فلای تودی - بالا استیکی
۹۳۶۱۰۱
۲ نظر
۵۰۰۵
۲ نظر
۵۰۰۵
پ

دو شاگرد منصوریان در رادار استقلال؟

شنیده‌ها حاکی است باشگاه استقلال تهران به‌دنبال جذب دو بازیکن از شاگردان علیرضا منصوریان در ذوب‌آهن است.

خبرورزشی: شنیده می‌شود تیم فوتبال استقلال تهران به‌دنبال جذب مهدی مهدی‌پور و دانیال اسماعیلی‌فر، دو بازیکن ذوب‌آهن اصفهان است. آندره‌آ استراماچونی می‌خواهد این دو شاگرد علیرضا منصوریان را در نقل و انتقالات نیم‌فصل به خدمت بگیرد.

این خبر به‌طور رسمی تایید نشده، اما خبر‌ها حاکی از علاقه استقلال به جذب این دو بازیکن ذوب‌آهن است.
باید منتظر ماند و دید آیا باشگاه استقلال در فصل نقل‌وانتقالات نسبت به جذب این دو بازیکن اقدام می‌کند و اینکه آیا باشگاه ذوب‌آهن علاقه‌ای به فروش دو ستاره خود دارد یا خیر.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    کاش جذبش کنه

  • بدون نام

    بازم وزیر پرسپولیسی مثل جریان تبریزی یه زنگ به مدیر عامل ذوب آهن میزنه و مساله حل میشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج