۵۸۰۹۴۰
۱ نظر
۵۰۰۷
۱ نظر
۵۰۰۷
پ

بانوی سینمای ایران وارد رینگ بوکس شد!

بانوی بازیگر سینمای ایران که در طول یکسال گذشته هیچ خبری از او در عرصه سینما و تلویزیون نبود از رینگ مسابقات بوکس سر در آورد.

خبرگزاری فارس: تینا آخوندتبار بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون که در یک سال گذشته در هیچ سریال و فیلم سینمایی ایفای نقش نکرده این روزها در رینگ مسابقات بوکس بانوان مبارزه می‌کند.

وی طی چند روز گذشته برای اولین بار با حجاب اسلامی در رینگ مسابقات بوکس حضور پیدا کرد اما مقابل حریف چینی بازی را واگذار کرده است.

آخوندتبار پس از پایان این مسابقات صحبت‌هایی مطرح کرده و مدعی شده که داوران در نخستین مبارزه با حریف چینی مهربان تر بوده‌اند. وی دو ماه دیگر برای دومین بار به صورت رسمی وارد رینگ مسابقات بوکس می‌شود.

آخوندتبار در صحبت‌های خود عنوان کرده است: با وجود اینکه حریفم 4 سال در مدرسه بوکس فعالیت کرده بود و تجربه زیادی داشت، من فقط یک سال تمرین کردم و آن هم از این پارک به آن پارک رفتم و تمریناتم را ادامه دادم، اما باز تا آخر مبارزه هم سطح با او مبارزه کردم. من فقط 15 روز در محیط واقعی فایت (مبارزه) کردم و بعد از آن قبول کردم که فایت (مبارزه) کنم.

وی در ادامه افزود: من این ورزش را با عشق پیگیری کردم، این در حالی است که در ایران هیچ پایگاهی برای این رشته در بخش بانوان وجود ندارد. من با قدرت و انگیزه بیشتر جلو می‌روم و کارهایی که برایش برنامه ریزی کرده‌ام را انجام می‌دهم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • akbar

    لایک آبجی!
    موفق باشی!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج