مسیر منچسترسیتی تا چهارگانه؛ ۱۵ بازی در ۶۴ روز
منچسترسیتی برای فتح چهارگانه راهی سخت را پیش رو دارد.
وبسایت نود: راه منچسترسیتی برای فتح چهارگانه حالا کاملاً مشخص شده است؛ اما آیا تیم پپ انرژی و توان مورد نیاز را برای فتح این دستاورد مهم دارد؟
تیم او در پی تاریخ سازی است و بازی مقابل فولام در کراون کاتیج در روز سی ام مارچ، اولین بازی از سری مسابقات فشرده و حساس این تیم تا انتهای فصل است که می تواند شامل ۱۵ بازی در طی ۶۴ روز باشد. راهی که پایانش نام آنها را در تاریخ خواهد نوشت.
هیچ باشگاه انگلیسیای تاکنون نتوانسته در یک فصل در تمام جام هایی که حضور داشته است به قهرمانی برسد. منچستریونایتد سال 99 سه گانه تاریخی را به ثبت رساند که همراه با قهرمانی در لیگ، لیگ قهرمانان و جام حذفی بود و هنوز هم هیچ تیم انگلیسی به آن نرسیده است. پیش تر نیز لیورپول در سال 1984، به قهرمانی در لیگ، جام اتحادیه و جام باشگاه های اروپا رسید. در سال 2001 نیز آنها قهرمان جام حذفی، جام اتحادیه و جام یوفا شدند.
با پیروزی در ضربات پنالتی مقابل چلسی در فینال اتحادیه، یاران پپ اولین جام فصل را به نام خود ثبت کردند و حالا این فرصت را دارند تا با کسب سه جام باقیمانده، چهارگانه را فتح کنند. هر چند همین چند روز قبل و پیش از تعطیلی بازی ها به دلیل برگزاری مسابقات ملی، سیتی تا آستانه از دست رفتن یک جام پیش رفت. آنها به سختی در مقابل سوانزی 3-2 پیروز شدند.
آن برد سخت مقابل سوانزی در ولز، حتی باعث شد پپ نیز اعتراف کند که به استراحت نیاز دارد. او در پایان مسابقه از خستگی صحبت کرد و اذعان داشت که به تعطیلات نیاز دارد. بله تعطیلات در زمانی مناسب برای سیتی رقم خورد ولی این تعطیلات مقطعی است و کوتاه. سیتی بعد از این وقفه، دو ماه سخت و سرنوشت ساز را پیش رو دارد.
اما سیتی در شرایطی خوب وارد برهه پایانی فصل می شود. آنها در ۲۰ مسابقه اخیرشان، ۱۸ برد و یک شکست را تجربه کرده اند. آن یک تساوی هم در ومبلی در فینال اتحادیه مقابل چلسی رقم خورد که در نهایت با برد سیتی و قهرمانی آنها به اتمام رسید. کسب ۱۹ برد در ۲۰ بازی، آماری فوق العاده برای سیتی است و نشان از فرم خوب این تیم دارد. اگر آنها بتوانند همین روند را در ۱۵ بازی حساس آخر فصل تکرار کنند، می توانند به ثبت چهارگانه تاریخی امیدوار باشند.
مسیر منچسترسیتی برای فتح چهارگانه حالا مشخص شده است. چه چیز انتظار تیم گواردیولا را می کشد؟
منچسترسیتی تا انتهای فصل لیگ برتر، هشت مسابقه پیش رو دارد. آنها اکنون با یک بازی کمتر نسبت به لیورپول، دو امتیاز کمتر نسبت به تیم رقیب دارند و با برد در بازی عقب افتاده خود می توانند به صدرجدول برگردند. منچسترسیتی می داند که در صورت برد مقابل تاتنهام در لیگ قهرمانان، به مصاف آژاکس یا یوونتوس می رود و برای رسیدن به فینال جام حذفی در روز 18 می، تنها رقیبی همچون برایتون را می بیند. تازه کار آنها روی کاغذ نیز در فینال خیلی سخت نیست و باید به مصاف وولوز یا واتفورد بروند.
اما شاید برای سیتی لیگ برتر سخت ترین مسیر برای قهرمانی باشد. شاید شبیه به همان مسیری که یونایتد در سال ۹۹ برای فتح سه گانه طی کرد. یونایتد در آن فصل رقابتی سخت و شانه به شانه با آرسنال برای فتح لیگ داشت و برای رسیدن به قهرمانی نیاز به چندین برد متوالی داشت تا اینکه در نهایت سرنوشت قهرمانی به روز پایانی فصل کشیده شد. اکنون نیز اختلاف امتیاز دو تیم لیورپول و سیتی کشیده شدن تعیین قهرمان را به روز پایانی فصل محتمل می سازد.
منچسترسیتی فعلاً شرایط قهرمانی را در دست خود دارد، آنها با برد می توانند به صدر بازگردند. اگر لیورپول تا پایان فصل هیچ تیمی از دست ندهد، ان وقت سیتی باید در تمام مسابقات باقیمانده پیروز شود؛ از جمله برد در الدترافورد در مقابل منچستریونایتد. مسابقه ای که به دلیل صعود دو تیم در جام حذفی، به تعویق افتاد و باید در آپریل برگزار شود. صد البته که رقیب همشهری هم دوست ندارد تیم پپ به چهارگانه دست یابد و بنابراین تلاش خواهد کرد تا جلو این اتفاق را بگیرد. ضمن اینکه تیم سولسشائر نیز در لیگ برتر جدال سختی با رقبا برای کسب سهمیه دارد و به امتیازات بازی با سیتی می اندیشد.
در مقابل، شاید جام حذفی آسان ترین راه برای قهرمانی در میان سه جام باقیمانده باشد. حداقل روی کاغذ که اینطور است. سیتی برای رسیدن به فینال باید برایتونی را شکست دهد که از سال 1989 نتوانسته منچسترسیتی را شکست دهد و اکنون فقط 5 امتیاز با منطقه سقوط فاصله دارد و بخشی از تمرکزش را معطوف به بقا در لیگ برتر کرده است. در صورت برد در مقابل برایتون، منچسترسیتی در فینال رقیبی خارج از top6 پیش رو دارد: واتفورد یا وولوز.
اما اگر سیتی مجبور به انتخاب بین جام های مختلف باشد، قطعاً لیگ قهرمانان عنوانی است که رویای سران باشگاه است. قهرمانی در اروپا آرزوی جاه طلبانه مالکان عرب باشگاه سیتی است که مایلند بعد از حدود ده سال حضور در شهر منچستر، بهترین میوه سرمایه گذاری های خود را بچینند. اما آیا سیتی تیمی است که بتواند در این فصل به قهرمانی اروپا برسد؟
آنها در فاصله ۱۱ روز باید سه بار به مصاف اسپرز بروند؛ دو بازی رفت و برگشت در لیگ قهرمانان و یک مسابقه در لیگ برتر. اگر سیتی بتواند در هر سه مسابقه پیروز شود، گامی مهم را در لیگ برتر و لیگ قهرمانان برداشته است. هر چه باشد، سیتی فقط یک بار در تاریخ خود توانسته است به نیمه نهایی لیگ قهرمانان برسد؛ ان هم در سال ۲۰۱۶ و تحت هدایت پیگرینی رقم خورد که با ناکامی مقابل رئال مادرید به حضور در فینال منجر نشد.
اما حضور در فینال اصلاً ساده نیست، منچسترسیتی بعد از گذر از تاتنهام سخت کوش، باید به مصاف یوونتوس و آژاکس برود و حتی در صورت شکست رقیب در نیمه نهایی و صعود به فینال برای اولین بار، تیم پپ کار سختی در فینال خواهد داشت؛ رقابت با بارسا، یونایتد و یا لیورپول در فینال کار آسانی نیست.
در هر صورت آنچه مشخص است این است که سیتی مسیرش را برای چهارگانه می داند؛ حتی بازی ها و رقبا نیز مشخص شده اند. اما آنچه مشخص نیست، سرنوشت آنها و توان و انرژی شان برای کسب نتیجه در ۱۵ مسابقه در طی ۶۴ روز است. آیا سیتی به توفیق می رسد؟
تبلیغات متنی
-
۴۶۱ زمین لرزه در دی ماه ۱۴۰۴ ثبت شد!
-
عراقچی برنامه ایران را بعد از شکست مذاکرات مشخص کرد
-
ایران با برد پرگل برابر افغانستان صدرنشین شد
-
افشاگری از قتل وحشتناک دختر ایرانی در آلمان
-
یک آتشسوزی در بندرعباس رخ داد
-
برگه امتحانی دانشگاه زنجان خبرساز شد!
-
دیوارنگاره جدید میدان فلسطین سوژه العربیه شد!
-
مهاجم استقلال، ساپینتو را از نفس انداخت
-
یارانه این افراد شارژ شد
-
تیمملی فوتسال ایران صدرنشین شد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
آتشسوزی یک واحد مسکونی در بندرعباس
-
گرانترین شهر ترکیه برای خرید خانه مشخص شد
-
واکنش سردار وحیدی به حضور ناوهای آمریکا در منطقه
-
موضع ترامپ درباره اخراج مهاجران مشخص شد
-
عراقچی برنامه ایران را بعد از شکست مذاکرات مشخص کرد
-
یک آتشسوزی در بندرعباس رخ داد
-
عرفان سلطانی آزاد شد
-
دولت فهرست جانباختگان وقایع دیماه را منتشر کرد
-
نرخ تورم دی ماه اعلام شد
-
عربستان ۷ سامانه پدافندی تاد از آمریکا خریداری کرد
-
اظهارات عجیب مجری شبکه تبریز خبرساز شد
-
پیام ویژه معین درباره لغو کنسرت تورنتو
-
قیمت طلا و نرخ دلار کاهشی شد
-
مثال جالب رهبر انقلاب از ماجرای ایران و آمریکا
-
مورد عجیبی که در پیامرسان «بله» رویت شد!
-
عمان برای حادثه بندرعباس پیام داد
-
نماد ایرانخودرو در بورس تعلیق شد
-
تسنیم: «انفجار نیروگاه نکا» کذب است
-
اولین پیام دریادار تنگسیری بعد از شایعات اخیر
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
کریسمسِ صداوسیمای ایران تا ابد عزادار شد
-
احکام برخی دستگیرشدگان اعتراضات اخیر صادر شد
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
ترامپ امشب از یک تصمیم جدید درباره ایران خبر داد
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
یک سامانه بارشی قوی در آستانه ورود به کشور
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
موضع عربستان درباره جنگ با ایران ۱۸۰ درجه تغییر کرد
-
وضعیت تعطیلی مدارس تهران، شنبه ۱۱ بهمن
-
پیام شهاب حسینی به پدر و مادرِ ایلیا دهقانی
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
خواننده و مجری سرشناس ترکیه درگذشت
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر