کمالوند: چرا از اول مبلغ قرارداد کیروش را نگفتید؟
مربی باتجربه فوتبال ایران می گوید عدم شفاف سازی و پنهان کاری ها کار را به جایی رسانده که مشکلات زیادی را تجربه کنیم.
ورزش سه: مربی باتجربه فوتبال ایران می گوید عدم شفاف سازی و پنهان کاری ها کار را به جایی رسانده که مشکلات زیادی را تجربه کنیم.
فراز کمالوند سرمربی سابق تراکتور، نفت آبادان، گسترش فولاد و پارس جنوبی جم با حضور روی خط تلفنی برنامه از فوتبال چه خبر رادیو ورزش صحبت های جالبی انجام داد. او در پاسخ به سوال امیرحسین طبسی مجری برنامه درباره عدم شفاف سازی در فوتبال ایران و ماجرای پاداش های کارلوس کی روش عنوان کرد: من نمی دانم صحت و سقم مطالب بیان شده درباره پاداش کی روش چگونه است. چون خود کی روش در اینستاگرامش توضیح داد و فدراسیون هم تکذیب کرد. امروز هم مارکار آقاجانیان اعلام کرده این پول برای مبلغ قرارداد کی روش بوده است.
وی ادامه داد:با این حال اما من حرف دیگری دارم. آیا کی روش خود شخصا از خزانه داری فدراسیون پول برداشت کرده؟ حتما کاغذی چیزی وجود دارد. حرف من این است که چرا از اعلام شفاف رقم قرارداد مربیان خارجی واهمه داریم. نه فقط کی روش برای همه مربیان خارجی دیگر هم اینطور بوده است. چرا در انگلیسی روز قرارداد گواردیولا کاملا شفاف می گویند فلان قدر مبلغ قرارداد است. ما چرا پنهان می کنیم؟ از چه می ترسیم؟ چرا مردم نباید بدانند قرارداد سرمربی تیم ملی چقدر است؟ این اتفاق که می افتد، بعد از ۸ ماه یک نفر می گوید دو میلیون یورو به آقای ویلموتس پول دادیم. البته این مسائل ربطی به فوتبال هم ندارد.در همه جای کشور اینگونه است. امروز شنیدم سازمان بازرسی اعلام کرده ۴.۸ میلیارد دلار گم شده و رییس محترم قوه قضاییه دستور پیگیری داده است. این چیزها در همه جای کشور وجود دارد.
سرمربی سابق تراکتور همچنین گفت: می گویند مربی نخواسته مبلغ قراردادش مشخص باشد. چطور فقط در ایران اینگونه است؟ ما عادت به پنهان کاری کرده ایم؟ اصلارقم قرارداد کی روش ۵ میلیون یورو باشد، ایا با توجه به نتایج خوب او مردم ایرادی می گیرند که چرا رقم اینقدر است؟ شما استقلال و پرسپولیس را ببینید؛ ۲۰ سال است هیچ کس نمی داند این دو باشگاه چقدر بدهی دارند؟ متاسفانه همه دروغ می گویند و عاقبت دروغ هم جزاین نمی شود که یک مربی مثل ویلموتس را بیاوریم و به خاطر دو برد جلوی هنگ کنگ و کامبوج میلیارد ها تومان بدهکارش شویم.
کمالوند افزود: عمق فاجعه را چیزی می گویم تا متوجه شوید. چند روز قبل آقای کفاشیان در تلویزیون رسما اعلام کرد ما سر فیفا و ای اف سی را کلاه گذاشتیم. یعنی دروغ گفته ایم. ما در چه موضوعی روراست بوده ایم؟ همه چیز را پنهان کردیم و دوست نداریم شفاف سازی انجام دهیم. دیروز باشگاه بارسلونا میزان دقیق ضرر خود بابت بیماری کرونا را اعلام کرد، اما ما هنوز نفهمیدیم کمپ مرحوم حجازی متعلق به استقلال هست یا نه.
وی خاطرنشان کرد: یادم هست زمانی خواستند قراردادها را منتشر کنند. شرایط طوری شد که فوق ستاره فوتبال ایران در سایت سازمان لیگ قراردادش از بازیکن درجه سه بیشتر نوشته شد. نتیجه این شد که باشگاه ها دو قرارداد امضا می کردند و یکی را به سازمان لیگ می دادند. اینجا هم پنهان کاری و دروغ وجود داشت.
تبلیغات متنی
-
بنر معناداری که در ورودی دانشگاه امیرکبیر نصب شد
-
در امیرآباد تهران همه در بهت مرگ ناگهانی عرفان و فرهاد هستند
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیهگو گارسیا مستقر شدند
-
کدام کشور صدرنشین حداقل دستمزد اروپا است؟
-
افشاگری تکاندهنده درباره دلالبازی در فوتبال
-
اولویت بعدی پرسپولیس در نقل و انتقالات مشخص شد
-
شیاطین سرخ با سرمربی جدید شکستناپذیر شدند
-
گاف بزرگ پیامرسان ایرانی درباره پزشکیان جلب توجه کرد
-
پاسخ تند جواد کاظمیان به اظهارات مجری صداوسیما
-
ناوشکن آمریکایی سواحل اسرائیل را ترک کرد
-
سه برش ناب از سوگ که در سینمای ایران دیدهایم
-
پیام لیندسی گراهام به ترامپ درباره ایران
-
مجری ناشناخته، اندک آبروی صداوسیما را حراج کرد
-
تحلیل روزنامه دولت از تغییر لحن ترامپ برابر ایران
-
دنا در آستانه ورود به کانال ۲ میلیارد تومانی
-
در امیرآباد تهران همه در بهت مرگ ناگهانی عرفان و فرهاد هستند
-
سه برش ناب از سوگ که در سینمای ایران دیدهایم
-
پیام لیندسی گراهام به ترامپ درباره ایران
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
بازیگر سریال ستایش از تلویزیون خداحافظی کرد
-
درخواست فوری برای برکناری رئیس صداوسیما
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
اطلاعیه درباره علت مرگ مشکوک دو دانشجوی پزشکی
-
ماجرای چند نام تکراری در فهرست اعلامی دولت از جانباختگان
-
پیغام جدیدی که از آمریکا به ایران مخابره شد
-
بخشی از واکنش ترامپ به صحبتهای امروز رهبر انقلاب
-
اقدام معنادار عراق با رونمایی از یک شهر موشکی
-
مهدی قایدی جلوی خنده مجری شبکه افق را گرفت
-
موج تازه برف و باران شدید در راه است
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
کریسمسِ صداوسیمای ایران تا ابد عزادار شد
-
احکام برخی دستگیرشدگان اعتراضات اخیر صادر شد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خواننده و مجری سرشناس ترکیه درگذشت
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
پیام شهاب حسینی به پدر و مادرِ ایلیا دهقانی
-
یک سامانه بارشی قوی در آستانه ورود به کشور
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
آخى بازم زورم نیرسه !چه کنم!!!ای داد ای بیداد
آقای کمالوند اگرمبلغ قرارداد کیروش ودیگران فاش شود دیگرامثال سلطانی فر/انصاری فرد ودیگران نمی توانند درورزش بمانند چون چیزی برای دزدی نمی ماند
موقع گرفتن پست و مقام همشون تکلیف میاد گردنشون ولی موقع جواب دادن کی بود کی بود من نبودم آستین دستم بود!!!!!چرا این ور و اون ور رو می گردین تاج و ساکت کجاست!!!!!
من نمی دونم
چرا اونایی که کفش پای کیروش هم نمی شن
چرا بعد یک سال هنوز برعلیه کیروش مصاحبه می کنن