۱۵۹۹۳۵۶
۲ نظر
۵۳۷۲
۲ نظر
۵۳۷۲
پ

۶ تایی شدن قطر، صبح جمعه ایران را متفاوت کرد!

بازی نیمه‌شب کانادا و قطر به دلیل مسائل فرامتنی در میان ایرانی‌ها بازی‌ای بود که به هر حال جلب توجه می‌کرد.

برترین‌ها: بازی نیمه‌شب کانادا و قطر به دلیل مسائل فرامتنی در میان ایرانی‌ها بازی‌ای بود که به هر حال جلب توجه می‌کرد، کنش‌های دیپلماتیک قطر در ماه‌های اخیر و تلاش دائمی‌اش برای میانجیگیری در مسائل مربوط به ایران کاربران زیادی را نسبت به قطر حساس کرده  است، از آن طرف هم کانادا میزبان جمعیت زیادی از ایرانی‌هایی هست که با نگرش‌های مختلف سیاسی در این کشور بسیاری از پروژه‌های بحث‌برانگیز سال‌های اخیر را پیش برده‌اند. یکی نوشته بود دوست دارم هر دو ببازند، البته که فقط قطر باخت و بدجوری هم باخت، قطر در سال‌های اخیر میزبان اخوان‌المسلمین بوده، به نوعی قدرتمندترین میزبان اخوان‌المسلمین، قطر برنده میدان گازی جنوبی است، قطر دائما تلاش می‌کند شرایط خاورمیانه همان‌طور که هست بماند پس از یک بازی فوتبال هم خوانش سیاسی می‌شود. تحقیر قطر و البته حجم خشونت افسارگسیخته بازیکنان این تیم مورد بحث کاربران ایرانی است در ساعات اخیر. در ادامه گزارش بازی ساعاتی پیش را می‌خوانید. بازی‌ای که قطری‌ها پای یک بازیکن کانادا را شکستند.

تیم‌های کانادا و قطر بامداد جمعه در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ در ورزشگاه ونکوور به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری قاطع و ۶ بر صفر کانادا به پایان رسید.

172935861

قطر، قهرمان آسیا، در نخستین دیدار خود برابر سوئیس به تساوی یک بر یک رسیده و امیدوار بود با کسب نخستین پیروزی خود در این رقابت‌ها گام بلندی به سوی صعود بردارد، اما نمایش ضعیف این تیم باعث شد شکست سنگینی را برابر میزبان متحمل شود.

کانادا نیز که در دیدار نخست مقابل بوسنی و هرزگوین به تساوی یک بر یک رسیده بود، برای کسب نخستین پیروزی و نزدیک شدن به مرحله حذفی پا به این مسابقه گذاشت و از همان دقایق ابتدایی برتری خود را به حریف دیکته کرد.

در دقیقه ۱۶، کایل لارین روی توپ برگشتی پس از دفع ناقص دروازه‌بان قطر صاحب موقعیت شد و گل نخست کانادا را به ثمر رساند.

تنها ۳ دقیقه بعد و در دقیقه ۱۹ جاناتان دیوید با شوتی محکم دروازه قطر را برای دومین بار باز کرد.

فشار حملات کانادا در ادامه نیز ادامه داشت و در دقیقه ۲+۴۵، پس از دفع ضربه سر مهاجم کانادا از روی خط دروازه توسط محمد ابوندی، توپ برگشتی مقابل جاناتان دیوید قرار گرفت و او به راحتی گل سوم کانادا و دومین گل خود در این مسابقه را به ثمر رساند.

در نیمه دوم نیز شاگردان جسی مارش دست از حمله نکشیدند و در دقیقه ۶۳، سالیبا که دقایقی قبل به میدان آمده بود، با یک ضربه کاشته تماشایی گل چهارم کانادا را وارد دروازه قطر کرد.

دقیقه ۷۵: محمد منای، مدافع قطر، در دفع توپ عملکرد ناقصی داشت و به اشتباه دروازه تیم خود را باز کرد.

در دقیقه ۶+۹۰ جاناتان دیوید موفق شد با ضربه دقیق و فنی خود دروازه قطر را برای بار ششم باز کند تا قهرمان آسیا در ونکوور تحقیر شود.

کانادایی‌ها با ارائه نمایشی هجومی و کم‌نقص، سه امتیاز ارزشمند این دیدار را به دست آوردند و با یک گام بلند به مرحله حذفی جام جهانی ۲۰۲۶ نزدیک شدند. دیگر نکته مهم این بازی، اخراج‌ ۲ بازیکن از قطر بود که نقش پررنگی در شکست پرگل این تیم داشت.

محتوای حمایت شده

نظر کاربران

  • ناشناس

    قطر
    خخخخخخخ

  • ناشناس

    الان تک تک شون به اندازه پاداش امتیاز آورشون جریمه میشن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج