۸۰۵۹۸۳
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

محمد عباس‌زاده یک ماه دور از تمرینات نساجی

محمد عباس‌زاده مهاجم تیم فوتبال نساجی یک ماه دیگر می‌تواند به تمرینات تیمش بازگردد.

خبرگزاری تسنیم: محمد عباس‌زاده، مهاجم تیم فوتبال نساجی مازندران در جریان دیدار این تیم مقابل سپیدرود رشت در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال از ناحیه همسترینگ پای خود دچار مصدومیت شد و به همین دلیل هم دیدار تیمش مقابل پیکان را از دست داد.

عباس‌زاده پس از انجام MRI و مشخص شدن میزان مصدومیتش، زیر نظر پزشک تیم نساجی مراحل درمان خود را سپری می‌کند و تا حدود یک ماه دیگر و بهبودی کامل می‌تواند به تمرینات تیمش بازگردد. با این وجود با توجه به تعطیلی حدود ۵۰ روزه مسابقات لیگ برتر، عباس‌زاده می‌تواند از ابتدای نیم‌فصل دوم تیمش را در مسابقات همراهی کند و مشکلی از این بابت ندارد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج