یک جدایی قابل پیشبینی؛ کالدرون در مسیر برانکو
سرمربی آرژانتینی پرسپولیس برای چندمین بار طی حضور کوتاه مدت خود در ایران، نسبت به مشکلات مالی و عدم پرداختی تیمش گلایه داشت اما اینبار با چاشنی تهدید!
ورزش سه: گابریل کالدرون که علیرغم تمامی انتقادات فنی که در خصوص عملکرد تیمش وجود دارد، توانسته در جمع مدعیان تیمش را راهی تعطیلات کند، در اولین جلسه شروع دور جدید تمرینات نسبت به عدم پرداخت مطالباتش موضع تندی اتخاذ کرد و باشگاه را تهدید به ترک در صورت عدم بررسی این موضوع تا پایان دسامبر کرد.
مشکلات مالی جز جدانشدنی فوتبال ایران طی سالیان اخیر بوده و در کنار مصائبی که متوجه باشگاه رقیب کرده و آنها طی همین مدت با جدایی ستارگان خود مواجه شدهاند، باعث جدایی یکی از تاریخسازان باشگاه پرسپولیس نیز شده است.
برانکو ایوانکوویچ معمار قهرمانیهای متوالی این باشگاه در پایان فصل گذشته با توجه به همین موضوع و در نهایت با اعلامهای کتبی چندباره اقدام به فسخ قرارداد کرد و راهی عربستان شده بود.
برانکو ایوانکوویچ که بیش از یک میلیون یورو از این باشگاه مطالبه داشت، در نهایت ترجیح داد علیرغم فضای مناسب همکاری که وجود داشت، به واسطه شناخت مالی از شرایط فوتبال ایران مسیر خود با سرخپوشان را جدا کند.
عاملی که پیش از پایان فصل کدهای آن نیز کاملا مشخص بود و او را پیش از بازی حساس تیمش مقابل سپاهان در نیمه نهایی جام حذفی نیز به جلسه با مالک باشگاه تراکتور کشانده بود.
مدیران وقت پرسپولیس اما بی توجه به این کد، در انتظار معجزه مالی در باشگاه خود بودند تا برانکو را بار دیگر ترغیب به همکاری کنند، موضوعی که تا پایان دیدار فینال حذفی نیز اتفاق نیفتاد و آخرین تصویر از مرد کروات با جشن قهرمانی با این تیم به پایان رسید.
کالدرون در آخرین صحبتهایش همانطور که پیش از این نیز به موضوع عدم دریافتیاش اشاره داشت، اینبار باشگاه را تهدید به جدایی در نیم فصل کرد:" تا دسامبر با باشگاه همکاری می کنم و سعی می کنم با آن ها راه بیایم و وظیفه من این است که با باشگاه راه بیایم و کاری کنم که از این تاریخ تا دسامبر به باشگاه آسیبی نرسد.
همانطور که منطقی است من جان و زندگی ام را برای باشگاه بگذارم و آن موقع می توانیم تصمیمی بگیریم. می بینید که من تا آن زمان تلاش خواهم کرد."
کافیست این صحبت با چاشنی تهدید سرمربی آرژانتینی را در کنار صحبتهای روز پایانی برانکو ایوانکوویچ قرار دهید که نشان دهد، خارجیها هیچ وقت شوخی ندارند.
این جمله تنها یکی از چند واکنش برانکو به موضوع جدایی احتمالیاش از پرسپولیس در روزهای پایانی بود:" با وجود اینکه مطالبات من توسط قرارداد تضمین شده و قرارداد دارم اما وضعیتم برای همکاری با پرسپولیس در ابهام قرار دارد."
سرمربی کروات پرافتخار سابق پرسپولیس در روزهای پایانی همکاریاش با این تیم بارها به این موضوع و مشکلات مالی و عدم تعهد باشگاه اشاره داشت. موضوعی که در نهایت باعث شد علیرغم قراردادی دوساله، به سادگی با سود بردن از همین موضوع عدم پرداخت مطالبات، قراردادش را فسخ کند.
سرمربی آرژانتینی پرسپولیس نیز اکنون در وضعیت نگرانی بابت آینده مالی خود در باشگاه است و بعنوان یک شغل حرفهای نسبت به قراردادش حساب ویژه داشته است.
با این حال باشگاه پرسپولیس که علیرغم تغییرات مدیریتی هنوز نتوانسته به ثبات مالی لازم دست یابد باید دید در این راه چه واکنشی برای متقاعد کردن سرمربی خود به ادامه همکاری و دلگرمی بابت انجام تعهدات خواهد داشت.
چشم پرسپولیس به مطالبات فیفا
باشگاه پرسپولیس در حال حاضر اندوخته ارزی مناسبی برای انجام تعهدات سنگین نسبت به خارجیهای خود ندارد. افزایش مطالبات بشار رسن، کالدرون و کادرفنیاش در کنار تلاش آنها برای فسخ قرارداد با جونیور و جذب مهاجم خارجی جدید باعث خواهد شد تا آنها نیاز مبرمی به بودجه ارزی داشته باشند.
مهمترین و نزدیکترین شرایط برای انجام این موضوع پاداش فیفا در خصوص بازیکنان ملی پوش این تیم در جام جهانی است. با توجه به تحریمهای بانکی باشگاه پرسپولیس هنوز موفق به دریافت این مطالبات نشده است و امیدوار است بتواند راهکار مناسبی برای این موضوع به دست بیاورد.
در نهایت باید دید محمدحسن انصاریفرد و تیم اقتصادی او چه راهکاری برای این مشکل بزرگ خواهند داشت و آیا قادر خواهند بود با توجه به تهدیداتی که کالدرون و پیش از این بشار رسن داشتهاند، موضوع مشکل ارزی و پرداختی خود به خارجیها را برطرف کنند یا خیر.
تبلیغات متنی
-
دو ستاره پرسپولیس بعد از جام جهانی جدا نمیشوند
-
ازدحام هواپیماهای سوخترسان در فرودگاه بن گوریون
-
این افراد نباید زنجبیل مصرف کنند
-
۴۱ بحرینی با ادعای همکاری با ایران بازداشت شدند
-
احضار سفیر چین به وزارت خارجه انگلیس
-
فال روزانه یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ | فال امروز| Daily Omen
-
طرح جدید یک رسانه برای درآمدزایی از تنگه هرمز
-
حکم دیه برای متهمان قتل در کمپ ترک اعتیاد
-
استارلینک هم احراز هویت را اجباری کرد!
-
مرگ یک عابر پس از برخورد هواپیما در فرودگاه
-
برنامه کامل بازیهای ایران در جام ملتهای آسیا ۲۰۲۷
-
چهره غمزده بازیگر زن تلویزیون در عکس جدیدش
-
دیدار محرمانه مقامات آمریکا و قطر درباره ایران
-
هشدار پوتین درباره ادامه درگیری ایران و آمریکا
-
سیتی در کورس قهرمانی ماند
-
ازدحام هواپیماهای سوخترسان در فرودگاه بن گوریون
-
طرح جدید یک رسانه برای درآمدزایی از تنگه هرمز
-
دیدار محرمانه مقامات آمریکا و قطر درباره ایران
-
فرمانده هوافضای سپاه: منتظر فرمان شلیک هستیم
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
لبخند معنادار قلعهنویی در مراسم قرعهکشی امشب
-
اسرائیل پایگاه نظامی مخفی در عراق ایجاد کرد!
-
اولین تصویر از حمله موشکی به پتروشیمی امیرکبیر
-
پیشنهاد عجیب و تازه وزارت نیرو درباره مصرف آب
-
حریفان ایران در جام ملتهای آسیا مشخص شدند
-
ماجرای برداشت غیرقانونی چند بانک از حساب مردم
-
با اقدام AFC سه تیم ایران مسافر آسیا شدند
-
توصیه عجیب خیابانی درباره سرویس بهداشتی وسط بحث فوتبالی!
-
تورم روغن در روزهای اخیر رکورد شکست!
-
بیانیه تازه سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
-
حرکت خبرساز مجری تلویزیون روی آنتن زنده صداوسیما!
-
پنتاگون اسناد بیسابقه درباره «بشقابپرندهها» را منتشر کرد
-
بنر آیسان اسلامی در چند شهر مازندران زده شد
-
توهین باورنکردنی به علی دایی روی آنتن زنده صداوسیما!
-
جمله تهدیدآمیز ترامپ درباره شیوه پایان آتشبس
-
پست تازه ترامپ بعد از تنشِ شب گذشته با ایران
-
تمام واکنشها به خبر دیدار پزشکیان با رهبر انقلاب
-
اعتراض به گرانیها به تجمعات شبانه رسید
-
چهل سالگی فیلمی که تا هنوز و تا ابد دوستش داریم
-
پرونده پژمان جمشیدی در افکار عمومی پیچیدهتر شد!
-
انتقاد تند و تیز زیدآبادی از آنان که دیشب خوشحالی کردند
-
تعریف و تمجید یک رسانه از تتوی بیرانوند روی دستش
-
یک عبارت دو کلمهای از دل قطعی اینترنت متولد شد!
-
ترامپ از پروژه «آزادی پلاس» درباره ایران رونمایی کرد
-
حرکت پهلوانانه رسول خادم همه را به ستایش وا داشت!
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
ازآقازاده هابگیرن قرض بعد پیش بدن
هیچ جا نمیره بساط مفت خوری پهنه بره کجا بهتر از اینجا
مگه مجبوریم در این شرایط سخت اقتصادی مربی میلیاردی اونم به دلار داشته باشیم ؟
تعطیل کنید این فوتبالو که هیچ خیری توش برای مردم بیچاره نیست
فقط یک عده دارن میخورن و مردم از همه جا بی خبر هم دست میزنن براشون
فعلا جلوی دهن صاحب مردشو بگیر زر زیادی نزنه در مورد تیمهای دیگه تا بهونه محرومیت دست کسی نده تا برسه به طلبش از باشگاه لعنت خدا به پدر و مادر دلالها و رییس فدراسیون و وزیر کثیف ورزش که هر بلایی سر این تیم میاد تقصیر همینها هست
بره گمشه بابا مردک بی عقل چه غلطی برای پرسپولیس بزرگ انجام.داد بازیکنان براساس تجربه وتوانایی خودشون تا اینجا اومدن نه با دانش این کچل کله پوک بندازینش بیرون
میلیارد پول میگیرن،تف به این فوتبال کثیف داخل شرایط سخت اقتصادی