طرز تهیه صفیحه؛ غذای عربی تند در ۲۰ دقیقه
۶۱۱۲۷۸
۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۸
۱۸۷۳۴ 
در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.
مجله سرآشپز: در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.
 
مواد مورد نیاز

  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • فلفل چیلی کوچک (خرد شده): 1 عدد
  • جعفری (خرد شده): یک سوم پیمانه
  • خلال بادام: 2 ق س
  • رب انار: 1 ق س
  • پودر دارچین: یک دوم ق چ
  • پودر تخم گشنیز: یک سوم ق چ
  • پودر زیره: یک سوم ق چ
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نان پیتا: 4 عدد
  • روغن زیتون: 2 ق س
 
 صفیحه؛ غذای عربی تند در 20 دقیقه

روش پخت

1.    پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.

2.    گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

3.    فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.

4.    مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.
نام:
* نظر:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج