جاباما
۶۳۵۰۶
۳ نظر
۵۰۵۴
۳ نظر
۵۰۵۴
پ

«توفو»؛ تحفه ای لذیذ از شرق خیلی دور!

توفو غذایی است که از دلمه بستن شیر سویا و فشردن پنیر حاصل به مکعب های سفید و نرم بدست می آید. توفو بخش مهمی از آشپزی آسیای شرقی و آسیای جنوبی شرقی است. توفو انواع و اقسام مختلفی دارد. اغلب می توان با طعم دهی و چاشنی زدن به آن، غذاهای خوشمزه ای درست کرد.

«توفو»؛ تحفه ای لذیذ از شرق خیلی دور!
برترین ها: توفو غذایی است که از دلمه بستن شیر سویا و فشردن پنیر حاصل به مکعب های سفید و نرم بدست می آید. توفو بخش مهمی از آشپزی آسیای شرقی و آسیای جنوبی شرقی است. توفو انواع و اقسام مختلفی دارد. اغلب می توان با طعم دهی و چاشنی زدن به آن، غذاهای خوشمزه ای درست کرد.

«توفو»؛ تحفه ای لذیذ از شرق خیلی دور!

مواد لازم:

• ۱ بسته ۴۰۰ گرمی توفوی سفت

• ۱ تا ۲ عدد تخم مرغ

• نیم فنجان نشاسته ذرت

• ۱ قاشق چایخوری پودر ۵ ادویه (بادیان ختایی، رازیانه، فلفل، میخک و دارچین)

• نیم فنجان پودر سوخاری

• نمک

• روغن نباتی

دستور تهیه:

«توفو»؛ تحفه ای لذیذ از شرق خیلی دور!

۱. توفو را به مکعب های ۱ اینچی (حدود ۲.۵ سانتی) ببرید.

«توفو»؛ تحفه ای لذیذ از شرق خیلی دور!

۲. یکی دو عدد تخم مرغ را در کاسه کم عمقی بشکنید و هم بزنید و به آن نمک بزنید.

«توفو»؛ تحفه ای لذیذ از شرق خیلی دور!

۳. در کاسه کم عمق دیگری، نشاسته ذرت و پودر ۵ ادویه را با هم مخلوط کنید.

۴. در کاسه دیگری، پودر سوخاری را بریزید.

«توفو»؛ تحفه ای لذیذ از شرق خیلی دور!


5. حالا مکعب های توفو را اول در مخلوط نشاسته ذرت بزنید و بعد در تخم مرغ فرو کنید. همه جای آن را آغشته کنید و در نهایت داخل پودر سوخاری فرو کنید. همین کار را برای همه توفو ها انجام دهید.

«توفو»؛ تحفه ای لذیذ از شرق خیلی دور!

۶. در ماهیتابه روغن نباتی بریزید و توفو ها را در آن حدود یک دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. بعد آنها را درآورید و کنار بگذارید. آنها را بعد از درآوردن از روغن روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.

۷. توفو را داغ داغ با سس سویا و زنجبیل سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • خردادي

      ولي من تو برنامه غذاهاي عجيب با اندروزيمنر ديدم توفو يه مخمر فوق العاده بد بو و چندش بود

    • بدون نام

      اقلا می گفتین این توفو رو باید از کجا بخریم ؟ نکنه برای خرید یه مکعب پنیر باید بریم یه سری به آشپزخونه دربار و یانگوم بزنیم ........

    • علی

      سلام.

      توفو یا پنیر سویا رو میتونید از فروشگاه های گیاهی که تو تهران زیاد هست پیدا کنید. آدرسشم بگم؟! تو گوگلی سرچ کنین هست دیگه...

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج