پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل
اگر عطر نارگیل و زنجبیل را دوست داشته باشید، این پنکیک های خوشمزه نظرتان را جلب خواهند کرد. تهیه این صبحانه چندان سخت نیست و برای تهیه سس میوه ی کاراملی آن نیز به چند عدد هلو یا شلیل و مقداری کره نیاز دارید.
مواد لازم:
- ¾ پیمانه آرد برنج
 - ¼ پیمانه نارگیل بو داده
 - نوک انگشت نمک
 - ۳ بسته شیرین کننده استویا
 - ۱ پیمانه شیر نارگیل
 - نصف پیمانه آب
 - روغن یا کره برای سرخ کردن
 - ۴ عدد شلیل، آلو یا هلو
 - ¼ پیمانه کره نرم شده
 - ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل
 - ¼ پیمانه بادام بو داده
 - ۲ عدد لیموترش
 - ماست برای سرو
 - برگ تازه نعنا برای تزئین
 
۱. برای تهیه پنکیک، آرد برنج، نارگیل بو داده، نمک و دو بسته شیرین کننده استویا را با یکدیگر مخلوط کنید. شیر نارگیل و آب را افزوده و هم بزنید.
2. تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره یا روغن را درون آن بریزید تا آب شود. سپس، ¼ پیمانه از مواد را درون تابه ریخته و هر طرف آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید.
۳. این کار را با همه مواد تکرار کنید.
4. در تابه دیگری، هلوهای قاچ کرده را بچینید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. کره، زنجبیل و بادام را افزوده و هم بزنید. حرارت را کم کنید تا میوه ها پخته شوند و عطر زنجبیل هم در بیاید.
۵. آن را از روی حرارت بردارید. پوست رنده شده و آب لیموترش را روی آن ها بریزید.
6. میوه های کاراملی شده را به صورت داغ روی پنکیک قرار داده و با نعنا و ماست تزئین و سرو کنید.
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر