۸۱۳۹۸۲
۲ نظر
۵۰۰۲
۲ نظر
۵۰۰۲
پ

پهلوان: هر بازیکنی از نیمکت‌نشینی ناراحت می‌شود

احسان پهلوان درباره آخرین وضعیت تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: ما از روز پنجشنبه تمرینات را شروع کردیم و بچه‌ها با انگیزه مضاعفی تمرین می‌کنند تا برای نیم‌فصل دوم آماده شویم.

خبرگزاری تسنیم: احسان پهلوان درباره آخرین وضعیت تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: ما از روز پنجشنبه تمرینات را شروع کردیم و بچه‌ها با انگیزه مضاعفی تمرین می‌کنند تا برای نیم‌فصل دوم آماده شویم. تلاش ما این است که در بین مدعیان باشیم و برای قهرمانی تلاش می‌کنیم.

وی در خصوص شانس قهرمانی تراکتورسازی در لیگ برتر امسال تصریح کرد: رقابت بین تیم‌های بالای جدول فشرده است و نمی‌توان پیش‌بینی کرد چه تیمی قهرمان می‌شود. ما هم جزو مدعیان هستیم و اگر تقویت شویم، با قدرت بیشتری در نیم‌فصل دوم حاضر خواهیم شد.

نکته مهم این است که در نیم‌فصل دوم با تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و پدیده که جزو مدعیان اصلی قهرمانی هستند در تبریز روبه‌رو می‌شویم. همین‌طور با تیم‌هایی چون پیکان، پارس جنوبی، صنعت نفت آبادان و نفت مسجدسلیمان.

پهلوان که امسال در تراکتورسازی در بعضی از بازی‌ها روی نیمکت نشست، در مورد این موضوع هم تصریح کرد: هر بازیکنی از نیمکت‌نشینی ناراحت می‌شود، اما من در گذشته هم گفته‌ام که تابع تصمیم کادر فنی هستم. همیشه وقتی در زمین هستم، تلاش می‌کنم تا بهترین عملکرد را داشته باشم و امیدوارم شرایطم در نیم‌فصل دوم بهتر شود.

هافبک تراکتورسازی با اشاره به بازگشت آنتونی استوکس به این تیم خاطرنشان کرد: امیدوارم استوکس هر چه زودتر در تمرینات حاضر شود. این بازیکن از لحاظ فنی کیفیت خوبی دارد و با گل‌هایی که زد، نشان داد که به درد تراکتورسازی می‌خورد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • تراختور

    یاشاسین تراختور،بلاش بخوره سره تیم حکومتی

  • بدون نام

    پهلوان یاشا

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج