بادمجان پلو شیرازی
۱۵۵۶۶۵
۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۹
۵۲۴۱۷ 
ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با مقداری كره تفت میدهیم .مرغ را جداگانه كمی در كره تفت میدهیم و با اضافه كردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میكنیم .
سوران:

مواد اولیه :

  • برای 4 نفر
  • برنج 2پیمانه
  • مرغ مرغ 300گرم
  • بادمجان بادمجان 2عدد
  • پیاز پیاز 1عدد
  • زرده تخم مرغ 2عدد
  • زرشك 5قاشق سوپخوری (پلویی)
  • ماست 5قاشق سوپخوری
  • شكر 2قاشق غذاخوری
  • كره 100گرم
  • سیب زمینی سیب زمینی 2عدد
  • زعفران به میزان لازم
  • بادمجان پلو شیرازی

طرز تهیه بادمجان پلو شیرازی

طرز تهیه


1. ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با مقداری كره تفت میدهیم .مرغ را جداگانه كمی در كره تفت میدهیم و با اضافه كردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میكنیم.

2. بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد كرده و سرخ میكنیم.

3. زرشك را هم با مقداری كره و شكر تفت میدهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط كرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بكشد.
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
09:56 - 1393/09/05
دهنم آب افتاد...درود به همه شیرازیهای با صفا و با سلیقه.من شمالی ام
Iran, Islamic Republic of
16:12 - 1393/09/05
خيلي بد توضيح دادين و عجولانه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج