انار مسمای گیلان؛ خورش خوشمزه شمالی
انار مسما گیلانی از خورش های خوشمزه و مجلسی شمال می باشد که می توان به عنوان خورشتی آبرومند در جلوی مهمان قرار داد, پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
- ۲ قاشق سوپ خوری زعفران آب کرده
- ۴ پیمانه دانه انار
- ۱/۴ پیمانه پیاز داغ
- ۲ قاشق سوپ خوری روغن
- ۱/۲ سینه مرغ یا ران " اردک , خودکا , مرغابی "
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1. قابلمه ای مناسب را بر روی حرارت قرار داده, مقداری روغن درون آن ریخته, مرغ را اضافه کرده و کمی تفت بدهید.
2. بعد از مدت زمان لازم " تفت دادن نسبی " پیاز داغ را اضافه کنید و همچنان تفت بدهید.
3. حالا دانه های انار را به مرغ اضافه کرده, کمی آب بریزید " آب باید مرغ را کامل بپوشاند ", نمک و فلفل به مقدار لازمه بریزید.
4. حالا باید صبر کنید تا آب خورش بجوشد, به محض اینکه شروه به جوشیدن کرد حرارت را کم کرده و منتظر بمانید خورشت کاملا جا بیافتد.
5. جا افتادن در حدود یک ساعت می کشد, حال وقتی خورشت کاملا جا و به روغن افتاد, باید حرارت را خاموش کرده و زعفران محلول را به آب اضافه کرده و هم بزنید تا خورشت رنگ و عطر دلپذیری پیدا بکند.
6. کمی صبر کنید, بعد از آماده شدن خورش می توانید آن را با برنج سرو کنید.
نظر کاربران
غذای فوق العاده خوشمزه ای هست من به عنوان یک فرد رشتی پیشنهاد میکنم حتما با گوشت پرنده های هوایی بپزین و نوش جان کنید