۹۸۵۵۱۹
۲ نظر
۵۰۰۶
۲ نظر
۵۰۰۶
پ

اولیایی: به جباری زنگ می‌زنم تا حواشی تمام شود

مدیرعامل سابق استقلال خواهان پایان حواشی به وجود آمده میان پیشکسوتان این تیم شد.

ورزش سه: کاظم اولیایی در گفت و گویی درباره اختلافاتی که میان پیشکسوتان باشگاه استقلال به وجود آمده و به رسانه‌ها نیز کشیده شده بیان کرد: من وقتی این صحبت‌ها را از طرف پیشکسوتان استقلال خواندم و شنیدم، واقعا متاثر شدم. ما تشکلی به عنوان شرکت پیشکسوتان استقلال داریم که جلسات زیادی را نیز تشکیل می‌دهیم اما در این شرایط خاص و شیوع کرونا مدت زیادی است که دور هم جمع نشدیم. از این رو از پیشکسوتان عزیز خواهش می‌کنم که به بحث‌های رسانه‌ای دامن نزنند.

وی ادامه داد: عزیزان ما باید رعایت افکار عمومی را انجام دهند و حرمت بزرگ‌ترها را نگه دارند. این شرایط اصلا به صلاح باشگاه استقلال نیست و به خاطر نام بزرگ باشگاه باید این بحث‌ها پایان پیدا کند.

مدیرعامل سابق استقلال همچنین گفت: پیشکسوتان عزیز ما رعایت کنند تا انشاالله بعد از پایان کرونا و در اولین فرصت جلسه شرکت پیشکسوتان را برگزار می‌کنیم و در آنجا می‌توانیم با بازگو کردن مشکلات این اختلافات را حل کنیم. فکر می‌کنم صحبت‌کردن در رسانه‌ها مشکلی را حل نمی‌کند و اتفاقا شان باشگاه را نیز زیر سوال می‌برد.

اولیایی در پایان افزود: من تا الان با دوستان صحبت نکردم اما قطعا به علی آقای جباری و آقای نوری زنگ می‌زنم و از آنها خواهش خواهم کرد تا دیگر صحبتی در رسانه‌ها مطرح نکنند و این حواشی پایان بپذیرد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    تو خودت آخر حاشیه هستی

  • پیرمرد پرسپولیسی

    زنگدنزن ،بی فایده است ،پاشو دست جباری وروشن رو بگیر وببرشون خانه ی سالمندان وتاکید کن قرص هاشون روسر وقت بدن .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج