۳۸۳۲۵
۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۲
كدو حلوايي، شيرين، مقوي و پر از رنگ و دلنشین است. مي‌توان از اين صيفي خوشمزه چندین و چند رسپي داد اما اينها را به‌صورت گلچين از من بپذيريد.
مجله آشپزی ایده آل: كدو حلوايي، شيرين، مقوي و پر از رنگ و دلنشین است. مي‌توان از اين صيفي خوشمزه چندین و چند رسپي داد اما اينها را به‌صورت گلچين از من بپذيريد. حتما يك‌بار امتحان كنيد. مشتري دائم کدوحلوايي لذيذ خواهيد شد. اصلي‌ترين بخش براي تهيه تمامي دستورها پخت كدو حلوايي است.  پس با من همراه شويد.

روش پخت كدو حلوايي

در فروشگاه‌ها معمولا با اشكال و رنگ‌هاي مختلفي از كدو حلوايي برخورد كرده‌ايد؛ كدو‌هايي گرد، پهن و به رنگ نارنجي پر رنگ و گاه با لكه‌هايي سبز رنگ كه اگر اين مدل را خريده باشيد پس از پخت متوجه شده‌اید كه كاملا بي‌مزه و با آب بسيار زياد است و البته رنگ زيباي آن پس از پخت كاملا از بین مي‌رود. اين كدو هميشه فقط براي سفره‌آرايي به كار مي‌رود، زيرا طعمي ندارد.  البته نوع دوم؛ نوع مرسوم و خوشمزه كدو حلوايي مربوط به شمال ايران با رنگ پوست نارنجي كدر و البته در 2 مدل گرد يا كوزه‌اي است.
 
8 دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی

براي پخت كدو حتما آن را ابتدا به برش‌هاي كوچك تقسيم كرده و سپس پوست بگيريد. آن را در يك قابلمه ريخته و با حرارت زياد و تنها با يك استكان آب  و یک دوم پیمانه شکر پخت كنيد. اگر بيش از حد آب بريزيد؛ كدو زياد پخته شده و طعم خود را از دست داده و در اصطلاح مزه آب مي‌گيرد.

پس كدو را با آب كمي بپزید، چون خود آن نيز آب میان بافتي‌اش را خارج كرده و پس از 10 دقيقه خواهيد ديد كه حجم آب موجود بيشتر می‌شود. معمولا زمان پخت تكه‌هاي كدو براي انواع خورش و قليه حدود 15 تا 20 دقيقه است یعنی تا زماني كه كدو بافت خود را حفظ اما پخته باشد.  براي پوره كردن نيز 30 دقيقه کدو را بپزید تا كاملا نرم و بافت آن باز شود و سپس در دستگاه مخلوط‌كن کدو  را پوره كنيد
 


پنكيك كدو حلوايى

یك صبحانه عالى،  مقوى و دلچسب در یك صبح سرد

8 دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی

مواد لازم:
  •   شیر: یك و یك‌دوم پیمانه
  •   آرد: 2پیمانه
  •   پوره كدو حلوایی: یك پیمانه
  •   شكرقهوه‌ای: 3 قاشق سوپ‌خوری
  •   تخم‌مرغ: یك عدد
  •   بیكینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  •   روغن: 2 قاشق سوپ‌خوری
  •   بیكینگ‌سودا: 2 قاشق سوپ‌خوری   
  •   دارچین: یك قاشق چای‌خوری
  •   زنجبیل: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  •   نمك: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
روش تهیه:

 ابتدا شیر و پوره كدو حلوایی پخته و كاملا له شده و تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنید. همچنین روغن را هم بیفزایید.

مواد خشك را با هم مخلوط و سپس به مواد بالا بیفزایید. مواد كش دار وغلیظی به دست می‌آید.
مواد را 10 دقیقه استراحت دهید.

سپس یك تابه با قطر حدود 10 سانتی‌متر را انتخاب كرده و روی حرارت بگذارید تا كاملا داغ شود.

سپس بدون چرب كردن از مواد به اندازه یك ملاقه ریخته و صاف كنید. در را گذاشته و 3 دقیقه زمان دهید تا مواد پخته شود و بعد برگردانده و 30 ثانیه زمان دهید.

نكته:

این پنكیك را با كره و عسل میل كنید. طعمی به‌یادماندنی دارد



شیرینى كدو حلوایى

برای طعم بهتر می‌توانید پنیر ماسكارپونه را جایگزین پنیر لبنه كنید.

8 دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی

مواد لازم خمیر:
  •   روغن زیتون: یک دوم پیمانه
  •   شكر: یك‌دوم پیمانه
  •   ماست: یک دوم پیمانه
  •   تخم‌مرغ: 2عدد
  •  بیكینگ پودر: یك قاشق چای‌خوری
  •   آرد: دو و سه‌چهارم پیمانه
  •   عرق بهار نارنج: یك‌چهارم پیمانه
مواد میانی:
  •   پنیر لبنه: 200گرم
  •   خامه فرم گرفته: 200گرم
  •   شكر:  2 قاشق سوپ‌خوری
  •   زرده تخم‌مرغ: یك عدد 
  •   پوره كدو حلوایی: 200گرم  
  •   عرق دارچین: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش تهیه: 

ابتدا شكر و تخم‌مرغ را باهم مخلوط كرده، حال ماست و روغن زیتون را ریخته و خوب مخلوط كرده تا یكدست شود بعد آرد و بیكینگ پودر را الك كرده و اضافه كنید و در آخر عرق بهار نارنج را اضافه كنید.

خمیر به دست آمده را خوب ورز داده تا یكدست شود.

حال خمیر را برای 30 دقیقه استراحت داده و سپس روی سطح آرد پاشی شده باز كرده و با قالب گرد متوسط قالب زده و در سینی مافین چیده و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد برای زمان 15 تا20 دقیقه قرار دهید.

برای مواد میانی:

مواد فیلینگ را با هم مخلوط كنید و پس از خنك شدن كامل شیرینی‌ها از مواد به كمك ماسوره شكوفه بزرگ در شیرینی دهید و با یك گل خامه بزرگ تزیین كنید.

نكته:

خمیر این شیرینی را به قطر 5/0 سانتی‌متر باز كنید زیرا در حین پخت شیرینی پف‌می‌كند.

از قالب مافین سایز متوسط استفاده كنید، اگر سایز ریز به‌کار ببرید فضای داخل شیرینی خیلی كوچك خواهد شد.



کیک کدو حلوایی

اگر تمایل داشتید می‌توانید به مواد این كیك یك‌دوم پیمانه گردو اضافه كنید كه طعم بسیار لذیذی را به كیك می‌دهد.

8 دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی

مواد لازم:
  •    آرد: 2پیمانه   
  •    شكر:یك و یك‌دوم پیمانه
  •    تخم‌مرغ: 4 عدد   
  •    بیكینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  •    نمك: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری  
  •   دارچین: 2 قاشق چای‌خوری
  •    روغن مایع: 100گرم 
  •    كدو حلوایی: 400گرم
روش تهیه:

كدو حلوایی را پوست كنده و به قطعات كوچك‌تر تقسیم كنید، سپس با مقداری آب بپزید و بعد از پخت له كنید. ( آب را تا حدی بریزید كه بعد از پخت هیچ آبی درون قابلمه نمانده باشد و حین پخت همه به خورد كدوها برود).

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی‌گراد) روشن كنید تا گرم شود.

آرد، گردو،  هل، دارچین، بیكینگ‌پودر و نمك را با هم مخلوط كنید.

تخم مرغ‌ها را درون ظرف شكسته و با سرعت بالای همزن به‌مدت 5 دقیقه خوب بزنید.

روغن و شكر را با هم مخلوط و به تخم‌مرغ زده شده اضافه كرده و بعد كدو را به آن اضافه كنید.

وسط مواد آردی و خشك را باز كنید و مخلوط تخم‌مرغ و كدو حلوایی را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد با یكدیگر مخلوط شود.

مایه را درون قالب بریزید. (اگر قالب شما تفلون نیست، قالب را از قبل كمی چرب كرده و آرد بپاشید)

قالب را به‌مدت 40 دقیقه درون فری كه از قبل گرم شده قرار دهید.

كیك را بدون اینكه از قالب خارج كنید، به‌مدت 2 ساعت زمان دهید تا خوب خنك شود.

نكته:


برای تزیین روی كیك من تنها از گاناش شكلات سفید استفاده كرده‌ام كه برای تهیه آن می‌توانید از 150 گرم شكلات سفید، 100گرم خامه كه روی حرارت می‌گذارید استفاده كنید. وقتی مواد كمی ولرم شد روی كیك دهید.

اگر تخم‌مرغ‌ها را برای 5دقیقه هم نزنید ممكن است به بافت پوكی دست نیابید پس لطفا زمان را دقیق رعایت كنید.



سوپ سرد كدو حلوایى

اين سوپ را حتما با اين نان پيشنهادي امتحان كرده و سوپ را كاملا سرد سرو كنيد. يك پيشنهاد بي‌نظير خواهدبود.

8 دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی


مواد لازم:
  •   كره: 2قاشق سوپ‌خوری
  •   آب مرغ: یك پیمانه
  •   شكر قهوه‌ای: یك قاشق سوپ‌خوری 
  •   پوره كدو 300گرم
  •   دارچین: یك‌چهارم قاشق  چای‌خوری 
  •   نمك: یك قاشق چای‌خوری
  •   نان تست: 4برش 
  •   دارچین،زنجبیل،فلفل سیاه: به میزان لازم 
  •   پیاز:  2عدد
  •   خامه: یك پیمانه

روش تهیه:


نان مخصوص این سوپ:


مقداری از كره را با شكر قهوه‌ای و دارچین مخلوط كرده و روی برش‌های نان تست بمالید. سپس در فر 180 درجه برای 20 دقیقه قرار دهید تا برشته شوند.

روش تهیه سوپ:


پیاز را به‌صورت نگینی خرد كرده و آن را با كره باقیمانده تفت داده تا پیازها نرم شوند. سپس آب مرغ و پوره كدو را بیفزایید و اجازه دهید مواد به همراه ادویه‌ها برای 30 دقیقه با حرارت بسیار ملایم جوش بخورد، سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید كمی ولرم رو به سرد شود. سپس خامه را بیفزایید.



خورش كدو حلوایى


8 دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی

مواد لازم:
  •   مرغ:4تكه دلخواه
  •   آلو: 100گرم 
  •   كدوحلوایی تكه شده پخته:200گرم 
  •   رب گوجه‌فرنگی: 3 قاشق سوپ‌خوری 
  •   روغن: 4 قاشق سوپ‌خوری 
  •   پیاز: 2عدد متوس
  •   دارچین، نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:

یك عدد پیاز را به همراه تكه‌های مرغ و یك عدد هویج متوسط و 3 ساقه كرفس با 2 پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا كاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج كرده و آب مرغ را صاف كنید و كنار بگذارید.

پیاز دیگررا نگینی كرده وبا روغن تفت دهید. سپس كمی زردچوبه به آن بیفزایید و یك دقیقه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید. سپس رب را به همراه ادویه‌ها اضافه كنید و یك دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را افزوده و كمی تفت دهید.

در نهایت آب‌مرغ را كنارگذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای 30 دقیقه جا بیفتد. تكه‌های پخته كدو حلوایی را روی خورش گذاشته و بدون هم‌زدن بگذارید تا 10 دقیقه با خورش جوش خورده و به‌اصطلاح، طعم بگیرد.  سپس آن را خاموش كنید.

در هنگام سرو، تكه‌های كدو را كنار گذاشته و پس از كشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تكه‌های كدو را  درآن قرار داده و با نان یا برنج میل كنید.

نكته:

حتما دقت كنید كه این خورش نباید آب زیادی داشته باشد و به اصطلاح باید تنگ آب شود پس به میزان آب مرغتان آب مضاعفی اضافه نكنید.



سالاد كدو حلوایى

8 دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی

موادلازم:
  •   كدو حلوایی پخته و تكه شده: 300گرم
  •   پودر پنیر پارمزان:3 قاشق سوپ‌خوری   پیاز قرمز: یك عدد متوسط
  •   پنیر فتا:100گرم
  •   تخم كدو: 2 قاشق سوپ‌خوری
  •   كاهو یا اسفناج:200گرم
  •   روغن زیتون: به میزان لازم 
  •   نان تست ریز شده:  50گرم
  •   آبلیمو:5 قاشق سوپ‌خوری
  •   ادویه سالادی:یك قاشق چای‌خوری

روش تهیه:


كاهو یا اسفناج را خرد كرده و در لایه اول بریزید.

روی آن را پنیر فتای صبحانه را به‌صورت مربعی برش داده و بریزید. پیاز را به‌صورت هلالی نازك برش داده و در یك تابه بدون روغن كمی تفت دهید تا پیاز‌ها نرم شوند و سپس روی سالاد بریزید.

بخشی از كدو حلوایی پخته و نگینی شده را بریزید و سپس كمی دیگر كاهو بریزید، در نهایت روی كار را با تكه‌های كدو و تخم كدو و پودر پنیر پارمزان پوشش دهید.

آبلیمو و ادویه سالادی را با هم مخلوط و 15 دقیقه استراحت دهید و سپس روی سالاد بریزید. در نهایت روی كار را روغن زیتون بریزید.

نكته:


برای این سالاد سعی كنید كدوحلوایی را تنها برای 15دقیقه پخت دهید تا برش‌های چاقویی آن تمیز در آید. در غیراین صورت ممكن است با پخت زیاد بافت كدو باز و بسته شده و شكل زیبایی نداشته باشد.



سوپ كدوحلوایى و كارى

كدو حلوایی هم از آن دسته صیفی‌جاتی است كه زیاد پرطرفدار نیست اما اگر راجع به خواص آن بیشتر بدانید نظرتان درباره مصرف آن عوض می‌شود. این گیاه پرخاصیت در بسیاری از موارد خواصی مشابه هویج داشته و سرشار از آنتی‌اكسیدان بتاكاروتن است كه در جلوگیری از ابتلا به سرطان بسیار موثر است. كدو حلوایی كه در زمستان بسیار فراوان یافت می‌‌شود پایین‌آورنده فشارخون بوده و از ابتلا به بیماری‌هایی چون تخریب دیواره عروق، آب‌مروارید و حتی سرماخوردگی جلوگیری می‌كند.

8 دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی


مواد لازم برای 4 تا 6نفر:
  •   كدوحلوایی: 800 گرم
  •   كره گیاهی: 2 قاشق غذاخوری
  •   پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری‌شده
  •   سیر: 2 حبه،‌رنده شده
  •   پودر كاری: 2 قاشق چای‌خوری
  •   نمك و فلفل: به میزان لازم
  •   آب مرغ: 3 پیمانه، 750 لیتر
  •   خامه: نصف پیمانه
روش تهیه:

1- كدوحلوایی را پوست كنده و در قابلمه بریزید. به اندازه‌ای آب بریزید كه روی آن را بپوشاند. با در بسته و روی شعله ملایم 20 دقیقه آن را بپزید تا نرم شود، سپس آن را آبكش كرده و كنار بگذارید.

2- كره را در یك قابلمه روی شعله متوسط آب كرده و پیاز و سیر را 4 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. ادویه كاری را اضافه كرده و یك دقیقه دیگر تفت دهید. آب مرغ و كدو حلوایی را اضافه كنید.

3- هنگامی كه سوپ به جوش آمد در آن را بسته و 20 دقیقه با شعله ملایم بپزید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و قبل از سرو آن را با غذاساز پوره كرده و خامه را به آن اضافه كنید. سوپ را با تخم كدوحلوایی، پنیر رنده شده و پیازچه ساطوری‌شده تزیین كنید.

نكات:


1- به جای پیاز می‌توانید از یك ساقه تره‌فرنگی درشت استفاده كنید. در این صورت سیر حذف شود.

2- برای غنی‌تر شدن سوپ می‌توانید 50 تا 75 گرم مغز تخم كدوحلوایی بو داده یا خام را آسیاب كرده و به آن اضافه كنید.

3- كدوحلوایی 2 نوع است: گرد و كوزه‌ای. نوع دوم از نظر مواد تشكیل‌دهنده مغذی‌تر و خوش‌رنگ‌تر است.



قليه كدو و عدس

در زمان پخت اصلا مواد را هم نزنيد، زيرا كدو حلوايي پخته شده ممكن است از بافت خود جدا شده و مواد شما شكل سوپ شل به‌خود بگيرد.

8 دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی


مواد لازم:
  •   عدس پخته: 250گرم
  •   كدوحلوايي پخته و نرم شده: 500گرم 
  •   آب گوشت: 5 قاشق سوپ‌خوري
  •   پياز: يك عدد متوسط
  •   پودر سير، نمك، فلفل، دارچين: به میزان لازم 
  •   روغن: 3 قاشق سوپ‌خوري

روش تهیه:

پياز را به‌صورت نگيني خرد كرده و در روغن تفت دهيد تا كاملا نرم شود. پس از 10 دقيقه زردچوبه را بيفزاييد و 3 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا پياز خوش‌رنگ شود. 

سپس عدس پخته شده و ادويه‌ها و آب گوشت را افزوده و روي حرارت كم با در بسته 10 دقيقه زمان دهيد تا عدس‌ها طعم گرفته و كمي نرم‌تر شوند.

در نهايت كدو حلوايي پخته را افزوده و حرارت را بسيار كم كنيد و 5 دقيقه زمان دهيد.

حالا يك شام سريع، راحت، خوشمزه و مقوي داريد

نکته:

روي نان تست را كمي سير تازه بماليد و روغن زيتون بزنيد. كمي نعناع خشك روي آن پاشيده و در فر 180 درجه سانتي‌گراد براي 20دقيقه قرار دهيد. نان را كاملا برشته و ميل كنيد.

انتشار یافته: 55
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
13:13 - 1391/09/30
خیلی عالی بود ممنون
پاسخ ها
زهراخانوم
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۳
معلومه خیلی عشق آشپزی هستی ها بهارجون.من که اصلا حوصله ی آشپزی (مخصوصا ابتکار درآشپزی) رو ندارم...!!!
فرناز
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
منم ممنونم
Iran, Islamic Republic of
01:16 - 1392/07/06
مرسی عزیزم از دستورهایی که گذاشتی
Iran, Islamic Republic of
19:32 - 1392/07/15
مرسی ا. کیک کدو که گذاشتی درست کردم عالی شد.مرسییییییییی
Iran, Islamic Republic of
17:35 - 1392/07/30
با سپاس از راه نمایی

در مورد دستورات استفاده از کدو حلوایی البته شما با الهام از این مطلب که زکات علم آموزش دادن به دیگران شاد وسالم باشی
Iran, Islamic Republic of
17:56 - 1392/09/09
سلام
من بالاجبار باید یه مدت مجرد باشم، چند وقت پیش یه کدو حلوایی خریدم ولی بلد نبودم چی باهاش بپزم. اومدم توی اینترنت سرچ کردم یکی از نتایج این صفحه بود. حالا میخوام قلیه عدس و کدو بپزم. امیدوارم خوب از آب دربیاد.
ممنونم
پاسخ ها
خانوم مجرد
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
شما که اینقد عاشق آشپزی هستین و بلدین، من میتونم بیام یه کم ازتون یاد بگیرم؟
بماند
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
مث اینکه بی شوهری بدجور داره به بعضیا فشار میاره.......
Iran, Islamic Republic of
01:31 - 1392/09/10
هنوز درست. نکردم فردا برای نهار خورشتشو می پزم حتما خوب میشه کتلتش با گوشت چرخ کرده هم خوب میشه امتهان کنید یعنی بجای سیب زمینی کدو حلوایی رنده کنید میشه کمی هم شکر زد البته اگه شیرین مزه دوست داشته باشید. موفق باشید دوستان
Iran, Islamic Republic of
23:58 - 1392/10/09
مر30 پنکیک کدو عالی شد
Iran, Islamic Republic of
20:52 - 1392/11/04
خیلی ممنون کمکمون کردید
Iran, Islamic Republic of
20:52 - 1392/11/04
خیلی ممنون کمکمون کردید
Iran, Islamic Republic of
16:11 - 1393/06/03
خورشتتون خیلی خوب شد ممنون از دستورالعملتون
Iran, Islamic Republic of
14:41 - 1393/06/11
خورش فسنجان با کدو حلوایی رو یاد ندادین!!
Iran, Islamic Republic of
02:24 - 1393/08/01
موفق باشید . استاد خوبی هستید .
Iran, Islamic Republic of
15:11 - 1393/08/05
يك روز هم گرسنه بودم هم رژيم داشتم هم تنهابودم وحوصله صرف وقت زيلد براى آشپزى نداشتم،دريخچال را بازكردم ديدم يك تكه كدوملوايى داريم كه هم زود حاضر ميشه هم با رژيم من جوره!!!!!
رفتم اينترنت و آشپزى با كدوملوايى را درگوگل پيدا كردم، اولين سايت پيشنهادى را انتخاب كردم واز همين جا سوپ كدوحلوايى را با ظرف نيم ساعت آماده كرده وجاى همگى خالى نوش جان فرمودم!!!!!
ممنون از اين آشپز با ذوق و دستورات خوشمزه اش
Iran, Islamic Republic of
20:34 - 1393/08/13
ممنون. فکر نمی کردم بشه با کدو حلوایی ، خوراکی خوشمزه ای درست کرد. حیف بود با این همه خواصش ازش بگذریم. ممنون که یادمون دادید
Iran, Islamic Republic of
21:24 - 1393/09/07
سلام عزیزم ممنون از توصیه های اشپزیتون با کدو تنبل
Iran, Islamic Republic of
08:39 - 1393/10/01
سلام!خسته نباشین!میخواستم بپرسم میشه کدو تنبل خام رو گذاشت تو فریزر اگه میشه تا چه مدت میشه تو فریزر نگه داشت؟
Iran, Islamic Republic of
15:02 - 1393/10/14
چرادستورحلوا این کدوپرخاصیت رانگذاشتید
Iran, Islamic Republic of
22:06 - 1393/11/16
سلام مرسی از دستوراتتون که در اختیا ما گزاشتین من خیلی کدو تنبل را دوست دارم با تشکر
Iran, Islamic Republic of
15:36 - 1393/11/26
خیلی خوب توضیح دادید متشکرم
United Kingdom
19:08 - 1393/12/09
ممنون از راهنماییتون
Iran, Islamic Republic of
01:00 - 1394/01/29
خیلی خیلی عالی بود ممنون
United States
22:15 - 1394/08/05
بسیار عالی ممنون.
Iran, Islamic Republic of
19:13 - 1394/08/22
سلام دوستان سوالی داشتم اینکه ایا پوست کدو حلوایی تلخ هست و اینکه ایا برای تهیه مربای کدو باید با پوستش درس بشه
Iran, Islamic Republic of
20:27 - 1394/09/08
سلام ببخشید برای فریز کردن کدو حلوایی باید اونرا پخت یا خام گذاشت؟ممنون
Iran, Islamic Republic of
11:28 - 1394/11/09
دلمه کدوحلوایی هم واقعاخوشمزه.پیشنهادمیکنم حتمادرست کنیدحتی اونی که ککدودوست نداره.
Iran, Islamic Republic of
12:03 - 1395/06/21
خیلی خوب وعالی ...متشکرم
Iran, Islamic Republic of
19:11 - 1395/08/24
وسط کیک کدو نپخته موند، نمیدونم چرا :-(
Iran, Islamic Republic of
03:06 - 1395/09/06
خیلی کامل وجامع و روان بود دستت درد نکنه خانمی کاری که از دستم برنمیاد ولی برات صلوات فرستادم عزیزم
Iran, Islamic Republic of
13:35 - 1395/09/06
سلام
پوستش تلخ نیس ولی تاحالا نشنیدم باهاش مربا یا چیزی درس کنن
پوست سفتی داره ک راحتم برش نمیخوره ...فکنم از خیرش بگذرین
Iran, Islamic Republic of
11:51 - 1395/09/07
برای فریز کردن نیازی ب پخت نیست
Iran, Islamic Republic of
17:47 - 1395/09/17
کسی دستور ماست و کدویی که تو رستوران ها مخصوصا رستوران های شعب حاج حسن میدن و داره؟
Iran, Islamic Republic of
18:35 - 1395/09/29
دستتون درد نکنه استاد
Iran, Islamic Republic of
01:25 - 1396/02/11
خیلی عالی بود عزیزم فکرشو نمیکردم بشه با کدو حلوایی این همه چیز خوشمزه درست کرد... بینهایت سپاسگزارم
نام:
ایمیل:
* نظر:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج