۹۸۲۳۷۷
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

عبدالرضا موسوی، استقلال را به دردسر می‌اندازد؟

به نظر می‌رسد موسوی همچنان تمایل دارد که به استقلال بیاید، اما پست‌ها و استوری‌هایی که درباره وزیر ورزش و جوانان منتشر کرد باعث شد تا بازگشت او به استقلال میسر نشود.

فوتبالی: دیروز بود که یک کانال تلگرامی مدعی شد عبدالرضا موسوی که بازگشتش به استقلال منتفی شده، به مدیرعامل جدید این باشگاه پیغام داده تا اواسط اردیبهشت فرصت دارد که کمک ۷ میلیاردی او به استقلال را پس دهد.

روزنامه گل درباره این داستان به یک نکته بسیار مهم اشاره کرده است. اینکه پیش از این موسوی با خلیل‌زاده قرار گذاشته بود در صورت تاخیر در بازپرداخت پولش، به ازای هر روز تاخیر، ۵۰ میلیون تومان به طلب او از استقلال اضافه شود. اگر چه موسوی به هواداران استقلال قول داد که قید گرفتن این جریمه روزانه را خواهد زد، اما حالا که دیگر او در استقلال سمتی ندارد، بعید نیست که بخواهد دوباره این بند جریمه را فعال کند.

البته به نظر می‌رسد موسوی همچنان تمایل دارد که به استقلال بیاید، اما پست‌ها و استوری‌هایی که درباره وزیر ورزش و جوانان منتشر کرد باعث شد تا بازگشت او به استقلال میسر نشود. اینکه موسوی بخواهد ازاستقلال شکایت کند، بعید است، اما او مطمئنا پیگیر گرفتن پولش خواهد بود.

حالا باید دید موسوی چه واکنشی به این دو خبر نشان خواهد داد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج