۸۰۳۳۱۱
۳ نظر
۵۰۰۳
۳ نظر
۵۰۰۳
پ

عیادت از بازیکن پیشین تیم ملی و استقلال

ملی پوش پیشین تیم فوتبال استقلال در دهه پنجاه به دلیل مشکلات دستگاه گوارش در یکی از بیمارستان های تهران بستری است.

خبرگزاری مهر: ایرج دانایی فرد فرزند مرحوم علی دانایی فرد یکی از بنیانگذاران و اولین مربی تاریخ باشگاه استقلال، به دلیل خونریزی معده در یکی از بیمارستان های تهران بستری است.

بنا بر این گزارش، امروز تنی چند از پیشکسوتان فوتبال و همبازیان سابق وی در استقلال و تیم ملی، از جمله حسن روشن و حسین کلانی با حضور بر بالین این ملی پوش سابق از وی عیادت کردند.

عیادت از بازیکن پیشین تیم ملی و استقلال

ایرج دانایی فرد ملی پوش تیم استقلال در دهه ۵۰ و زننده اولین گل تاریخ فوتبال ایران در رقابتهای جام های جهانی است. این بازیکن در دیدار تیم های ملی ایران و اسکاتلند در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین و در دیداری که با تساوی یک-یک به پایان رسید، زننده گل تیم ملی ایران بود. این اولین گل تاریخ فوتبال ایران در جام های جهانی است.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • آرش فرهادی

    دمش گرم..هر کی که برای تیم تاج زحمت کشیده

  • بینام

    با آرزوی شفای عاجل برای این فوتبالیست خوب

  • تاج

    ایشالله خدا شفای عاجل و کامل به ایشان و همه ی بیماران عنایت فرماید
    آمین

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج