۱۸۲۹۸۸
۲ نظر
۵۱۷۵
۲ نظر
۵۱۷۵
پ

توپک مرغ و قارچ سوخاری، برای کودکان بد غذا

ابتدا مرغ چرخ کرده، ادویه‌ها، تخم‌مرغ، آردسوخاری، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای ریز شده و پیاز سرخ شده را به همراه نمک و فلفل کافی با هم مخلوط کرده و چنگ می‌زنیم تا خمیر یکدست و مطلوب حاصل شود.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

توپک مرغ و قارچ سوخاری

مواد لازم:

  • مرغ چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای ریز شده: دو قاشق غذاخوری
  • پیاز رنده شده و آب گرفته: دو قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • آرد سوخاری: دو سوم لیوان
  • پیاز سرخ‌شده: دو قاشق غذاخوری
  • جعفری ریزشده: دو قاشق غذاخوری
  • زعفران حل کرده: یک قاشق غذاخوری
  • نمک‌و‌فلفل: به میزان لازم
  • ادویه کاری یا ادویه مرغ و ماهی: یک قاشق چای‌خوری
  • قارچ دکمه‌ای: به میزان لازم
  • آردسوخاری و تخم‌مرغ برای پوشش دادن توپک‌ها: به میزان لازم

روش تهیه:

1. ابتدا مرغ چرخ کرده، ادویه‌ها، تخم‌مرغ، آردسوخاری، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای ریز شده و پیاز سرخ شده را به همراه نمک و فلفل کافی با هم مخلوط کرده و چنگ می‌زنیم تا خمیر یکدست و مطلوب حاصل شود.

2. قارچ‌های دکمه‌ای را جداگانه با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم تا آب آنها کشیده شده و کاملا سرخ شود. به اندازه یک گردو با پوست از مواد برمی‌داریم داخل دست میان آن را گود می‌کنیم و یک عدد قارچ دکمه‌ای داخل آن می‌گذاریم.

3. مواد حاصل را کاملا به شکل توپک گرد کرده داخل تخم‌مرغ زده شده و آردسوخاری می‌غلتانیم و داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم.

4. حرارت روغن نباید خیلی کم و نباید خیلی زیاد باشد چون درصورتی که خیلی کم باشد آردسوخاری روی توپک نرم شده و می‌ریزد و اگر حرارت خیلی زیاد باشد رویه آن به سرعت طلایی شده و داخل مواد نمی‌پزد.

5. پس از پخت توپک‌ها را روی دستمال می‌گذاریم تا روغن‌های اضافی آن گرفته شود سپس روی آنها را با پنیرخامه‌ای و کلم بروکسل مانند تصویر تزئین می‌کنیم. این توپک‌ها می‌توانند به شکل سرد نیز سرو شوند و چند ساعت با کیفیت خیلی عالی روی میز مهمانی شما خواهند ماند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فاطمه

    عالي بود ممنون

  • فاطمه

    خوب بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج