۹۸۰۲۲۵
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

تکلیف اسپانسر استقلال تا دوشنبه مشخص می‌شود

تکلیف اسپانسر جدید باشگاه استقلال تا روز دوشنبه هفته آینده مشخص خواهد شد.

ورزش سه: احمد سعادتمند در شرایطی چند روزی است به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه استقلال معرفی شده است که او در همان روزهای ابتدایی صحبت از جذب یک اسپانسر جدید برای این باشگاه کرد.

فردی که قرار است به عنوان اسپانسر جدید استقلال انتخاب شود چند روز پیش در صفحه اینستاگرام خود به صورت غیر مستقیم از قبول اسپانسری این باشگاه صحبت کرد و البته وعده داد در لایو اینستاگرام خبرهای خوبی به هواداران این تیم می دهد.

ماجرا از این قرار است که فردی که از او به عنوان اسپانسر جدید باشگاه استقلال یاد می شود در روزهای گذشته مذاکرات مثبتی با احمد سعادتمند داشته است اما عقد نهایی قرارداد به اوایل هفته آینده موکول شده است و با این شرایط هنوز چیزی نهایی نشده است.

سعادتمند در این روزها در تلاش است با در نظر گفتن منفعت باشگاه استقلال با اسپانسر جدید قرارداد امضا کند تا بتواند بخشی از مشکلات پرتعداد مالی این باشگاه را حل کند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج