۲۰۵۸۷۷
۵۱۶۴
۵۱۶۴
پ

شیرینی هایی که میتوانید به خوبی قنادها درست کنید

شیرینی های نقلی خانگی (۱)

وقتی از مهمانان با شیرینی های دست پخت خودتان با همان کیفیت شیرینی فروشی ها که نه بلکه بهتر پذیرایی می کنید در واقع هنرتان را به رخ مهمانان کشیده اید.

شیرینی های نقلی خانگی (1)
مجله آشپزی مثبت: وقتی از مهمانان با شیرینی های دست پخت خودتان با همان کیفیت شیرینی فروشی ها که نه بلکه بهتر پذیرایی می کنید در واقع هنرتان را به رخ مهمانان کشیده اید. در این پکیج شیرینی تقریبا دستور تهیه اغلب شیرینی های مورد نیاز شما هست.

ميكادوهاي نيمه شكلاتي

شیرینی های نقلی خانگی (1)

مواد لازم:

  • ۲ /۱ پيمانه كره يا روغن جامد
  • ۲ /۱ پيمانه پودر قند
  • ۱۰۰ گرم نان بستني
  • ۴ /۱ ق چ وانيل
  • ۱۲۵ گرم آرد (يك پیمانه)
  • ۱ پيمانه پودر بادام
  • ۱۵۰ گرم شكلات تخته اي
  • ۲ ق س پودر كاكائو
  • شير به مقدار لازم.

طرز تهیه:

1. ابتدا آرد را در قابلمه مناسبي و در حرارت ملایم بدون روغن تفت دهيد تا رنگ آن كمي تغيير كرده و خامي آن گرفته شود. سپس قابلمه را از روي حرارت برداريد و كره يا روغن را به آرد تفت داده شده اضافه كنيد و هم بزنيد.در این مرحله پودر كاكائو را اضافه كرده، به هم زدن ادامه دهيد. سپس از روی حرارت برداشته و كمي صبر كنيد تا خمير خنك شود. بعد پودر قند و پودر بادام را همراه با وانيل خوب مخلوط كنيد.

نكته: اگر خمير سفت شد، كمي شير اضافه كنيد و اگر شل بود كمي پودر بادام بيفزاييد.

2. حالا مواد را با همزن خوب بزنيد تا به صورت كرمي نرم و يكنواخت درآيد. اين مخلوط كرمي را به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد تا كمي سفت شود.در اين فاصله قالب مستطيل شكلی آماده كرده و كف آن را با يك يا چند ورق نان بستني بپوشانيد.

3. سپس مايه داخل ميكادو را از يخچال بيرون آوريد و به 2 قسمت مساوي تقسيم كنيد، يك قسمت آن را روي نان بريزيد و با پشت قاشق در تمام سطح نان پخش كنيد. پس از آن دوباره لايه ديگري از نان را روي مواد قرار دهيد و در آخر با دست روي نان فشار دهيد تا مواد به هم فشرده شود.باقيمانده مايه را به روش قبلي روي نان پخش كرده و دوباره با لايه ديگري از نان پوشش دهيد.در اين مرحله هم با فشار دست لايه هاي نان و مواد را به هم فشرده كنيد.

4. سپس سيني را به مدت 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.پس از گذشت اين مدت، سيني را از يخچال خارج كرده و با چاقوي تيغه بلند تيزي شروع به برش دادن كنيد. برش ها را به صورت مربع هاي 3 × 3 سانتي‌متر انجام دهيد.شكلات تخته‌اي را داخل كاسه اي بريزيد و روي كتري درحال جوش قرار دهيد تا آب شود.

5. سپس ظرف آن را از روي كتري برداريد و كناري بگذاريد تا كمي از حرارت افتاده و سرد شود. حالا هركدام از برش هاي ميكادو را تا نيمه در شكلات آب شده فرو ببريد و در ظرف ديگري قرار دهيد تا سرد شود. بعد از اينكه همه ميكادوها را به همين ترتيب نيمه شكلاتي كرديد، آنها را در ظرف بچينيد.

لوز نارگيلی زعفراني

شیرینی های نقلی خانگی (1)

مواد لازم:

  • ۵۰۰ گرم پودر نارگيل نرم
  • ۵۰۰ گرم شكر، ۱ عدد سفيده تخم مرغ
  • ۱ پیمانه آب
  • ۴ /۱ پیمانه عرق بهار نارنج
  • ۱ ق چ زعفران ساييده شده
  • پودر نارگيل و پودر پسته اضافي مقداري براي تزیين.

طرز تهیه:

1. ابتدا شكر، آب و عرق بهار نارنج را با هم مخلوط كنيد. سپس روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا شكر آن حل شود. وقتي شكر قوام آمد و غليظ شد، ظرف را از روي اجاق گاز برداريد و كناري بگذاريد تا مواد كمي سرد شود.

