دستور تهیه پیده گوشت
این غذا مخصوص کشور ترکیه و بسیار لذیذ میباشد. به شما توصیه میکنیم این خوراک خوشمزه را برای مهمانیهای عصرانه آماده کنید و از آن لذت ببرید.
ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: این غذا مخصوص کشور ترکیه و بسیار لذیذ میباشد. به شما توصیه میکنیم این خوراک خوشمزه را برای مهمانیهای عصرانه آماده کنید و از آن لذت ببرید.
میزان سرو: ۶ نفر
مواد لازم:
- آرد: 500 گرم
 - بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
 - آب: 250 گرم
 - شکر: یک قاشق چای خوری
 - خمیرمایه: 10 گرم
 - شیر: 100 میلی لیتر
 - نمک: به مقدار لازم
 
مواد لازم میانی:
- گوشت گوساله: (ریز خردشده): 500 گرم
 - روغن: به مقدار لازم
 - پیاز (ریز خردشده): یک عدد
 
مواد لازم رویه:
- دانه کنجد: به مقدار لازم
 - زرده تخم مرغ: 3 عدد
 - کره (ذوب شده): به مقدار لازم
 
  
طرز تهیه:
- آب، شکر و خمیرمایه را با هم مخلوط کرده و حدود 5 الی 6 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه ور آید.
 - آرد و بیکینگ پودر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
 - مخلوط خمیر مایه و شیر را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود.
 - آن را به مدت 15 الی 20 دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا ور آید.
 - گلوله هایی به اندازه پرتقال از خمیر جدا کنید. روی آنها را بپوشانید و حدود 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید تا ور آیند.
 - سپس هر یک از گلوله های خمیر را به شکل مربع روی سطح کار آرد پاشیده شده پهن کنید.
 - برای تهیه مواد میانی مقداری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خردشده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
 - گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا پخت و برشته شود.
 - این مخلوط را وسط خمیرها پخش کنید و آنها را رول کنید و دو قسمت انتهای خمیر را محکم کنید.ـ
 - آنها را در سین فر بچینید و روی آنها زرده تخم مرغ کمی زده شده بمالید و دانه کنجد بپاشید.
 - سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پیده ها طلایی و برشته شوند.
 - کره ذوب شده را روی آنها بریزید و سرو کنید.
 
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر