۹۶۹۳۰۵
۵۰۱۶
۵۰۱۶
پ

مربی تکواندو بر اثر کرونا درگذشت

یکی از مربیان کهنه کار و با سابقه تکواندو در تهران پس از ابتلا به ویروس کرونا درگذشت.

خبرگزاری ایسنا: استاد قربانعلی شیرزاد از مربیان قدیمی تکواندو در استان تهران بدلیل ابتلا به ویروس کرونا درگذشت.

شیرزاد سال‌ها به عنوان مربی در رده‌های پایه تکواندو مشغول به فعالیت بود و شاگردانش عناوین قهرمانی در لیگ تکواندو خردسالان و نونهالان تهران را از آن خود کردند.

مربی تکواندوی تهران بر اثر کرونا درگذشت

چند روز پیش نیز یکی از مربیان تکواندو در استان خوزستان پس از ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان شهر آبادان جان خود را از دست داد.

این ضایعه را به خانواده این عزیزان و جامعه ورزش تسلیت می گوییم و برای آنها و همه جانباختگان اخیر طلب غفران الهی داریم.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج