ریچارد کلایدرمن، موفقترین نوازنده پیانو در جهان
حضور «ریچارد کلایدرمن» موزیسین نامی فرانسوی در ایران برای اجرای کنسرت ما را بر آن داشت تا خلاصه ای از زندگی و فعالیت هنری این هنرمند چیره دست را گردآوری کنیم. در کتاب رکوردهای جهانی گینس، از وی به عنوان «موفقترین نوازنده پیانو در سراسر دنیا» نام برده اند.
برترین ها - ترجمه از پردیس بختیاری: حضور «ریچارد کلایدرمن» موزیسین نامی فرانسوی در ایران برای اجرای کنسرت ما را بر آن داشت تا خلاصه ای از زندگی و فعالیت هنری این هنرمند چیره دست را گردآوری کنیم.
ریچارد کلایدرمن با نام اصلی فیلیپ پاژه «Philippe Pagès» نوازنده مشهور پیانو فرانسوی است. او آلبوم های متعددی را ارائه نموده که شامل ساختههایی از دو آهنگساز مشهور فرانسوی: Paul de Senneville و Olivier Toussaint، تنظیمِ آثار مشهور موسیقی مردمی و موسیقی ملل و تنظیم هایی برای موسیقی فیلم است.

او در مورد آهنگ هایش می گوید: «آلبوم موسیقی من در همه جا، از رستوران ها گرفته تا پارکینگ ها و پاساژها، به گوش می رسد.» در واقع او نوعی از موسیقی را تولید کرد که به گوش هیچکس نرسیده بود.
موفقیت جهانی او با «چکامهای برای آدلین» (Ballade pour Adeline) در سال ۱۹۷۶ آغاز شد. او در سال ۱۹۷۶ توسط Olivier Toussaint، آهنگساز و تهیه کننده موسیقی و همکارش Paul de Senneville، دعوت شد تا قطعه ای برای پیانو را ضبط نماید. پل دو سنویل، آهنگساز و مؤسس استودیو دلفین پاریس، این قطعه را برای دختر تازه متولد شده اش به نام آدلین ساخته بود و برای ضبط این قطعه از نوازندگان پیانو دعوت کرده بود تا از بین آنها بهترین نوازنده را برای این قطعه انتخاب کند. فیلیپ ۲۳ ساله به دلیل آنکه اجرایی لطیف و دلنواز از این قطعه انجام داده بود و به علاوه دارای شخصیتی محجوب و چهره ای زیبا بود، از بین ۲۰ پیانیست دیگر انتخاب شد.
دیری نکشید که ۲۲ میلیون نسخه از تک آهنگ «چکامه ای برای آدلین» در ۳۸ کشور دنیا به فروش رسید و به دنبال این موفقیت اعجاب انگیز، فیلیپ نام خانوادگی فرانسوی اصلی خود، پاژه را، برای پرهیز از بد تلفظ شدن در سایر زبان های دنیا به نام خانوادگی مادربزرگ اسکاندیناویایی خود، کلایدرمن، تغییر داد و ریچارد را به عنوان تخلص هنری خود برگزید.
او از سال ۱۹۷۷ آلبوم های پیاپی ضبط نمود و اولین کنسرت بین المللی خود را از پایتخت موسیقی کلاسیک، شهر وین اتریش، آغاز نمود. از آن پس، هر سال با انتشار ۲ یا ۳ آلبوم جدید و با برگزاری تورهای بین المللی در کشورهای اروپایی، آمریکای لاتین، خاور دور و خاور میانه، به عنوان یک ستاره کنسرت های بیشماری را ترتیب داد. گفتنی است که از سال ۱۹۷۹ تا کنون، هر ساله، ۲۰۰ روز را در تور جهانی به برگزاری کنسرت برای هوادارانش میپردازد. اگر کنسرت های او را دیده باشید، از حجم عظیم گل هایی که تماشاچیان به او هدیه می دهند، به محبوبیت جهانی او پی خواهید برد.
او در کنسرت هایش با بهترین ارکسترهای جهان همکاری کرده است. « London Royal Philharmonic»، « the Bulgarian Symphony»، « Tokyo Symphony»، « Hong Kong Symphony» و.. از نمونه ارکسترهایی مشهوری هستند که ریچارد کلایدرمن در آن با پیانو هنرنمایی کرده است.
موفقیت جهانی کلایدرمن از زمانی آغاز شد که او در طول 250 روز، 200 کنسرت در خارج از فرانسه برگزار کرد. او تاکنون بیش از ۱۲۰۰ ملودی ضبط کرده و بیش از ۸۰ میلیون نسخه از کارهایش را به فروش رسانده است. در کتاب رکوردهای جهانی گینس، از وی به عنوان «موفقترین نوازنده پیانو در سراسر دنیا» نام برده اند.
زمانی که او در اوج دوران جوانی خود به سر می برد، در مصاحبه ای از او در مورد آرزوهایش پرسیدند. او نیز در جواب گفت: «من واقعا دوست ندارم یک ستاره شوم، همین که به عنوان یک نوازنده در گروه موسیقی بنوازم، برایم کافی ست.»
او در مورد تورهای جهانی اش می گوید: «من از اجرای زنده لذت می برم، زیرا می توانم به طور مستقیم با مردم در ارتباط باشم. علاوه بر آن، من روی صحنه، در کنار ۱۰ موسیقیدان دیگر می نشینم و با آنها همنوازی می کنم. من از تلفیق ریتم ها و سبک های مختلف موسیقی واقعا لذت می برم.»
او عاشق خانواده اش است، به طوری که با وجود کنسرت های مکرر، هیچگاه از آنها غافل نمی شود. به گفته او، تنها هزینه سنگینی که در ازای کنسرت های خارجی اش می پردازد، دوری از خانواده اش می باشد. «خانواده ام مهمترین دارایی من هستند. آنها به من انگیزه رشد و دلیلی برای زندگی می دهند.»
ریچارد کلایدرمن در ایران نیز از محبوبیت خاصی برخوردار است. او از سال ۱۳۹۱ قصد اجرای کنسرت در ایران را داشت اما در سال ۱۳۹۳ معلوم شد که تلاش اش برای دریافت مجوز بی نتیجه مانده است. در نهایت اعلام شد در تیر ماه۱۳۹۷ به همراه ارکستری حرفه ای در تالار وزارت کشور برنامه اجرا خواهد کرد و برای مخاطبان ایرانی قطعه «ای ایران» را خواهد نواخت.
او در این مورد می گوید: «میدانم که اولین سرود ملی و مردمی ترین سرود ایرانی ها همین «ای ایران» است، به همین دلیل دوست دارم که آن را برای مردم این سرزمین بنوازم. اولین بار که به آن گوش دادم، حسی عجیب وجودم را فرا گرفت. همان زمان، تصمیم گرفتم ضمن تنظیم مجدد آن برای ساز پیانو، خود را بیش از پیش به حافظه شنیداری مردم ایران و خاطرات آنها نزدیک کنم.»
کلایدرمن همچنین گفته بود که به کشف تم های موسیقی ایرانی و همکاری با موسیقیدان های ایرانی علاقمند است و دوست دارد ایران را، که کشوری زیبا و رویایی با تمدنی شکوهمند است، ملاقات کند.
تبلیغات متنی
-
استقلال خواهان خروج پرسپولیس از تهران شد!
-
پایان سکوت حسن روحانی با یک جمله معنادار
-
علی کریمی در آستانه بازگشت به لیگ برتر ایران
-
دورهمی الهه، فیروزه و ایرن در دهه ۸۰ شمسی
-
کابوس جدید استقلالیها درباره آقا یاسر!
-
آمریکا، بابک زنجانی و شش مقام سپاه را تحریم کرد
-
مهدی خزعلی از میرحسین موسوی اعلام برائت کرد
-
منشا صدای مهیب امروز در آبادان مشخص شد
-
توصیه اردوغان به عراقچی پیرامون تحرکات آمریکا
-
توضیح رسانه رسمی استقلال درباره جدایی اندونگ
-
تلگراف: تهدید نظامی ترامپ برای مذاکره است
-
استقرار احتمالی ۴ فروند B-۵۲ در دیگو گارسیا
-
رکورد اتصال ایرانیها به سایفون شکست!
-
مهر: انصراف برخی از بازیکنان تیم ملی دروغ است
-
پستهای طناز و نوید برای وقایع دیماه ۱۴۰۴
-
پایان سکوت حسن روحانی با یک جمله معنادار
-
آمریکا، بابک زنجانی و شش مقام سپاه را تحریم کرد
-
تلگراف: تهدید نظامی ترامپ برای مذاکره است
-
رکورد اتصال ایرانیها به سایفون شکست!
-
مهر: انصراف برخی از بازیکنان تیم ملی دروغ است
-
ادعای داغ ویتکاف درباره تماس با ایران
-
تعجب رسانه نزدیک به سپاه از توییت تازه شمخانی!
-
اولین تصاویر از دیدار امروز عراقچی و اردوغان
-
پرواز پهپاد شناسایی ایران بر فراز خلیج فارس
-
تصاویری که احسان کرمی از ژیلا صادقی منتشر کرد
-
ستاره استقلال در چند سانتیمتری پرسپولیس!
-
تاییدنشده؛ شرط آمریکا برای انصراف از اقدام نظامی!
-
هشدار جدی لاریجانی به اتحادیه اروپا درباره سپاه
-
صابرین نیوز: ادعاهای کارشناس شبکه افق مضحک است!
-
عراقچی در ترکیه سیگنال رسمی مذاکره داد
-
اعزام ناوشکنهای چین به آبهای اطراف ایران
-
سلاح ویژه ایران برای مقابله با ناو آبراهام لینکلن
-
کارزار ذخیره برف در افغانستان خبرساز شد
-
پیغام روسیه به آمریکا درباره مذاکره با ایران
-
هواپیمای دولتی ایران راهی مسکو شد
-
در ساعات اخیر مهدی قایدی در صدر چهرههای پربحث است
-
هادی چوپان ناگهان به صداوسیما پیوست
-
نرخ دلار و قیمت طلا غیرقابل تصور شد
-
چهره «طلا جفرودی» سریال سوجان در ۴۰ سالگی
-
خودروی نظامی ارتش چین وارد ایران شد
-
اقدام توجهبرانگیز ارتش همزمان با اخبار جنگ احتمالی
-
بازیکن خارجی استقلال آماده پخش زنده جنگ ایران و آمریکا شد!
-
تصاویری از جلسه امنیتی لاریجانی در تهران
-
عراقچی در ترکیه سیگنال رسمی مذاکره داد
-
رضا رویگری در حال گریم شدن در پشتصحنه مختارنامه
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
هر چی رو برترینها تعریف کنه باز تو سایتای دیگه هزار تا مشکل براش پیدا میشه
پاسخ ها
منظور!!؟؟؟؟
فوق العاده است این هنرمند