عابدینی: سرخابیها باید ۵ سال پیش منحل میشدند
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال ضمن انتقاد از صحبتهای اخیر کارلوس کیروش و رویایش برای تیم ملی ایران، گفت: طبق نظام حاکم استقلال و پرسپولیس باید ۵ سال پیش منحل میشدند.
خبرگزاری مهر: امیر عابدینی درباره بحث خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس تا پیش از سال جدید گفت: اگر برایش زمان نگذاریم بهتر است. شرایطی که در دولت آقای روحانی می بینم شرایطی نیست که امروز به این کار مهم بپردازند و تا فروردین به نتیجه برسد.
وی با بیان اینکه برای قیمت گذاری استقلال و پرسپولیس ساعت ها زمان نیاز است، به رادیو تهران گفت: پس اینکه بگوییم تا شب عید این اتفاق می افتد را بعید می دانم و جزو کارهای خاص و نادر است که به سادگی نمی شود آنرا انجام داد.
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال درباره اینکه آیا در نهایت این اتفاق رخ می دهد یا خیر؟ تصریح کرد: اگر در سال ۹۴ مصوبه دولت شکل نمی گرفت شاید اقدامات به نتیجه رسیده بود و الان دو باشگاه خصوصی بودند. این نکته باید مشخص شود که آیا اگر این دو باشگاه خصوصی شوند، خریدار کنار می رود، ورشکست می شود یا سودآور خواهد بود؟
عابدینی خاطرنشان کرد: از سال ۷۲ تا ۹۷ اگر دیاگرام صعود و نزول این دو باشگاه را نگاه کنیم متوجه می شویم دستخوش اتفاقات زیادی شده اند. تلاش های زیادی صورت گرفت تا سهامداران محق این باشگاه ها مشخص شوند ولی هیچگاه به پرتگاه نرسیدند آنهم به خاطر بار معنوی و هواداران بوده است اما دولت به این برند و بار معنوی توجه نمی کند. دولت به این نگاه می کند که کارشناسان در ابعاد مادی چه قیمتی می گذارند. وقتی به برند معنوی می رسد دولت در آن نقشی ندارد نه این دولت نه هیچ دولتی.
وی با بیان اینکه برای واگذاری باشگاه ها اول باید به سراغ پیشکسوتان و کسانی رفت که باشگاه را با چنگ و دندان نگه داشته اند، گفت: نخبه پروری برای مردم است. مردم با تعریف و تمجید هایشان از نخبه ها و کل فوتبال حفاظت کردند. متاسفانه قیمت وحشتناکی را برای این دو باشگاه در ذهن پرورش می دهیم. دولت باید قیمت برند معنوی را متعلق به مردم بداند.
مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس ادامه داد: می توانیم باشگاه ها را از سه طریق واگذار کنیم. یا نیمه دولتی، یا کاملا خصوصی و یا کاملا تعاونی. با این اشکال مختلف که در زیر مجموعه اصل ۴۴ است می شود باشگاه را واگذار کرد. معنای واگذاری این است که تصدی گری دولت کم شود. اما هر دولتی که آمده وقتی به این بخش رسیده نگران شده و واگذاری را لغو کرده است.
ما در صنعت و مسائل ساختمانی و اجرایی به سادگی کار را واگذار می کنیم. کارهای ریلی، پل سازی، نیروگاه، هواپیمایی، بخش عمده ای از نفت و غیره را واگذار کردیم. حتی در آموزش پرورش هم بی مهابا بخش خصوصی را وارد می کنیم. آیا علم و دانش و فرهنگ و ساختار فکری و اندیشه بچه های ما مهم نیست؟ فقط در ورزش و فوتبال اینقدر نگران و مهم است؟ این نگرانی را کنار بگذاریم و مطمئن باشید مردم به درستی در این راه وارد می شوند. شرطش این است که از دادن تسهیلات و فرصت به بخش خصوصی دریغ نکنیم.
عابدینی در خصوص اینکه امکان دارد بعد از واگذاری دو باشگاه کوچک شوند، گفت: در پژوهش های مجلس کار قشنگی را شروع کردند. همچنین در وزارت تعاون. این کارها باید با هم لینک شود. در دولت آقای خاتمی کار ظریف و دقیقی را شروع کردند. بیاییم اینها را جمع و لینک کنیم. مطلب خروجی قطعا به درد دولت و باشگاه ها می خورد. ۱۷ مدیر را از سال ۸۰ تا ۹۷ عوض کردید.
این یعنی ثبات مدیریت را نمی شود تعریف کرد. اگر برانکو دو قهرمانی دارد، چگونه بخش سرمایه گذاری را در این دو باشگاه تعریف کردیم. آیا توانستیم بستر عمومی با این هوادار عظیم درست کنیم که همه جای کشور بداند این باشگاه می تواند به سراغ استعداد کودکانشان برود؟بخش خصوصی می تواند بر اساس شایسته سالاری کار کند. این بخش دلسوز سرمایه خودش هست و دیگر به فدراسیون و اپراتورها هم باج نخواهد داد.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا در کشور بخش خصوصی فعال داریم؟ اظهار کرد: بله داریم. اگر در بخش دولتی بخواهیم «مو را از ماست بکشیم» این بخش تعطیل می شود. همین باشگاه استقلال و پرسپولیس در پنج سال گذشته اگر دست بخش خصوصی بود، بر اساس همین نظام قانونمند حاکم باید منحل می شدند. چرا از این دو باشگاه حفاظت شد؟
چون زیرمجموعه دولت بود. ما پرونده سازی و مدرک سازی کردیم و به فیفا دادیم؛ مدارکی که اصالت نداشت. دولت امانتدار مردم شده بود و باید پاسخگو هم می شد ولی در قالب مدیریت نتوانست شفاف سازی کند و مدیریتی بگذارد که پاسخگوی نهادهای بین المللی هم باشد.
امیر عابدینی در بخش دیگری از صحبت های خود درباره اظهارات اخیر کارلوس کی روش مبنی بر اینکه رویای تیم ملی حضور در جمع ۴ تیم پایانی جام ملت های آسیا است، گفت: نمی دانم دارد چه چیزی به روز مدیریت کلان فوتبال در تیم های ملی می آید. دارد با ما بازی می شود.
صداقت از بین رفته است. کاری می کنیم که اگر در جام ملت ها چهارم هم شدیم، مردم ما جشن بگیرند. آیا پتانسیل فوتبال ما همین است؟ آیا لژیونرها در همین حد می توانند حرف بزنند؟ اگر اینطور است، پس کی روش را می خواهیم چه کار؟ آیا با امیر قلعه نویی نمی توان به اینجا رسید؟
وی افزود: اگر مربی جوان و ایرانی برای تیم ملی انتخاب کنیم و فردی مثل مهاجرانی را بالای سر این تیم بگذاریم بهتر نتیجه می گیریم. هم بومی می شویم هم فرهنگمان از بین نمی رود و هم توقع دوستان که انتظار دارند مدیران برایشان حوله بگیرند بالا نمی رود.
مردم با این مملکت مشکلی ندارند و برای همین آغوشمان برای کسی که می خواهد خدمت کند باز است ولی چرا این آدم ها را حاکم می کنیم و از کرسی پایین نمی آوریم تا این افراد هرطور دلشان می خواهد حرف بزنند. آدم های بزرگ مملکت هم کنار این افراد می ایستند و عکس می گیرند.
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در پایان گفت: شما انگشت روی قلب من گذاشتید که آزرده است. ما دردمندیم. دلسوخته مملکت هستیم. نمی خواهیم اینقدر ما را تحقیر کند. امیدوارم فدراسیون فوتبال یاد بگیرد چطور کی روش را مدیریت کند.
تبلیغات متنی
-
آهنگسازی که از یک قاتل اعتراف گرفت!
-
۵ ترفند فوری برای مقابله با اضطراب در لحظه
-
هزینه لیپوماتیک (عمل پیکرتراشی) در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟
-
پای یک رهبر معنوی مشهور به پرونده اپستین باز شد!
-
پهپاد ایرانی به نزدیکترین فاصله با ناو لینکلن رسید
-
چرا حمله به ایران برای ترامپ دشوار است؟
-
راهنمای کامل خرید جوراب
-
واکنش ترامپ به حضورش در جزیره اپستین
-
خانهای که چشم یک ایران را اشکی کرد
-
صادرات نظامی روسیه از مرز ۱۵ میلیارد دلار عبور کرد
-
وام مسکن برای این افراد ۵۰۰ میلیون شد
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
جشن غیرمعمول یک خانواده اهل ترکیه در کعبه
-
کودتای رونالدو ۳۰ میلیون دلار به عربستان ضرر زد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
پهپاد ایرانی به نزدیکترین فاصله با ناو لینکلن رسید
-
چرا حمله به ایران برای ترامپ دشوار است؟
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
عراقچی: ۱۸ تا ۲۰ دی ربطی به اعتراضات نداشت
-
گبرلو، حساب پناهی را از فرخنژاد و کرمی جدا کرد
-
کاهش هزار تومانی نرخ دلار در بازار امروز
-
ایران تمام سفرای عضو اتحادیه اروپا را احضار کرد
-
بابک زنجانی کارزار مبارزه با فساد راه انداخت!
-
محدودیتهای ترافیکی آخر هفته اعلام شد
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
خبر واریز کالابرگ ماه رمضان تکذیب شد
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
مجری مسئلهساز شبکه افق عذرخواهی کرد
-
تمرین اسرائیل با شبیهسازی سقوط موشکهای ایرانی
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
حضور بازیگر پرحاشیه در جشنواره فجر به چشم آمد
-
اندونگ نه؛ بمب پرسپولیس یک استقلالی دیگر است
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
مافیای کثیف فوتبال ایران فوتبال ایران به گند کشاندی
خود تو هموطن از همه رند تر و دزد تری
مافیاتر وکثیف تراز عابدینی تو عمرم ندیدم البتهناگفته نماند ساکت هم دستکمی ازاین عابدینی کثیف مافیا نداره.باید به حال این فدراسیون گریه کرد
پاسخ ها
چراندیدی لابدکوری والا تیمتونو نگا کن قشنگ امیرمافیای جهانی فتل فتوشاپ قاره ای پنگوعن اسیا فرناز دوپینگی
کیسه ذاتش کثیف ومافیاییه لعنت به همتون که مافیارو شما باب کردین تو ایران
عابدینی مگه حبس نبودی کلک چطوری اومدی بیرون به مام یاد بده
ایول به کامنتت استقلال قهرمان گل گفتی پرفیکت بهترین کامنتی بود که تاحالا تواین سایت خوندم.لایک تاجی عزیز
پاسخ ها
شناختم همون تاژ کهنه شور خخخخخ
بله اگر افرادی مثل شما باشند ریشه تیمهای پرطرفدار و مردمی رو میسوزاند
آدم بزرگ کنار کیروش عکس نمیگیره! اونا آدمهای کوچکی هستن که هویت ندارن!
انشاالله تیمهای حکومتی از بین برن