رسوایی در ماجرای هالک ایرانی و مارتین فورد
انتشار ویدیویی از نشست خبری هالک ایرانی و مارتین فورد، فرضیه ساختگی بودن این مبارزه را بیش از پیش تقویت کرد.
ورزش سه: چند ماهی است که مبارزه میان هالک ایرانی و غول بریتانیایی به سوژه فضای مجازی تبدیل شده است. سجاد غریبی ورزشکار ایرانی است که به دلیل جثه و اندام خاصی که دارد، به هالک ایرانی معروف شده است. او ماه هاست که مارتین فورد ورزشکار بریتانیایی را برای مبارزه می طلبد اما مارتین فورد به صحبتهای سجاد غریبی توجهی نمی کرد تا اینکه چند هفته پیش او اعلام کرد که می خواهد با این مرد ایرانی مبارزه کند و او را در ۲۰ ثانیه له کند.
هیکل سجاد غریبی که به هالک یکی از شخصیت های معروف سینمایی شباهت دارد، توجه بسیاری از رسانههای جهان را به خود جلب کرده است و مارتین فورد یکی از ورزشکاران انگلستانی بوده که به دلیل رفتارهای خشنی که دارد به عنوان ترسناک ترین مرد جهان شهرت یافته است. مارتین فورد در مصاحبهای گفته است برای این مسابقه تلاش زیادی نمی کند چرا که حریفش رقیب بسیار سر سختی نیست و فقط می خواهد وزن خود را کمی پایین آورده و چابک باشد.
سجاد غریبی که در چند سال اخیر با نام "هالک ایرانی" در فضای مجازی طرفداران زیادی پیدا کرده است، چند روز پیش برای اولین بار با مارتین فورد، حریف انگلیسی خود در دوبی رو در رو شد. تقابلی که با انتشار ویدیویی از هول دادن غریبی توسط فورد و زمین خوردن هالک ایرانی در فضای مجازی حسابی سر و صدا به پا کرد و کاربران با تمسخر غریبی، او را یک هالک فتوشاپی نامیدند.
در این ویدیو، اندام سجاد غریبی هیچ شباهتی به تصاویر منتشره از او در صفحه اینستاگرامش نداشت. ورزشکاری که در تصاویر صفحه شخصی او، دارای عضلاتی در هم تنیده و هیکلی بزرگ اندام بود که شباهت زیادی نیز به همان شخصیت معروف هالک داشت. اما در ویدیوی رویارویی او با مارتین فورد، غریبی هیچ شباهتی به آن تصاویر نداشت تا به همین دلیل او را در فضای مجازی هالک فتوشاپی بنامند.
چندی پیش بود که علیرضا استکی سرمربی تیم ملی بوکس ایران درباره این مبارزه گفته بود که این مبارزه جدی نیست و به صورت شوی نمایشی بوده که سازمان برگزار کننده کاملا با هر دو مبارز هماهنگ کرده و آنها باید طبق گفته های این سازمان پیش بروند. با اینکه فیلم هایی از درگیری سجاد و مارتین در فضای مجازی منتشر شد و واکنش های زیادی را به همراه داشت اما این درگیری هم کاملا هماهنگ شده بود و در روز مبارزه هم این دو نفر باید طبق سناریو مسابقه بدهند.
حالا انتشار ویدیویی از نشست خبری این دو مبارز در دبی باعث شده است تا فرضیه ساختگی و نمایشی بودن این مبارزه، بیش از پیش تقویت شود. در این نشست خبری، مارتین فورد در یک گوشه میز و با کت و شلوار نشسته است و در سمت دیگر نیز سجاد غریبی حضور دارد. شب گذشته در این ویدیوی کوتاه، هالک ایرانی رو به فورد کرده و از آمادگی خود برای شرکت در این مبارزه سخن می گوید. غریبی که در حال رجز خوانی است، ناگهان زیر میز زده و بطری آب و پاپ کورن های روی آن را پخش زمین می کند.
در حالیکه غریبی سعی دارد به سمت مارتین فورد حمله ور شود، افرادی که در پشت صحنه هستند هالک ایرانی را گرفته و مانع از درگیری میان او و مبارز بریتانیایی می شوند. پس از صحبت های افراد برگزار کننده این نشست خبری، فیلم قطع می شود و در ظاهر این نشست خبری به پایان می رسد. اما این پایان ماجرا نیست چرا که در ادامه، فیلم کامل این نشست خبری لو رفته و ساختگی بودن مبارزه دو ورزشکار را تأیید می کند.
در ادامه این ویدیو و در حالی که نشست طرفین به پایان رسیده، افراد حاضر بر سر میز به بگو بخند پرداخته و به نظر می رسد که از این شوی نمایشی که به راه افتاده ابراز رضایت می کنند. در این میان سجاد غریبی نیز وارد کادر شده و با برداشتن بطری روی میز، آب می نوشد. در حالیکه او رو به مارتین فورد کرده، با این ورزشکار به صحبت می پردازد و حتی فورد در حالیکه لبخندی بر لب دارد، به زیر میز اشاره کرده و چیزی را به هالک ایرانی نشان می دهد.
در این لحظه هیچ فردی میان فورد و غریبی حضور ندارد و دو ورزشکار به صحبت دوستانه با یکدیگر می پردازند و از ویدیو اینگونه برداشت می شود که دو نفر از شوی اجرا شده ابراز رضایت دارند. انتشار ویدیو باعث شده است تا این برخورد دو مبارز، ساختگی بودن نبرد دو نفر در ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ را بیش از پیش اثبات کند. مبارزه ای که در هر صورت، برای هر دو طرف درآمد مالی زیادی خواهد داشت و گفته می شود که هالک ایرانی حتی در صورت شکست، صدها هزار دلار از این مبارزه نمایشی به جیب خواهد زد.
تبلیغات متنی
-
آقای گلزار این روزها یک دفعه نگرانتان شدیم!
-
کار استقلال با ستاره خارجیاش به شکایت میکشد
-
جمله مشکوک و غیرمستقیم نتانیاهو درباره حمله به ایران
-
امتیازات استقلال و تراکتور صدای اوسمار را درآورد
-
پروازهای ایران به دو مقصد خارجی دوباره برقرار شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
انگلیس علیه ایران وارد عمل شد
-
عکس شوکهکنندهای که از منوی یک رستوران منتشر شد
-
اقدام ترامپ درباره ایران، خسارت نجومی به بار آورد
-
قلم قرمز اوسمار روی نام دو بازیکن پرسپولیس
-
زلزله این نقطه از کشور را لرزاند
-
بازداشت ۳ نفر پس از جنجال پیرامون میرحسین موسوی
-
امروز رامین باعث فحش خوردن ساپینتو شد
-
پیغام فوری اردن درباره احتمال درگیری نظامی با ایران
-
یک ترفند طلایی برای خلاص شدن از شر شلوغی خانه
-
جمله مشکوک و غیرمستقیم نتانیاهو درباره حمله به ایران
-
پروازهای ایران به دو مقصد خارجی دوباره برقرار شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
انگلیس علیه ایران وارد عمل شد
-
اقدام ترامپ درباره ایران، خسارت نجومی به بار آورد
-
بازداشت ۳ نفر پس از جنجال پیرامون میرحسین موسوی
-
چرخش ۱۸۰ درجهای وزارت خارجه نسبت به خبر مذاکرات!
-
جزئیات جدید از گفتوگوی احتمالی ایران و آمریکا
-
سند دیدار جفری اپستین و احمدینژاد لو رفت!
-
واکنش ایران به اخبار خروج اورانیوم غنیشده از کشور
-
موشکهای عراقی برای مقابله با آمریکا آماده شدند
-
«فارس» دستور هستهای پزشکیان را از کانال خود حذف کرد
-
پهپاد ایرانی به نزدیکترین فاصله با ناو لینکلن رسید
-
چرا حمله به ایران برای ترامپ دشوار است؟
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
دو عدد دلقباز
از این به بعد باید اسمشو دلقک ایرانی بنامیم.این شو بدجور خودشو مسخره کرده
خدایی من به جای سیداحسان خجالت می کنم.حالتون هم نیستن.
زالزالک ایرانی