2. بعد آن را با همزن برقي آنقدر بزنيد تا مايه سفيد و كشدار شود.سفيده تخم مرغ را در کاسه‌ای بريزيد و با همزن آنقدر هم بزنيد تا پف كرده و به رنگ سفيد درآید. سپس آن را به شكر زده شده بيفزاييد و هم بزنيد تا شكر و سفيده زده شده به اصطلاح جذب هم شوند. پس از آن، پودر نارگيل را اضافه كنيد و كمي هم بزنيد تا يكدست شود.

3. زعفران را در دو قاشق سوپخوري آبجوش حل كرده و به مخلوط فوق بيفزاييد و هم بزنيد تا خمير زرد رنگ به‌دست آید. به اين ترتيب مايه خميري لوز آماده مي شود.سيني مستطيل شكلي (مخصوص شيريني پزي) با عمق 5/1 سانتي‌متر آماده كنيد و كف آن را با پودر نارگيل بپوشانيد.

4. سپس مايه آماده شده لوز را روي لايه نارگيل كف سيني بريزيد و با كمك وردنه كوچك صاف كنيد.حالا براي تزیين لوز، روي آن پودر پسته بپاشيد و با فشار ملايم و ضربه‌اي پشت قاشق، پودر پسته را به خمير بچسبانيد. سپس سيني را داخل يخچال بگذاريد و اجازه دهيد شب تا صبح در يخچال بماند.

5. پس از آن، با چاقوي تيزي خمير را به شكل‌هاي لوزي برش دهيد. در پايان، لوزها را در ظرف مورد نظر بچينيد و امسال از مهمانان با لوز خانگي پذيرايي كنيد.

شيريني دارچيني

شیرینی های نقلی خانگی (1)

مواد لازم:

  • ۲۵۰ گرم آرد سفيد
  • ۱۰۰ گرم پودر قند
  • ۱۲۰ گرم روغن جامد
  • ۲ق س سرصاف دارچين
  • ۲ /۱ ق س جوش شيرين
  • ۱ عدد سفيده تخم مرغ.

طرز تهیه:

1. ابتدا كاسه اي آماده كنيد و روغن و پودر قند را در آن بريزيد و با دستگاه همزن شروع به مخلوط كردن كنيد. پس از چند دقيقه هم زدن، آرد و جوش شيرين را به اين مخلوط افزوده و باز به هم زدن ادامه دهيد.

2. سپس دارچين را اضافه كنيد و مواد را با قاشق مخلوط كنيد. حالا دستانتان را بشوييد و مواد را با دست خوب ورز دهيد.

3. روي سطح يك سيني بزرگ يا پيشخوان مقداري آرد بپاشيد و خمير را با كمك وردنه روي آن باز كنيد؛ به صورتي كه قطر خمير در همه جا نيم سانتي‌متر باشد. قالب شيريني ريز دلخواه را آماده كرده و شروع به قالب زدن خمير كنيد.

4. پس از اينكه تمام خمير، قالب خورد، شيريني‌ها را در سيني فر بچينيد روی هر کدام با قلم مو آشپزی سفیده تخم مرغ بزنید و داخل فر قرار دهيد.

5. فر را با حرارت 170درجه سانتي‌گراد روشن كنيد و به مدت 15 تا 20 دقيقه شيريني‌ها را حرارت دهيد. بعد از اين مدت، آنها را از داخل فر بيرون آوريد و پس از سرد شدن از سيني جدا كنيد.

بيسكويت كره اي

شیرینی های نقلی خانگی (1)

مواد لازم:

  • ۷۰ گرم پودر قند
  • ۱۰۰ گرم كره نرم شده
  • ۲ /۱ ق چ وانيل
  • ۱۵۰ گرم آرد
  • ۲ عدد زرده تخم مرغ
  • ۱ ق س شير سرد
  • ترافل رنگي مقداري براي تزیين.

طرز تهیه:

1. ابتدا كره نرم‌شده را در ظرف مناسبي بريزيد و به وسيله چنگال كمي هم بزنيد. سپس پودر قند را به آن اضافه كرده و هم زدن را با دستگاه همزن ادامه دهيد.

2. حالا وقت اضافه كردن زرده‌های تخم مرغ است که پس از هم زدن وانيل و شير را هم اضافه كنيد و همين طور هم بزنيد. ماده بعدي آرد است که بایدكم‌كم بيفزاييد.

3. بعد از آنكه مواد خوب با هم مخلوط شدند، سطح سيني فر را با كاغذ روغني شيريني پزي بپوشانيد. سپس مواد را داخل قيف ريخته و آن را به شكل گرد يا بيضي با فاصله روي كاغذ بريزيد.

4. در پايان هركدام از بيسكويت ها را با مقداري ترافل رنگي تزيين كنيد. فر اجاق گاز را با حرارت 160 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد و سيني حاوي بيسكويت ها را در طبقه وسط فر قرار دهيد.

5. براي پخت اين بيسكويت 8 تا 10 دقيقه زمان كافي است.حالا سيني را از فر بيرون آوريد و كناري بگذاريد تا سرد شود. سپس بيسكويت ها را از كاغذ جدا كنيد.

ادامه دارد...
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج