۹۹۸۹۲۰
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

بند جدید در قرارداد حسینی با ترابوزان

باشگاه ترابوزان اسپور قصد دارد بند جدیدی را در قرارداد مدافع ایرانی خود اضافه کند.

باشگاه خبرنگاران جوان: باشگاه ترابوزان اسپور قصد دارد بند جدیدی را در قرارداد مدافع ایرانی خود اضافه کند.

به نقل از نشریه دامگا، باشگاه ترابوزان اسپور ترکیه قصد دارد بعد از اینکه مجید حسینی بازیکن ایرانی تیمش را در ترکیه ماندگار کرد، باز هم با او و مدیر برنامه هایش بر سر موضوع جدیدی مذاکره کند.

بر اساس ادعای باشگاه ترابوزان، آن‌ها قصد دارند بندی جدید را در این قرارداد اضافه کنند. بر اساس این بند اختیارات بیشتری برای فروش مدافع ایرانی به ترابوزان داده می‌شود و از طرفی بندی ۲ ساله در این قرارداد با امضای طرفین درج می‌شود تا باز هم حسینی بتواند در صورتی که عملکرد رضایت بخشی داشت، در ترکیه بماند.

پیش از این حسینی با بند ۲+۱ ساله داخل قراردادش، یک سال دیگر در این تیم ماندگار شد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج