ورزش ایران، هدف آسان اسراییل
تيم ملي كاراته ايران كه قرار بود به مسابقات جهاني امارات اعزام شود از سفر به اين كشور باز ماند. مقامات فدراسيون اعلام كردند ابتلاي ۴ ورزشكار ايران به كرونا دليل لغو سفر تيم ملي است.
روزنامه اعتماد: تيم ملي كاراته ايران كه قرار بود به مسابقات جهاني امارات اعزام شود از سفر به اين كشور باز ماند. مقامات فدراسيون اعلام كردند ابتلاي ۴ ورزشكار ايران به كرونا دليل لغو سفر تيم ملي است. از سمت ديگر شايعاتي از فدراسيون كاراته به گوش رسيد كه حضور پرتعداد ورزشكاران اسراييلي در رقابتهاي جهاني، دليل لغو سفر تيم ملي بوده. اسراييل براي نخستينبار در رقابتهاي جهاني با ۵ ورزشكار شركت كرده است. آنطوركه مشخص شده كشور ميزبان و اسراييل قرار گذاشته بودند طي يك اقدام مشترك ورزشكاران ايراني و اسراييلي را مقابل هم قرار دهند و از آنجايي كه چند روز بيشتر تا برگزاري دادگاه حكميت ورزش براي بررسي پرونده جودوي كشورمان باقي نمانده از اين طريق ايران را تحت فشار قرار دهند.
چه اين شايعه صحت داشته باشد چه نه، نمونههاي متعدد ديگري را ميتوان رديف كرد كه اسراييل در حوزه ورزش در حال آسيب رساندن به منافع ايران است. لغو برخي اعزامها، مسابقه ندادن ورزشكار، مهاجرت، محروميت و مشكلاتي از اين دست تا به امروز چندين بار گريبان ورزش ايران را گرفته است. واضح است كه به دليل رسانهاي شدن رخدادها، اسراييل هم برنامهريزي كرده تا در اين حوزه به كشور آسيب بزند. آنها حتي تا جايي پيش رفتند كه ميخواهند ميزباني جامجهاني را هم بگيرند. آنها به خوبي ميدانند برگزاري جامجهاني در سرزمينهاي اشغالي چه حاشيههايي در ورزش ايران به وجود خواهد آورد.
سوال مهمي كه بايد از مسوولان پرسيده شود اين است كه براي رفع تهديدات اسراييل در اين زمينه چه راهكاري انديشيده شده است؟ چگونه است كه ما در بعد نظامي و امنيتي همه تلاش خود را براي خنثيسازي تهديدهاي اسراييل به كار ميبنديم اما در حوزه ورزش صرفا به كنار كشيدن بسنده كردهايم؟ واقعيت اين است كه مسائلي از اين دست كه در حوزه ورزش رخ ميدهد دست كمي از حملات تروريستي يا بمبگذاري ندارد. مشكلاتي كه در حوزه ورزش رخ ميدهد به اندازه تهديدات امنيتي و نظامي بار رواني و مالي روي دوش كشور ميگذارد. براي تربيت يك ورزشكار يا تشكيل يك تيم سالها وقت و انرژي و هزينه صرف شده و بيثمر ماندن اين تلاش ضربهاي است كه در ابعاد مختلف هزينهزا خواهد بود. اسراييل هم اين را فهميده و همه تلاشش را در اين زمينه ميكند.
برخي گمان ميكنند كنار كشيدن ورزشكاران يا تيمهاي ايراني به مسابقات لطمه وارد ميكند و اين فدراسيونهاي جهاني هستند كه ضربه ميبينند. چنين تفكري از اساس اشتباه است. بايد بدانيم كه نبود ما در مسابقات بينالمللي چندان مهم نيست. نه ما كه همه كشورها. كاراته و تكواندو و بوكس و شطرنج و ساير ورزشهاي اينچنيني كه هيچ، حتي در فوتبال كه پربينندهترين ورزش است و گردش مالي چند ميليارد دلاري دارد غيبت تيمهاي مهم چندان مهم نبوده. جامجهاني فوتبال بدون حضور ايتاليا و هلند برگزار شد، منچستريونايتد به ليگ قهرمانان اروپا نرسيد، آلمان در مرحله گروهي يورو حذف شد و آب از آب تكان نخورد. نبودن تيمهاي ورزشي ايران در مسابقات بينالمللي هم به همين اندازه تاثيرگذار است.
در مطلب ديگري كه مدتي پيش در همين زمينه نوشتيم به اين نكته اشاره كرديم كه انتظار نداريم از فردا ورزشكاران ايراني مقابل ورزشكاران اسراييلي مسابقه بدهند. اما انتظار داريم مقامات براي رفع اين تهديد كه به صورت مكرر و دامنهدار كشور را هدف گرفته اقدامي انجام دهند. اسراييل يك راه بيهزينه براي ضربه زدن به منافع ايران پيدا كرده و تنها كاري كه ميكند اعزام ورزشكاران زياد به مسابقات مختلف و اندكي لابيگري است. در اين سمت اما هر بار انتشار خبري از عدم اعزام يك تيم يا مهاجرت ورزشكار يا محروميت ورزشكار ايراني هزينههاي اجتماعي و مالي به بار ميآورد.
در وظايف سازمان پدافند غيرعامل آمده «سازماندهي، طرحريزي، هدايت و راهبري عمليات پدافندي مقابله با تهديدات نوين دشمن» آيا كاري كه امروز اسراييل در حوزه ورزش عليه ايران انجام ميدهد يك نوع تهديد نوين به حساب نميآيد؟ آيا نبايد براي مبارزه با اين تهديد كاري صورت بگيرد؟ حوزه ورزش ايران نبايد تبديل به يك لقمه حاضر و آماده براي بهرهبرداري كشورهايي قرار بگيرد كه از هر فرصتي براي ضربه زدن به منافع كشورمان استفاده ميكنند.
تبلیغات متنی
-
نرگس محمدی به بیمارستان منتقل شد
-
مالزی به دنبال شکار ستاره محبوب استقلال
-
جسد سرباز آمریکایی مفقود شده پیدا شد
-
توئیت جدید محسن رضایی در هشدار به اعراب منطقه
-
فارس: مولوی عبدالحمید همکار ترامپ و نتانیاهو شد
-
ادعای عجیب نتانیاهو درباره مردم لبنان و حزبالله
-
تغییر چهره باورنکردنی آقای بازیگر؛ بهرنگ کلاً عوض شد!
-
یک اسلایس پیتزا در فضای مجازی باعث درگیری شد
-
چرخش ۱۸۰ درجهای در بازار ارز؛ صرافیها «دلار» دار شدند!
-
پاسخ به یک شایعه جنجالی درباره جزیره خارک
-
بدترین سناریو از محاصره دریایی چیست؟
-
مجید واشقانی: مگر جمهوری اسلامی دستِ خودش است که تسلیم شود؟
-
سرقت موتور کولرهای آبی با ترفندی حیرتانگیز!
-
بحران کافهنشینی زیر فشار قیمت قهوه و کاهش مشتریان
-
بخشی از املاک علی کریمی توقیف شد
-
فارس: مولوی عبدالحمید همکار ترامپ و نتانیاهو شد
-
یک اسلایس پیتزا در فضای مجازی باعث درگیری شد
-
پاسخ به یک شایعه جنجالی درباره جزیره خارک
-
سرقت موتور کولرهای آبی با ترفندی حیرتانگیز!
-
بخشی از املاک علی کریمی توقیف شد
-
عرفان شکورزاده اعدام شد
-
انتقاد صریح از چند شرط عجیب تاج برای فیفا
-
سلام بر ایران ۱۴۰۵؛ یخچال ۲۸۰ میلیون، حقوق ۱۶ میلیون!
-
پشت پرده رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس لو رفت
-
خطر آن نماینده و آن مجری از ترامپ و نتانیاهو کمتر نیست!
-
المیادین جزئیات پاسخ ایران به آمریکا را فاش کرد
-
واکنش ایران به پاسخ رد ترامپ؛ چه بهتر!
-
تصاویری از شادی آبیاناریها در شب غم رئال
-
بارسلونا الکلاسیکو و جام را با هم برد
-
ترامپ پاسخ ایران به پیشنویس توافق را رد کرد
-
توهین باورنکردنی به علی دایی روی آنتن زنده صداوسیما!
-
بنر آیسان اسلامی در چند شهر مازندران زده شد
-
یک اتفاق هولناک دقایقی بعد از ترور رهبر کرهشمالی
-
اولین تصویر از حمله موشکی به پتروشیمی امیرکبیر
-
بنگاه برادر رونالدو در گلشهر کرج افتتاح شد!
-
اعتراض به گرانیها به تجمعات شبانه رسید
-
چهل سالگی فیلمی که تا هنوز و تا ابد دوستش داریم
-
ادعای هاآرتص: این کشور مانع سرنگونی نظام ایران شد
-
حرکت پهلوانانه رسول خادم همه را به ستایش وا داشت!
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
متن پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا درباره پایان جنگ
-
شغل جدید و عجیبی که این روزها رونق گرفته است
-
تصاویر ترسناکی که حالوهوای روزهای کرونا را زنده کرد
-
ویدئوی خبرساز همشهری از مداحی برای دختران کمحجاب!
-
پیام تازه ترامپ درباره ایران جلبتوجه کرد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر