مرفاوی: استیلی بهترین گزینه برای تیم امید است
سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال گفت: با شناختی که حمید استیلی از تیم امید داشت انتخاب او برای سرمربیگری بهترین تصمیم بود.
خبرگزاری مهر: صمد مرفاوی در خصوص جدایی مجیدی از تیم امید و انتخاب استیلی به عنوان سرمربی امیدها افزود: روزی که مجیدی به تیم امید آمد من در این خصوص نظری ندادم حالا هم که استعفا داده نظری نمی دهم زیرا فرهاد تجربه بالایی در فوتبال دارد و حتما شرایط را سخت دیده که از تیم امید جدا شده است اما اعتقاد دارم انتخاب استیلی بهترین تصمیم بود زیرا زیاد جالب نیست وقتی کسی که خودش از لحاظ فنی سرمربی بوده مدیرفنی شود و بخواهد نظراتش را به سرمربی انتقال دهد.
وی ادامه داد: با این شراط یک سردرگمی و بی برنامگی بوجود می آید و حالا خوشحالم از اینکه استیلی که مدتهاست در کنار تیم امید بوده و شناخت خوبی از تیم امید دارد به عنوان سرمربی انتخاب شده است.
مرفاوی در مورد شرایط استقلال نیز گفت: این تیم نیاز به حمایت دارد و همه باید کمک کنیم تا استقلال به جایگاه واقعی اش برسد البته این تعطیلات لیگ به خاطر دو بازی ایران برابر کامبوج و بحرین می تواند یک فرصت مناسب برای کادر فنی آبی پوشان باشد تا بتوانند به آرامش تمرینات خود را ادامه داده تا آماده شروع دوباره بازیهای لیگ به مرحله بعدی جام حذفی باشند.
وی در پاسخ به این پرسش که مدیرعامل باشگاه گفته استقلال فقط به یک مهاجم نیاز دارد، گفت: آبی پوشان نه تنها به یک مهاجم بلکه به یک بازیساز هم نیاز دارند البته این جذب هافبک بستگی به نظر سرمربی دارد که چه بازیکنی را بخواهد. متاسفانه از زمانی که دیابانه به استقلال آمد مرتب مصدوم بوده و نتوانسته توانایی خود را نشان دهد.
همچنین میلیچ هم به عنوان دفاع چپ به استقلال آمده عملکرد خوبی نداشته و اعتقاد دارم زکی پور به مراتب از او بهتر است اما ما نمی توانیم در مسائل فنی دخالت کنیم ولی کادر فنی هم باید بازیکنانی را جذب کند که استقلال نیاز مبرمی به آنها دارد.
صمد مرفاوی در پاسخ به این پرسش که برخی از مسئولان باشگاه استقلال نسبت به انتقادات پیشکسوتان به عملکرد این روزهای آبی پوشان ناراحت هستند گفت: به جرأت باید بگویم انتقاد داریم تا انتقاد. یک تعداد از پیشکسوتان از سر دلسوزی انتقاد می کنند و امیدوارند صحبت هایشان کارگشا باشد حتی اگر برخی آقایان از این موضوع ناراحت شوند ولی تعدادی هم هستند که هر طور شده می خواهند نظراتشان را به تیم تحمیل کنند که این موضوع اصلا درست نیست اما در مجموع اگر پیشکسوتان انتقاد می کنند مسئولان تیم، کادر فنی و بازیکنان باید انتقادپذیر باشند زیرا این پیشکسوتان روزی پیراهن استقلال را بر تن می کرده و حالا دوست ندارند که ببینند این تیم جایگاه خوبی در جدول ندارد.
سرمربی پیشین استقلال در خصوص دیدار تیم ملی ایران برابر کامبوج که پنجشنبه هفته جاری صورت خواهد گرفت گفت: ویلموتس آرام آرام تغییرات اساسی را در تیم ملی بوجود آورده است. وقتی به لیست تیم ملی نگاه می کنیم می بینیم که تغییرات زیادی صورت گرفته واین نشان می دهد که این سرمربی بدنبال پوست اندازی در تیم ملی است.
البته کامبوج حریف سرسختی برای ما نخواهد بود اما این دیدارمی تواند برای ما یک بازی خوب برای مرور کارهای تاکتیکی و هماهنگی بیشتر بازیکنان باشد و در مجموع باید بگویم تغییراتی که او رفته رفته در تیم ملی بوجود می آورد بسیار مثبت خواهد بود و آینده تیم ملی را درخشان تر خواهد کرد.
تبلیغات متنی
-
قیمت بنزین ویژه در بورس اعلام شد
-
پیام رسمی ایران به کشتیهای تجاری در تنگه هرمز
-
آمریکا: تا ۴۸ ساعت آینده منتظر پاسخ ایران هستیم
-
بایرن دیر بیدار شد و پاریسنژرمن به فینال رسید
-
نقاشی منصوریان روی سکوهای ورزشگاه عراق
-
برنامه پاکستان برای دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا
-
مصاحبه واشقانی با پویان مختاری جنجال به پا کرد
-
بگو و مگوی ترامپ با یک خبرنگار بر سر ایران
-
خسارت ۱.۷ میلیارد یورویی لوفتهانزا از جنگ ایران
-
چند نکته غیرمعمول در بازی تیم ملی با خودش
-
تصاویر ترسناک از آتشی که به جان تالاب اراک افتاد
-
زلنسکی: روسیه آتشبس با اوکراین را نقض کرد
-
نطق تازه ترامپ: احتمال توافق با ایران زیاد است
-
پاریسنژرمن خیلی زود بایرن را غافلگیر کرد
-
اظهارات توجهبرانگیز شاکی پژمان جمشیدی در دادگاه
-
آمریکا: تا ۴۸ ساعت آینده منتظر پاسخ ایران هستیم
-
بایرن دیر بیدار شد و پاریسنژرمن به فینال رسید
-
برنامه پاکستان برای دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا
-
چند نکته غیرمعمول در بازی تیم ملی با خودش
-
تصاویر ترسناک از آتشی که به جان تالاب اراک افتاد
-
نطق تازه ترامپ: احتمال توافق با ایران زیاد است
-
اظهارات توجهبرانگیز شاکی پژمان جمشیدی در دادگاه
-
ترامپ برای توافق با ایران زمان تعیین کرد
-
رویای خانهدار شدن در ایران دود شد و به هوا رفت
-
کنفرانس خبری ترامپ درباره توافق با ایران
-
حمله اسرائیل به لبنان به قصد ترور فرمانده حزبالله
-
ادعای ارتش آمریکا درباره درگیری امروز با ایران
-
نگرانی نتانیاهو از امتیاز احتمالی ترامپ به ایران
-
مانور تازه فرانسه در تنگه هرمز زیر ذرهبین رفت
-
قالیباف: احتمال حمله نظامی کم نیست
-
دو شغلی که این روزها پرطرفدار شده است
-
سه زن بالای ۵۰ سال سینمای ایران که این روزها بیننده دارند
-
شمار جانباختگان حادثه غرب تهران اعلام شد
-
ادعای اسرائیل درباره ۴ چهره تصمیمگیرنده در ایران
-
ماجرای قتلی که در ساعات اخیر خبرساز شد
-
۲ عاملی که ممکن است پشت حملات به امارات باشد
-
ویدئو عجیب فارس از دیدار مستقیم قالیباف و ترامپ
-
ادعای تازه آمریکا درباره احتمال حمله زمینی به ایران
-
ادعای آکسیوس درباره اقدام غیرمنتظره ایران و آمریکا در ۴۸ ساعت آینده
-
جزئیات تازه منتشر شده از محل شهادت لاریجانی
-
روبیو از پایان عملیات خشم حماسی در ایران گفت
-
شگفتزدگی شکیرا از دیدن خیل عظیم هوادارانش
-
همه ایران این آخر هفته به لاتاری خودرو دعوت شدهاند
-
احتمال صدور فرمان نظامی ترامپ علیه ایران
-
پویان مختاری در گفتگو با واشقانی درخواست تفنگ برنو کرد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
استیلی هم هیچ غلتی نمیکند
صمد معتاد تو حرف نزني بهتره
سه بازي سه باخت ..