۸۱۸۸۶۳
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

نوبری: ویتنام سرعتی بازی خواهد کرد

بازیکن سابق تیم ملی ایران و کارشناس شبکه الکاس قطر گفت:در این دیدار با توجه به قد و قامت کوتاه ویتنامی ها آنها بدون شک با بازی سرعتی به دنبال مشکل سازی برای ایران خواهند بود.

خبرگزاری فارس: تیم ملی ایران امروز از ساعت ۱۴:۳۰ به وقت تهران در دومین دیدارش در مرحله گروهی جام ملت های آسیا ۲۰۱۹ به مصاف ویتنام می رود.

لیث نوبری، کارشناس ایرانی شبکه الکاس قطر درباره این دیدار گفت: در این دیدار با توجه به قد و قامت کوتاه ویتنامی ها آنها بدون شک با بازی سرعتی به دنبال مشکل سازی برای ایران خواهند بود. سرعت بالای ویتنام نقطه قوت آنها است و در مقابل تیم ملی ایران به دفاع قدرتمند و ضربات سر متمایز است.

وی افزود: به نظرم کی روش در این بازی از توپ های ارسالی از کناره ها زیاد استفاده خواهد کرد تا از قد و قامت کوتاه ویتنامی ها و قدرت سرزنی آزمون استفاده کند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج