روزگار تفنگ مان را آب پاش کرد
احسان لشگری: وحشتناک لایک خوردم
احسان لشگری یکی از همان افرادی است که بسیار در دنیای مجازی فعال است و جواب ابراز احساسات هوادارانش را می دهد.
همشهری تماشاگر - محسن صفری: بازار گرفتن لایک و جمع کردن کامنت گرم گرم است. فضای مجازی شلوغ تر از خیابان ولیعصر (عج) در اوج ترافیک ساعت هفت است. حالا صبح و شب اش هم فرقی ندارد. از این قافله، ورزشکاران هم جا نمانده اند و با سرعت هر چه تمام تر در صفحه های مجازی شان مانور می دهند و چون هم چهره محبوبی هستند و هم معروف، تعداد لایک هایشان سر به فلک می کشد.
حالا اگر طرف خوش برخورد هم باشد و از قضا مدال جهانی و المپیک هم در کارنامه اش داشته باشد، قطعا اوضاع برایش متفاوت تر خواهد بود. در این جور موارد خود اینستاگرام هم شرمنده می شود که با این همه هوادار چه کند.
احسان لشگری یکی از همان افرادی است که بسیار در دنیای مجازی فعال است و جواب ابراز احساسات هوادارانش را می دهد. او همه موارد بالا را که اشاره کردیم دارد؛ هم خوش برخورد است و هم مدال جهانی و المپیک را در کارنامه اش می بیند.
زمانی که قصد گفتگو با لشگری را داشتیم خوش برخوردی او را از پشت تلفن هم احساس می کردیم چه برسد به دیدار رو در رو که دیگر هیچ نمی توان گفت. وقتی با او صحبت می کردیم هم به افرادی که به او ابراز محبت می کردند پاسخ می داد و جواب هواداران را می داد. البته با یک عذرخواهی از دل ما هم درمی آورد.
اینها کافی بود که به ما اثبات شود لشگری حداقل در شهر خود بسیار محبوب است. آنچه را که در ادامه می خوانید حاصل گفتگو با احسان لشگری است.
گویا در فضای مجازی بسیار فعال هستی.
- تقریبا؛ به هر حال این هم یک راهی است که می توان با مردم و هوادارانی که بسیار لطف دارند در ارتباط بود ولی در کل باید بگویم برای حضور در دنیای مجازی و ارتباط با دوستان و هوادارانم وقت می گذارم.
این وقت گذاشتن، آسیبی به تمریناتت نمی زند؟ به هر حال زندگی حرفه ای ورزشکاران با افراد عادی متفاوت است.
- به نظرم اگر هر کاری با برنامه ریزی انجام شود، به کارهای دیگر لمطه ای نخواهد زد. به عنوان مثال مگر نمی شود درس خواند، ورزش کرد و به کار هم پرداخت؟ قطعا چنین چیزی امکانپذیر است. اگر برنامه ریزی باشد این مسائل در کنار یکدیگر خللی ایجاد نمی کنند ولی درخصوص پاسخ سوال شما باید بگویم زمانی که لازم است استراحت کنم یا به عبارتی شب ها زود بخوابم و بیشتر به آماده سازی ام برای مسابقات توجه داشته باشم، مدیر برنامه ام این صفحه ها را چک می کند ولی خودم هم به صورت شخصی روی این قضیه نظارت دارم.
از درس گفتی، مشغول تحصیل هم هستی؟
- بله، ترم آخر لیسانس شهرسازی هستم و بعد از آن ان شاءالله برای فوق لیسانس اقدام می کنم.
بعد از آن هم حتما قصد داری وارد شورای شهر شوی؟
- (با خنده) نه، اینطور نیست.
در اینستاگرام هم فعال هستی؟
- بله؛ البته یک صفحه ای داشتم که از بین رفت ولی مجددا صفحه دیگری راه اندازی کردم تا بتوانم با مردم و دوستانی که به بنده لطف دارند از این طریق در ارتباط باشم.
صفحه اینستاگرامت چقدر فالو شده است؟
- دقیقا نمی دانم ولی تعدادش زیاد است. به هر حال دوستان، همشهری ها و مردم لطف دارند. چیزی که خاطرم است حدود سه هزار نفر است. البته گفتم که یک صفحه ای داشتم که آن از بین رفت و صفحه جدیدی راه اندازی کردم.
همین هواداران که می گویی چه واکنشی نسبت به حضورت در فضای اینستاگرام دارند؟
- برخوردها متفاوت است، به هر حال هر کس نظری دارد و من برای همه آنها احترام قائلم. شما ببینید افرادی هستند که کشتی گیر نیستند ولی کشتی را می فهمند و به نقاط ضعف و قوت احسان لشگری اشاره می کنند. من هم برای تمامی این نظرات احترام قائلم و سعی می کنم اگر انتقاد آنان وارد است حتما آن مشکلات را برطرف کنم.
زمانی هم که در مسابقات انتخابی قزوین شکست خوردم واکنش های متفاوتی دریافت کردم، از قبیل این که نباید در این مسابقات شرکت می کردی، بی آزار بودی و ... ولی در کل بیشتر آنها مثبت هستند و انرژی خوبی به من می دهند اما اگر واکنش منفی هم نشان دهند به این فکر می کنم که اگر این فرد در زمان کشتی من یک ثانیه برای من دعا کند، چقدر انرژی مثبت به من می دهد، پس بهتر است به همه احترام گذاشته شود.
پس قبول داری در مسابقات انتخابی بی آزار بودی؟
- بله، ولی در مسابقات آینده حتما احسان لشگری را خواهید دید.
به هر حال احسان لشگری هم عنوان جهانی دارد هم المپیک؛ ناراحت نمی شوی کسی نظر غیرکارشناسی بدهد؟
- اگر واقعا آن ایرادی که می گیرند وارد نباشد واقعیت این است که ناراحت می شوم ولی هر کس نظری دارد و آن فرد هم نظرش را گفته است.
در این صورت چه واکنشی داری؟
- جوابی نمی دهم.
تا به حال شده کسی در فضای مجازی به تو توهین کند؟
- راستش تا به حال نشده کسی فحش بدهد ولی بعضی وقت ها چیزهایی پیش می آید و حرف هایی زده می شود که درست نیست و من هم جوابی نمی دهم.
کامنت هایی را که برایت می گذارند جواب می دهی؟
- آنهایی که می شود را بله، جواب می دهم ولی بعضی ها را هم بی پاسخ می گذارم چون جوابی ندارم که بدهم. مثلا وقتی یک نوجوان کم سن و سال چیزی می گوید، چه جوابی باید به او داد؟ پس ترجیح می دهم جوابی ندهم. به دنیای مجازی باید با دید مثبت نگاه کرد و استفاده های مفید از آن کرد. من خودم صفحه های مختص لباس های ورزشی با کفش کشتی و دو بنده را نگاه می کنم و برایم جالب است. البته هستند اشخاصی که استفاده های نابجا از این فضا می کنند؛ تعدادشان کم است ولی وجود دارند و این اصلا درست نیست.
در کل استفاده از این مسائل و به کارگیری از آن بسته به خود فرد است، اگر در چارچوب حرکت کند و با برنامه ریزی جلو برود به طوری که زمان مشخصی را برای این کار بگذارد، می تواند از این محیط استفاده مثبت کند و در آن فعال هم باشد اما از صبح تا شب به این فضا پرداختن قطعا آسیب خواهد زد.
خاطرت هست بیشترین لایکی که دوستانت زدند مربوط به کدام پست بود که به اشتراک گذاشتی؟
- یک بار عکسی گذاشتم که فردی روی سکوی شیرجه مسابقات شنا بود. آن فرد یک مچ دست و یک پا نداشت. زیر عکس نوشتم: «خدایا به داده و نداده ات شکر». یادم می آید که این عکس به صورت و حشتناک لایک خورد که بسیار برای خودم هم جالب بود.
پستی هم بوده که با واکنش منفی روبرو شود؟
- بله، قطعا آن هم وجود داشته است.
چه پستی؟ و در مقابل چه کردی؟
- اگر انتقادشان وارد بوده به آنان احترام گذاشتم و آن پست را برداشته ام ولی اگر انتقادشان بی جا بوده آن پست را برنداشته ام و هر کس نظری داده است. مثلا پیش می آید عکس می گذارم، می گویند می خواهی بازوهایت را نشان دهی!
حتما شنیده ای که می گویند وقت گذاشته ای روی فضای مجازی و افت کرده ای، این موضوع را قبول داری؟
- با برنامه ریزی می توان به همه کار رسید ولی اگر از عرف خارج شود نه؛ حضور در این محیط قطعا می تواند آسیب بزند. مثلا عکس بذاری من موقع غذا خوردن، من موقع خوابیدن، من موقع تمرین و از این قبیل رفتارها که فقط جنبه طنز دارند ولی همانطور که گفتم می توان از این محیط ها استفاده مفید هم کرد. من هم حضورم در این محیط طوری نیست که ۲۴ ساعت وقت بگذارم ولی زمانی را برای حضور در این محیط اختصاص می دهم.
اینستاگرام دیگر ورزشکاران را هم چک می کنی؟
- بیشتر آنها دوستانم هستند و با هم ارتباط خوبی داریم.
حریفان خارجی ات چطور؟
- نه، با آنها ارتباطی ندارم.
یعنی اصلا کنجکاو نمی شوی که به صفحه آنها هم سری بزنی؟
- خیر، علاقه ای به ارتباط با آنها ندارم. از کشتی گیران خارجی که با آنان ارتباط دارم می توانم به گادیسوف و گاتسالوف اشاره کنم.
خاطرمان هست که همراه با مهدی تقوی و صادق گودرزی به سه تفنگدار معروف بودید، از دو تفنگدار دیگر چه خبر؟
- روزگار تفنگ مان را آب پاش کرد. (با خنده) با صادق و مهدی ارتباط دارم. البته با مهدی بیشتر. با هم تمرین می کنیم و امیدوارم شرایطی پیش آید که مهدی بتواند دوباره با قدرت برگردد. قرار بود در مرحله سوم لیگ کشتی بگیرد که گویا این اتفاق نیفتاده است. صادق هم با آن مصدومیتی که برایش پیش آمد بعید است که دیگر به دنیای قهرمانی برگردد.
خودم هم بعد از آسیب دیدگی که برای پایم پیش آمد در حال حاضر خدا را شکر بهتر هستم و با فیزیوتراپی زیر نظر پزشک تا ۹۰ درصد بهبودی را کسب کرده ام. در حال حاضر در حال آماده سازی برای مسابقات پیش رو هستم و در مسابقات قطعا با قدرت حاضر خواهم شد.
پس تفنگ آب پاش را تحویل دادی و این امیدواری را به هوادارانت می دهی که همان احسان لشگری جنگنده را ببیند؟
- قطعا همینطور است.
حرف آخر؟
- به همه کسانی که در دنیای مجازی حضور دارند به عنوان یک برادر کوچکتر می گویم که به طریق مثبت از این فضا استفاده کنند.
تبلیغات متنی
-
بازارچه جنت ۵ بار اخطار ایمنی دریافت کرده بود
-
دهنکجی مهناز افشار و پرستو صالحی به هنرمندان داخل ایران
-
حبیب این چهارشنبه را سالها پیش دیده بود؛ ببار ای برف...
-
احتمال تعطیلی اداره مهاجرت و گمرک آمریکا
-
مسئله پایان خدمت دانشجو معلمان حل شد
-
جمعه مذاکره؛ امروز انتقال ۷ فروند هواپیما C-۱۷ به منطقه!
-
عکس صمیمی بازیگران سریال دونگیی در یک کافه
-
اسامی محرومان هفته بیستم لیگ برتر اعلام شد
-
خبر جدید درباره مذاکرات ایران و آمریکا در روز جمعه
-
آمار فوتیهای انفجار گاز در بندرعباس افزایش یافت
-
اسرائیلیها توییتر رسانه نزدیک به شمخانی را پوشش دادند
-
این چهره پرحاشیه، شبها هم در صداوسیما میخوابد!
-
لغو جشن نیمهشعبان توسط یک مرجع تقلید بهخاطر وقایع اخیر
-
بازیگر سریال سوجان عزادار شد
-
شهرداری تهران: از شنیدن صدای انفجار نترسید!
-
دهنکجی مهناز افشار و پرستو صالحی به هنرمندان داخل ایران
-
حبیب این چهارشنبه را سالها پیش دیده بود؛ ببار ای برف...
-
جمعه مذاکره؛ امروز انتقال ۷ فروند هواپیما C-۱۷ به منطقه!
-
خبر جدید درباره مذاکرات ایران و آمریکا در روز جمعه
-
اسرائیلیها توییتر رسانه نزدیک به شمخانی را پوشش دادند
-
این چهره پرحاشیه، شبها هم در صداوسیما میخوابد!
-
لغو جشن نیمهشعبان توسط یک مرجع تقلید بهخاطر وقایع اخیر
-
شهرداری تهران: از شنیدن صدای انفجار نترسید!
-
دولت با حقوق ۱۸ میلیونی به خودش مدال افتخار داد
-
کاخ گلستان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد
-
حرکت قابلتقدیر بایرن مونیخ برای مردم ایران
-
ورود پژمان جمشیدی به جشنواره فجر ممنوع شد
-
رشیدپور منفجر شد: شما حتی عذرخواهی هم بلد نیستید!
-
افغانستانیها سالانه ۷ میلیارد دلار از ایران خارج میکنند!
-
ترامپ: جمعه بیواسطه با ایران مذاکره میکنیم!
-
استعفای وکیل شاکی پرونده «پژمان جمشیدی»
-
ساعدینیا بازداشت و تمام اموال وی مصادره شد
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
تصمیم جدید درباره حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۵
-
آقای منوچهر هادی، معنی اعتراض را هم فهمیدیم!
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
حامد بهداد و بهنوش طباطبایی دعوت جشنواره را پس فرستادند
-
مقام روسی: پیامهای آمریکا به ایران، اولتیماتوم هستند
-
الناز ملک: برای احترام به یکی از جانباختگان در جشنواره حاضر شدم!
-
نورا هاشمی پاسخ الناز ملک و منوچهر هادی را داد
-
حجت اشرفزاده همکاری با صداوسیما را متوقف کرد
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
تصاویری از آتشسوزی گسترده در غرب تهران
-
واکنش تند پدیده استقلال به برنامه شبکه افق
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل





ارسال نظر