۳۲۹۸۴۰
۱ نظر
۵۱۰۱
۱ نظر
۵۱۰۱
پ

غذاهای محلی؛ بندرعباس، شهرکرد و مازندران

جنوبي‌ها براي پخت ميگو روش‌های مختلفي دارند که يكي از آن روش‌ها انارميگوست؛ غذايي سنتي، خوشمزه و خوش‌طعم با رنگ و رويي بي‌نظير. اگر طرفدار ميگو هستيد و غير از سرخ كردن آن روش ديگري بلد نيستيد، حتما اين دستور غذایی را امتحان كنيد.

مجله آشپزی مثبت:

غذای پیشنهادی بندرعباس

انارميگو

غذاهای محلی؛ بندرعباس، شهرکرد و مازندران

محبوبه امامی لارستان: جنوبي‌ها براي پخت ميگو روش‌های مختلفي دارند که يكي از آن روش‌ها انارميگوست؛ غذايي سنتي، خوشمزه و خوش‌طعم با رنگ و رويي بي‌نظير. اگر طرفدار ميگو هستيد و غير از سرخ كردن آن روش ديگري بلد نيستيد، حتما اين دستور غذایی را امتحان كنيد.

مواد لازم:

  • ۴۰۰ گرم ميگوی پاک وشسته شده
  • ۱ عدد پياز
  • ۱ پیمانه آب انار
  • ۱ عدد سيب‌زميني
  • ۲ حبه سير
  • نمك و فلفل قرمز به اندازه لازم

طرز تهیه:

1. پياز را نگيني خرد كنيد و تفت دهيد.

2. سير را نگيني كنيد و با پياز تفت بدهيد.

3. سيب‌‌زميني را نگينی خرد كنيد وبا مواد بالا تفت دهيد.

4. حال ميگوها را سه دقيقه در آب جوش بگذاريد و بعد از سه دقيقه با پياز و سير تفت دهيد.

5. نمك و فلفل را اضافه كنيد و بعد از چند دقيقه آب انار را به موادتان بیفزایید. بگذاريد مواد با آب انار پنج دقيقه جوش بخورد.

نکته:

به جاي آب انار مي‌توانيد از تمبرهندي هم استفاده كنيد.


غذای پیشنهادی شهر كرد

آبگوشت نخود

غذاهای محلی؛ بندرعباس، شهرکرد و مازندران

فاطمه اسماعيلي: ايران كشور آبگوشت خورهاي حرفه‌ای است. آبگوشت‌هايي با انواع حبوبات و سبزي‌های مختلف. اما آبگوشت شهر كردي‌ها با بقیه آبگوشت‌ها تفاوت دارد وآن اینکه با گوشت و نخود والبته قره قوروت طبخ مي شود. اگر دوست داريد آبگوشت متفاوت و البته ترش بخوريد اين دستور را فراموش نكنيد.

مواد لازم:

  • ۴۰۰ گرم گوشت گوسفند
  • ۱ پیمانه نخود
  • ۱ عدد پياز
  • ۲ عدد گوجه‌فرنگي
  • ۲ ق س قره قوروت
  • نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه:

1. نخود را از يك شب قبل خيس كنيد و بپزيد.

2. گوشت را با كمي پياز و زردچوبه روي حرارت ملايم بگذاريد.

3. وقتي گوشت پخت ،نخود پخته را اضافه كنيد.

4. گوجه‌فرنگي و قره قوروت را با نمك، فلفل و زردچوبه به بقيه مواد اضافه كنيد.

5. آبگوشت را بگذاريد روي حرارت كم خوب جا بيفتد.

نکته:

اگر دلتان مي خواهد رنگ آب گوشت‌تان سرخ شود يك ق س رب گوجه‌فرنگي به آن اضافه كنيد.


غذای پیشنهادی استان فارس

پلوماهيچه كازروني

غذاهای محلی؛ بندرعباس، شهرکرد و مازندران

مائده رسولي: ماهيچه هميشه غذاي محبوب و البته لذيذي است اما مثل آبگوشت كه هر شهري براي آن دستور پخت متنوعي دارد كازروني‌ها هم براي پلوماهيچه دستور جالبي دارند؛ مثلا به جاي اينكه سس مخصوص داشته باشند از آب ماهیچه براي طبخ برنج استفاده مي‌كنند. اگر طرفدار ماهيچه هستيد مدل كازروني آن را حتما امتحان كنيد.

مواد لازم:

  • ۴ عدد ماهيچه گوسفند
  • ۵ پیمانه برنج
  • ۱ عدد پياز
  • نصف فنجان زعفران دم شده
  • ۱ ق چ دارچين و فلفل سياه
  • به میزان لازم نمك و زردچوبه
  • به میزان لازم رب گوجه فرنگی

طرز تهیه:

1. پياز را رنده كنيد و آب آن را بگيريد.

2. حالا ماهيچه‌ها را درون ظرف بزرگي بريزيد.

3. پياز، زعفران دم شده، فلفل سياه و دارچين را روي ماهيچه بريزيد و براي 24 ساعت درون يخچال بگذاريد.

4. بعد از 24 ساعت ماهيچه را با دو پیمانه آب جوش روي حرارت ملايم بگذاريد تا بپزد.

5. بعد از دو ساعت نمك، زردچوبه و رب گوجه فرنگي را هم اضافه كنيد.

6. وقتي ماهيچه‌ها نرم شد و خوب پخت، از آب در بياوريد و برنج را درون آن بريزيد و دم كنيد.

نکته:

اگر از بوي ماهيچه خوش‌تان نمي‌آيد يك عدد سير رنده شده به مواد اوليه‌تان اضافه كنيد.


غذای پیشنهادی مازندران

كتلت قلقلي قائم‌شهر

غذاهای محلی؛ بندرعباس، شهرکرد و مازندران

پديده حسيني: كتلت درست كردن در ظاهر سخت است اما وقتي وارد روند ماجرا مي‌شويد همه چيز زيبا و جالب مي‌شود؛ به خصوص وقتي كه مواد را درون روغن سرخ مي‌كنيد و بوي خوش كتلت همه خانه را مي‌گيرد. قائم‌شهري‌ها یک نوع کتلت به نام كتلت قلقلي دارند كه خيلي خوشمزه است. اگر طرفدار كتلت هستيد اين مدل را امتحان كنيد.

مواد لازم:

  • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ كرده
  • ۳ عدد سيب‌زميني
  • ۱ عدد پياز
  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • ۱ ق س رب انار
  • ۱ ق س گردو
  • به میزان لازم نمك و زردچوبه

طرز تهیه:

1. گوشت را در ظرف مناسبي بريزيد.

2. سيب‌زميني را رنده كرده و به گوشت اضافه كنيد.

3. حالا پياز رنده شده را هم روي موادتان بريزيد.

4. تخم‌مرغ، رب انار، گردوی خرد شده، نمك و زردچوبه را هم اضافه كنيد و خوب ورز دهيد.

5. حالا از موادتان به اندازه يك گردو برداريد و روي حرارت كم سرخ كنيد.

نکته:

حواس‌تان به حرارت باشد. حرارت زياد گردوي كتلت را مي‌سوزاند وآن را تلخ مي‌کند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • باران

      در مورد آبگوشتی که از شهرکرد گذاشتین باید بگم که اون آبگوشت نیست و اسمش گوشت نخودی به اصطلاح شهرکردی هاست. آبگوشت شهرکرد شبیه آبگوشت جاهای دیگه است فقط چربی گوسفندی استفاده میشه.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج