعد از MRI مشخص خواهد شد.

خبرگزاری فارس: محمد انصاری روز گذشته در جریان دیدار تیم‌های پرسپولیس و کاشیمای ژاپن دچار مصدومیت شد و شب گذشته به بیمارستان رفت تا از زانوی آسیب‌دیده خود عکس بگیرد.

جواب MRI انصاری احتمالا تا فردا مشخص خواهد شد، اما شواهد و آزمایش‌های اولیه نشان‌دهنده این است که انصاری از ناحیه رباط صلیبی دچار مصدومیت شده که البته میزان و نوع آن پس از پاسخ MRI مشخص خواهد شد.

فشار بازی‌های اخیر تیم پرسپولیس به گونه‌ای بود که حسین ماهینی هم چندی پیش در دربی دچار مصدومیت از ناحیه زانو و رباط صلیبی شد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج