۸۵۶۸۴۵
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

شکست تلخ دورتموند ۹نفره در دربی روهر

بورسیا دورتموند در دیدار مقابل شالکه در دربی روهر متحمل شکست شد تا فرصت صدرنشینی را از دست بدهد.

خبرگزاری فارس: از هفته سی و یکم رقابت‌های بوندس لیگا، بورسیا دورتموند در ورزشگاه زیگنال ایندوناپارک میزبان شالکه بود تا شاهد دربی روهر باشیم. زردپوشان که امیدوار به پیروزی در این دربی خانگی بودند تا به صدر جدول برسند، در نهایت ۴ بر ۲ شکست خوردند تا این فرصت برای بایرن فراهم شود تا در صورت پیروزی اختلاف امتیاز در صدر را افزایش دهد.

در این بازی دورتموندی‌ها شاهد اخراج دو بازیکن خود بودند و مارکو رویس ۶۰ و ولف ۶۵ از بازی اخراج شدند.

گل‌های این بازی را گوتزه ۱۴ و ویتسل ۸۵ برای دورتموند گل زدند و گل‌های شالکه توسط کالیگوری ۱۸ (پنالتی) و ۶۲، سانه ۲۸ و امبولو ۸۶ زده شد.

دورتموند با این باخت در امتیاز ۶۹ و رده دوم باقی ماندند. شالکه با ۳۰ امتیاز پانزدهم است.

سایر نتایج به شرح زیر است:

اینتراخت فرانکفورت صفر - هرتابرلین صفر

هانوفر یک - ماینس صفر

لایپزیگ ۲ - فرایبورگ یک

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج