۹۹۵۴۱۴
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

اتفاقات عجیب در برگزاری مسابقات بوندسلیگا

با وجود تاکید شدید دولت آلمان برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای برگزاری مجدد بوندسلیگا، اما برخی از بازیکنان این قوانین را نادیده گرفته‌اند.

خبرگزاری ایلنا: با وجود تاکید شدید دولت آلمان برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای برگزاری مجدد بوندسلیگا، اما برخی از بازیکنان این قوانین را نادیده گرفته‌اند.

با کاهش روند نزولی شیوع کرونا در آلمان فدارسیون فوتبال این کشور و مسئولین برگزاری مسابقات بوندسلیگا علی رغم انتقادات فراوان با رعایت تمام پروتکل ‌های بهداشتی که توسط دولت آلمان لحاظ شده تصمیم بر از سر گیری مسابقات بوندسلیگا گرفتند.

یکی از این نکات لحاظ شده برای از سرگیری بوندسلیگا عدم در آغوش گرفتن بازیکنان بعد از گلزنی است، اما بر خلاف این دستور مارکو گوریک هافبک صربستانی هرتابرلین و ددریک بویاتا مداف بلژیکی این تیم یک دیگر را در آغوش گرفتند که واکنش بسیاری از اصاحب رسانه و اهالی فوتبال را در بر داشت.

همچنین در بازی بورسیا مونشن گلادباخ و فرانکفورت بازیکنان مونشن گلادباخ بعد از به ثمر رساند گل نخست خود برای خوشحالی بعد از گل یکدیگر را در آغوش گرفتند.

اتفاقات عجیب در برگزاری مسابقات بوندسلیگا

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج