یک جدایی قابل پیشبینی؛ کالدرون در مسیر برانکو
سرمربی آرژانتینی پرسپولیس برای چندمین بار طی حضور کوتاه مدت خود در ایران، نسبت به مشکلات مالی و عدم پرداختی تیمش گلایه داشت اما اینبار با چاشنی تهدید!
ورزش سه: گابریل کالدرون که علیرغم تمامی انتقادات فنی که در خصوص عملکرد تیمش وجود دارد، توانسته در جمع مدعیان تیمش را راهی تعطیلات کند، در اولین جلسه شروع دور جدید تمرینات نسبت به عدم پرداخت مطالباتش موضع تندی اتخاذ کرد و باشگاه را تهدید به ترک در صورت عدم بررسی این موضوع تا پایان دسامبر کرد.
مشکلات مالی جز جدانشدنی فوتبال ایران طی سالیان اخیر بوده و در کنار مصائبی که متوجه باشگاه رقیب کرده و آنها طی همین مدت با جدایی ستارگان خود مواجه شدهاند، باعث جدایی یکی از تاریخسازان باشگاه پرسپولیس نیز شده است.
برانکو ایوانکوویچ معمار قهرمانیهای متوالی این باشگاه در پایان فصل گذشته با توجه به همین موضوع و در نهایت با اعلامهای کتبی چندباره اقدام به فسخ قرارداد کرد و راهی عربستان شده بود.
برانکو ایوانکوویچ که بیش از یک میلیون یورو از این باشگاه مطالبه داشت، در نهایت ترجیح داد علیرغم فضای مناسب همکاری که وجود داشت، به واسطه شناخت مالی از شرایط فوتبال ایران مسیر خود با سرخپوشان را جدا کند.
عاملی که پیش از پایان فصل کدهای آن نیز کاملا مشخص بود و او را پیش از بازی حساس تیمش مقابل سپاهان در نیمه نهایی جام حذفی نیز به جلسه با مالک باشگاه تراکتور کشانده بود.
مدیران وقت پرسپولیس اما بی توجه به این کد، در انتظار معجزه مالی در باشگاه خود بودند تا برانکو را بار دیگر ترغیب به همکاری کنند، موضوعی که تا پایان دیدار فینال حذفی نیز اتفاق نیفتاد و آخرین تصویر از مرد کروات با جشن قهرمانی با این تیم به پایان رسید.
کالدرون در آخرین صحبتهایش همانطور که پیش از این نیز به موضوع عدم دریافتیاش اشاره داشت، اینبار باشگاه را تهدید به جدایی در نیم فصل کرد:" تا دسامبر با باشگاه همکاری می کنم و سعی می کنم با آن ها راه بیایم و وظیفه من این است که با باشگاه راه بیایم و کاری کنم که از این تاریخ تا دسامبر به باشگاه آسیبی نرسد.
همانطور که منطقی است من جان و زندگی ام را برای باشگاه بگذارم و آن موقع می توانیم تصمیمی بگیریم. می بینید که من تا آن زمان تلاش خواهم کرد."
کافیست این صحبت با چاشنی تهدید سرمربی آرژانتینی را در کنار صحبتهای روز پایانی برانکو ایوانکوویچ قرار دهید که نشان دهد، خارجیها هیچ وقت شوخی ندارند.
این جمله تنها یکی از چند واکنش برانکو به موضوع جدایی احتمالیاش از پرسپولیس در روزهای پایانی بود:" با وجود اینکه مطالبات من توسط قرارداد تضمین شده و قرارداد دارم اما وضعیتم برای همکاری با پرسپولیس در ابهام قرار دارد."
سرمربی کروات پرافتخار سابق پرسپولیس در روزهای پایانی همکاریاش با این تیم بارها به این موضوع و مشکلات مالی و عدم تعهد باشگاه اشاره داشت. موضوعی که در نهایت باعث شد علیرغم قراردادی دوساله، به سادگی با سود بردن از همین موضوع عدم پرداخت مطالبات، قراردادش را فسخ کند.
سرمربی آرژانتینی پرسپولیس نیز اکنون در وضعیت نگرانی بابت آینده مالی خود در باشگاه است و بعنوان یک شغل حرفهای نسبت به قراردادش حساب ویژه داشته است.
با این حال باشگاه پرسپولیس که علیرغم تغییرات مدیریتی هنوز نتوانسته به ثبات مالی لازم دست یابد باید دید در این راه چه واکنشی برای متقاعد کردن سرمربی خود به ادامه همکاری و دلگرمی بابت انجام تعهدات خواهد داشت.
چشم پرسپولیس به مطالبات فیفا
باشگاه پرسپولیس در حال حاضر اندوخته ارزی مناسبی برای انجام تعهدات سنگین نسبت به خارجیهای خود ندارد. افزایش مطالبات بشار رسن، کالدرون و کادرفنیاش در کنار تلاش آنها برای فسخ قرارداد با جونیور و جذب مهاجم خارجی جدید باعث خواهد شد تا آنها نیاز مبرمی به بودجه ارزی داشته باشند.
مهمترین و نزدیکترین شرایط برای انجام این موضوع پاداش فیفا در خصوص بازیکنان ملی پوش این تیم در جام جهانی است. با توجه به تحریمهای بانکی باشگاه پرسپولیس هنوز موفق به دریافت این مطالبات نشده است و امیدوار است بتواند راهکار مناسبی برای این موضوع به دست بیاورد.
در نهایت باید دید محمدحسن انصاریفرد و تیم اقتصادی او چه راهکاری برای این مشکل بزرگ خواهند داشت و آیا قادر خواهند بود با توجه به تهدیداتی که کالدرون و پیش از این بشار رسن داشتهاند، موضوع مشکل ارزی و پرداختی خود به خارجیها را برطرف کنند یا خیر.
تبلیغات متنی
-
آهنگسازی که از یک قاتل اعتراف گرفت!
-
۵ ترفند فوری برای مقابله با اضطراب در لحظه
-
هزینه لیپوماتیک (عمل پیکرتراشی) در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟
-
پای یک رهبر معنوی مشهور به پرونده اپستین باز شد!
-
پهپاد ایرانی به نزدیکترین فاصله با ناو لینکلن رسید
-
چرا حمله به ایران برای ترامپ دشوار است؟
-
راهنمای کامل خرید جوراب
-
واکنش ترامپ به حضورش در جزیره اپستین
-
خانهای که چشم یک ایران را اشکی کرد
-
صادرات نظامی روسیه از مرز ۱۵ میلیارد دلار عبور کرد
-
وام مسکن برای این افراد ۵۰۰ میلیون شد
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
جشن غیرمعمول یک خانواده اهل ترکیه در کعبه
-
کودتای رونالدو ۳۰ میلیون دلار به عربستان ضرر زد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
پهپاد ایرانی به نزدیکترین فاصله با ناو لینکلن رسید
-
چرا حمله به ایران برای ترامپ دشوار است؟
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
عراقچی: ۱۸ تا ۲۰ دی ربطی به اعتراضات نداشت
-
موقعیت احتمالی ناو آبراهام لینکلن روی نقشه مشخص شد
-
گبرلو، حساب پناهی را از فرخنژاد و کرمی جدا کرد
-
کاهش هزار تومانی نرخ دلار در بازار امروز
-
ایران تمام سفرای عضو اتحادیه اروپا را احضار کرد
-
بابک زنجانی کارزار مبارزه با فساد راه انداخت!
-
محدودیتهای ترافیکی آخر هفته اعلام شد
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
خبر واریز کالابرگ ماه رمضان تکذیب شد
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
مجری مسئلهساز شبکه افق عذرخواهی کرد
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
حضور بازیگر پرحاشیه در جشنواره فجر به چشم آمد
-
اندونگ نه؛ بمب پرسپولیس یک استقلالی دیگر است
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
ازآقازاده هابگیرن قرض بعد پیش بدن
هیچ جا نمیره بساط مفت خوری پهنه بره کجا بهتر از اینجا
مگه مجبوریم در این شرایط سخت اقتصادی مربی میلیاردی اونم به دلار داشته باشیم ؟
تعطیل کنید این فوتبالو که هیچ خیری توش برای مردم بیچاره نیست
فقط یک عده دارن میخورن و مردم از همه جا بی خبر هم دست میزنن براشون
فعلا جلوی دهن صاحب مردشو بگیر زر زیادی نزنه در مورد تیمهای دیگه تا بهونه محرومیت دست کسی نده تا برسه به طلبش از باشگاه لعنت خدا به پدر و مادر دلالها و رییس فدراسیون و وزیر کثیف ورزش که هر بلایی سر این تیم میاد تقصیر همینها هست
بره گمشه بابا مردک بی عقل چه غلطی برای پرسپولیس بزرگ انجام.داد بازیکنان براساس تجربه وتوانایی خودشون تا اینجا اومدن نه با دانش این کچل کله پوک بندازینش بیرون
میلیارد پول میگیرن،تف به این فوتبال کثیف داخل شرایط سخت اقتصادی