کوکی بادام با شکلاتهای فانتزی
با این «کوکی» همه را انگشت به دهان کنید
فکر کنید قرار است به یک مهمانی فوق العاده با کلاس بروید و می خواهید یک شیرینی با دستپخت خودتان درست کرده و با خود ببرید. این کوکی های کوچک و خارجکی همه را بهت زده خواهد کرد.
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: فکر کنید قرار است به یک مهمانی فوق العاده با کلاس بروید و می خواهید یک شیرینی با دستپخت خودتان درست کرده و با خود ببرید. این کوکی های کوچک و خارجکی همه را بهت زده خواهد کرد. شکل کوکی ها طوری است که انگار از یک شیرینی فروشی معروف در یک کشور اروپایی برای شما فرستاده شده است. (فکر کنم زیادی خودمان را تحویل گرفتیم D: )
مواد لازم:
روش تهیه:
1.کره، پودرشکر و پودر زنجبیل را با همزن میزنید تا کرم مانند شود؛ سپس تخممرغ را اضافه کنید و مجددا با همزن بزنید تا یکدست شود. درنهایت آرد و پودربادام را افزوده تا خمیری حاصل شود. خمیر به دست آمده را در یخچال بگذارید تا 15 دقیقه استراحت کند.
2. سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و با کاتر به شکل دلخواه - مربع، گرد یا مثلث- برش بزنید. خمیر آماده شده را درون فر با دمای160 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
3. سپس شکلات تختهای را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و درون قالبهای سیلیکونی مخصوص شکلات بریزید، سطح آن را صاف کنید و به مدت 20 دقیقه در فریزر بگذارید و سپس از قالب خارج کنید. بعد از پختن و سرد شدن بیسکویتها برای چسباندن شکلات های فانتزی به بیسکویت ها یک نقطه شکلات ذوب شده وسط بیسکویتها بگذارید و بعد از رنگ کردن شکلاتهای فانتزی با اسپری آنها را روی کوکیها (بیسکویتها) قرار دهید.
مواد لازم:
- کره: ۱۶۰ گرم
- پودرشکر: ۵۰ گرم
- آرد: حدودا ۲۵۰ گرم
- پودربادام: ۳۰ گرم
- پودر زنجبیل: یکچهارم قاشق چایخوری
- تخممرغ: ۱ عدد
- شکلات تختهای: ۱۵۰ گرم
- اسپری طلایی یا برنز: به میزان لازم
روش تهیه:
1.کره، پودرشکر و پودر زنجبیل را با همزن میزنید تا کرم مانند شود؛ سپس تخممرغ را اضافه کنید و مجددا با همزن بزنید تا یکدست شود. درنهایت آرد و پودربادام را افزوده تا خمیری حاصل شود. خمیر به دست آمده را در یخچال بگذارید تا 15 دقیقه استراحت کند.
2. سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و با کاتر به شکل دلخواه - مربع، گرد یا مثلث- برش بزنید. خمیر آماده شده را درون فر با دمای160 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
3. سپس شکلات تختهای را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و درون قالبهای سیلیکونی مخصوص شکلات بریزید، سطح آن را صاف کنید و به مدت 20 دقیقه در فریزر بگذارید و سپس از قالب خارج کنید. بعد از پختن و سرد شدن بیسکویتها برای چسباندن شکلات های فانتزی به بیسکویت ها یک نقطه شکلات ذوب شده وسط بیسکویتها بگذارید و بعد از رنگ کردن شکلاتهای فانتزی با اسپری آنها را روی کوکیها (بیسکویتها) قرار دهید.
پ
ارسال نظر