پاولووای قهوه
دسر پاولووا دسری است که از مرنگ، خامه و انواع میوه ها تهیه می شود.
  میزان سرو: ۶ نفر
مواد لازم:
- پودر قهوه: یک قاشق چای خوری
 - سفیده تخم مرغ: 6 عدد
 - پودر شکر: یک پیمانه
 - نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپ خوری
 - نمک: به مقدار لازم
 
- شیر: ۵۰۰ میلی لیتر
 - شکر: ۴ قاشق سوپ خوری
 - آرد: ۳ قاشق سوپ خوری
 - پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم
 - وانیل: یک قاشق چای خوری
 - دانه قهوه: یک قاشق سوپ خوری
 
- میوه های دلخواه: به مقدار لازم
 - پودر قهوه: یک قاشق چای خوری
 
1. سفیده های تخم مرغ و پودر شکر را در ظرف مناسبی با همزن به خوبی بزنید تا پف کنند.
3. برای تهیه کرم، شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا پخته و به رنگ تیره در آیند. ظرف را از روی حرارت بردارید و پنیر لبنه و وانیل را به مواد اضافه و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
4. پس از خنک شدن، این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و روی مرنگ پایپ کنید و مقداری دانه قهوه روی آن بپاشید. دسر را با میوه های دلخواه تزئین کنید و روی آن پودر قهوه بپاشید و سرو کنید.
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر