۸۱۰۰۵۵
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

تفاوت بزرگ نیمار با مسی و رونالدو از نگاه زیکو

اسطوره فوتبال برزیل، مسی و رونالدو را با اختلاف، برترین بازیکنان دنیا می داند.

ورزش سه: هرچند لوکا مودریچ امسال به سلطه ده ساله مسی و رونالدو در توپ طلا و دیگر جوایز فردی پایان داد ولی بسیاری معتقدند که همچنان دو فوق ستاره پرتغالی و آرژانتینی برترین بازیکنان دنیا هستند.

تفاوت بزرگ نیمار با مسی و رونالدو از نگاه زیکو

زیکو، اسطوره فوتبال برزیل نیز بر این عقیده است. او به مارکا گفت: « مسی و رونالدو برتر از دیگران هستند. البته در سال های اخیر بازیکنان بزرگی در فوتبال دنیا در سطح بالایی ظاهر شده اند. نیمار دو سال پیش چنین بود یا اینیستا در سال 2010 باید توپ طلا را می برد با این حال مقایسه با مسی و رونالدو بسیار دشوار است.»

مدیر ورزشی کاشیما ادامه داد: « رونالدو به عنوان مهاجم بازی می کند و یک بازی بد را حتی با زدن یک گل جبران می کند. او از نظر بدنی همیشه در بهترین شرایط است. مسی و رونالدو بهترین الگو برای فوتبالیست ها هستند چرا که بسیار حرفه ای کار می کنند و فقط به فکر فوتبال هستند.

تفاوت بزرگ نیمار با مسی و رونالدو از نگاه زیکو

همان خصیصه ای که نیمار ندارد و مشغولیت های غیر فوتبالی او زیاد و حتی نگران کننده است. او باید تمام تمرکزش را روی فوتبال بگذارد که متاسفانه چنین نیست.»

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج